fikk studioet i posten

I dag fikk jeg postmannen på besøk. Han hadde med seg en stor pakke til meg. Gledens dag dere! mitt hjemmestudio med lys og duk oppheng. Fikk testet litt med hjelp av min datter som alltid står til tjeneste. I denne anledning hadde jeg besøk av hunden til en venninne. Hun la seg ned for å ta ett bilde. Ble bare ett.Juleklær i boks
Hvil i fredDette føles litt merkelig, å lufte sine følelser på bloggen. Men, jeg syntes det er litt viktig. Jeg kan starte med den dagen mamma ringte og fortalte at vår pusikatt på 15 år hadde fått slag. Slag? kan en katt få det. Tydeligvis. Min stakkars pus har det vondt. Anfall etter anfall ble det besluttet rimelig kjapt at pusen ikke kunne leve med dette.
Dyrelegen var enig og satt opp en time dagen etter samtalen. Det ble tilsendt en beroligende tabelett som kjære pus skulle få før den lange bilturen. Kjøreturen tar litt over en time. Noe som kunne tatt mer enn 1 time, dersom han ikke var beroliget. Han er livredd i bil. Bilsyk er bare fornavnet.Jeg bestemte meg raskt for å være med. Jeg skulle være der til siste slutt. Mamma og pappa ville ikke være der da han skulle vandre til den andre siden. Merkelig hvor knyttet man kan bli, av ett kjæledyr. Jeg stresset for å rekke det. 16.04 stanset jeg utenfor dyreklinikken. 4 minutter forsent. Dem ventet på meg inne på rommet. Jeg kunne høre snufsingen. Hjertet banket raskere og tankene om å bestive, var stor. Jeg har besvimt i akkurat samme rommet, tidligere i mine yngre dager. Men det er en annen historie.

Jeg gikk bort til buret. Lukket opp å snakket til han. Jeg fikk raskt respons. Min lille kunne kjenne igjen mor sin stemme. Han malte og lagde små søte lyder. Slike lyder som han lager da han er glad for å se meg. Det varmet hjerte. Da vet han, at vi er der for han. Vi er samlet for han! <3Dyrlegen kommer inn. Litt kald. Det er greit at dette har blitt en vane for dem. Men det føltes litt ubehagelig at denne avskjeden ikke ble mer betydningsfull for dem. Hadde dette vært min planlagte avskjed, ville jeg hatt stearinlys og en fin koselig plass for han å ligge. Jeg ville lagt hans deilige pledd på benken slik at han fikk tilknytning til noe. Før vi fikk sagt noe, var sprøyten satt i nakken. Dette skulle få han til å sove. Jeg vet ikke hvorfor denne ble satt først, men jeg følte det var greit. Helt til han falt. Han sank til siden og ble liggende å pese. Jeg la meg ned sammen med han. Mamma skrek og la seg over han med hodet inntil han. Pus ble dårlig. Spydde og brakk seg. Han fikk ikke spyet ut. Jeg skrek og stakk fingeren inn i munnen hans for å ta vekk spyet." Han kveles ", sier jeg til mamma. Dette ble mer og mer ubehagelig. I dette tidspunkt stirrer jeg på magen hans. Han pustet sakte. Korte drag med lange mellomrom.

Han skal ikke dø ved å kveles på denne måten, tenkte jeg. Så jeg jobbet videre med å få vekk denne dumme kattematen i fra munnen. Det ble bedre. Han pustet bedre.Så kommer denne damen inn. Jeg fikk ikke nok tid. Jeg løftet han opp i fra gulvet opp på en kald svart benk. Lite koselig. Hun legger han i en spesiell stilling. Han var helt slapp. Nesten litt tung, men slapp. Var vanskelig å få tak, når musklene ikke spenner seg.
Hun går ut. Kommer inn igjen. Barberer lappen hans og strammer til rundt labben for å fremheve blodåren. Han skulle få døds sprøyten der. Jeg stiller mange spørsmål, men får ikke svar. Det siste jeg spurte om "virker den kjapt?" hun lytter på brystet hans. "ja,den virker umiddelbart. " Pus hikster og trekker sin siste pust. Jeg holder hånden på han og kjenner at alt stopper. Han forlater meg nå.

"nå er det over". Sier hun. Pappa var ikke tilstedet. Han gråt. Dette er tøft, selv om det ikke virker som. Vi legger pus inn i katteburet. Han skal nemlig begraves hjemme. Har sett en del skrekkbilder av kremering av katter. Alle i en konteiner. Nei huff, han er mer verdt enn som så. Hjem kjære hjem<3 nå er han sammen med mammaen sin som måtte forlate han alt for tidlig. Vil aldri glemme deg pus <3 hvil i fred.

Tjeldsundet

Vi avsluttet dagen i tjeldsundet med nydelig høstvær. Vi er heldig her i nord som har så fantastisk vær for tiden. Det fortjener vi, ettersom sommeren har levert dårlig i år.
Barna har tilbragt mesteparten av dagen i barnehage og skole, så derfor var det ekstra koselig å finne på noe sammen. Barna storkoser seg ute. Ekstra godt da det er vann i nærheten..01.Oktober.2017

Og der var vi plutselig kommet til første oktober. Vi i nord har strålende vær med deilige temperaturer. Jeg vil bare starte med å nevne mitt lange opphold i fra bloggverden. Har hatt en del å stri med og dermed lagt alt annet til siden. Ikke alt da, jeg har konsentrert meg om det viktigste. Nemlig livet her og nå, sammen med barn og mann.

Jeg var ute sammen med barna nå nylig for å komme med et lite høst bidrag. Jeg elsker å ta bilder, så i den anledning ville jeg benytte det fine været. Lyset da solen går ned er nydelig. Ikke alt gikk som planlagt.
- Litt merkelig med tanke på at jeg hadde en del forsøk. Har 3 barn som skulle ut i ilden. Det var bare 1 barn som ble stående å motta beskjeder. De resterende var sprunget til skogs. Så da var det ikke mye tid av veien for å si seg fornøyd med bidraget. Var jo nødt til å løpe etter, for å ikke miste kontrollen fullstendig.

Her er resultatet. Det beste bildet med det beste lyset og det beste motivet. Hva syntes dere? Er det ikke vakkert! <3 Hun elsket bildet, forresten. Det kan jeg tro. Endelig en grimase.

8 måneder til det skjer igjen

Hei dere. Nå har jeg startet med full innskjerping etter ferien. Det går veldig bra for tiden med tanke på diett. Treningen har vært litt dårlig med tanke på at jeg er nødt til å trene på kveldene da mannen er kommet hjem i fra jobb. Men da er jeg nødt til å jobbe selv. Så jeg håper det blir veldig mye bedre så snart barna kommer seg i barnehage og skole fra og med 21 august. Jeg føler jeg har god tid. Allerede har en del vann forlatt kroppen.

Mannen i huset er også mer innstilt selv på å spise sunnere etter en hard usunn ferie. Det merkes veldig på min innsats da jeg ikke er alene. Kjøleskapet blir fylt med sunnere mat og pizzaen, uteblir. Det er jo klart at mindre fristelser vil hjelpe på motivasjonen. Jeg blir ikke like mye forstyrret med god usunn mat.Jeg krysser alle fingre for at tannreguleringen er tatt av på den tiden. :-D Kan jo ikke stå på scenen med fult av bling på tennene. ! haha ler.

byske havsbad

God morgen i fra campingvogna. Vi koser oss veldig masse med 20 grader og sol ! i går var vi på stranden hele dagen å badet, sola oss og lekte i sanden med alle favorittlekene til barna. Minstemann fylte 2 år i går <3 Vi feiret med oreokake som venninna mi i nabovogna laget. I dag har vi planer om å betale oss inn i badelandet for å prøve noe annet. Det fine med det, er at vi slipper sanden som sitter fast over alt.

Jeg tok noen bilder i sola. 

3 dager til ferie, men...

Da er det bare 3 dager igjen til ferie. Vi var i brøstadbotn i dag for å hente vogna som vi har vært så heldige å få låne. Vi solgte vogna vår for en stund siden, ettersom vi skulle flytte til byen og trengte litt mindre å betale på i måneden. Ettersom vi ikke brukte vogna mye, ble det for dumt å betale på noe som ble brukt så sjeldent. Derfor er det greit å betale en sum for å leie ei vogn de dagene vi reiser på camping på sommeren.

I går var vi på hyttetur sammen med ett vennepar. Eldstegutten begynte å miste mer og mer energi, noe som er veldig uvanlig. Han ble mer utilpass og klaget på kulde. Matlysten forsvant. Jeg kjente på panna hans, som var varm. Konkluderte rimelig kjapt at det var feber på tur. Vi kom oss hjem og fikk i han stikkpille og la han i senga si. Måleren viste 39,9 grader.

Det var vell bare det som manglet. Stakkars gutten som skal bli syk, 3 dager før ferien startet. Jeg håper virkelig han blir frisk før vi reiser. Ikke morsomt å være syk når så mye morsomt skal skje.

Han blir nok frisk i tide. Det spørs da vell om de andre forblir friske. Jeg krysser fingrene og tærne. I tillegg bank i bordet for å være helt sikker.


 

BursdagsoutfitEr på tur i bursdag sammen med alle barna. hej og hå!

Bildedryss fra helgen

Vi har vært sammen med oldeforeldrene til mine barn. Dem har hus på Andørja. En nydelig plass <3

 

Mister kontrollen

Dere som har fulgt meg lenge, har nok sikkert fått med dere at jeg nevnte noe om anfall som kommer og går. I natt fikk jeg det samme. Har ikke hatt det på leenge lenge. Men plutselig så kom det, atter en gang. Jeg har gått med hjerteregistrering i over 1 uke uten resultater. Det var noe der, med sinusrytmen. Men ikke arytmi som vi indikerte at det kunne være.

I natt startet det. Jeg svetter, skjelver og blir varm.Det går over til å fryse. Hjertet hamrer og kvalmen intreffer. Følelsen av å besvime da jeg røyser meg. Blodtrykk på 143 over 85. Ikke ille altså, men likevell høyere en vanlig for min del. Jeg har alltid hatt lavt blodtrykk. Så lavt at jeg kan besvime av den grunn.

Jeg er ganske sikker på hva årsaken er. Selv om legene ikke har vært helt sikre om det stemmer. Men disse "anfallene" intreffer da min indre sjef registrerer at noen sykdom intreffer. For like etter jul 2016 / nyttår 2017 fikk barna omgangsyken. Den varte i en evighet og minstemann datt ned i vekt da han hadde diare i over 2 uker. Jeg var så utslitt, redd og lei. Jeg har aldri hatt omgangsyken og har vanskeligheter med å få spy. Så jeg var dårlig i 2 uker, men fikk ikke til å spy.

Jeg ble dehydrert, datt om og dro til legevakten. Helt utslitt til å ta vare på barn. Mannen i huset måtte blihjemme for å ta vare på både meg og alle barna. Jeg fikk så mange anfall som jeg retter i mot angst, at mannen måtte sove nede sammen med barna. Jeg fikk ikke til å sove sammen med barna, for da ble jeg redd og mistet kontrollen  - og jeg fikk ikke sove da barna lå nede alene med sykdom. Jeg lyttet, hele tiden for å høre om noen var dårlig.

I natt fikk minstemann feber. Høy feber. Han fikk ikke til å sove før i 3 tiden på natta. I alle de timene, så jeg i sengen å skalv samtidig som jeg konsentrerte meg om å puste. Pusten ble tung og dyttet ekstra på for at jeg skulle føle meg svimmel.
Jeg forsøkte alle teknikker for å roe meg ned. Lære meg selv å takle situasjonen. Føler ikke det hjalp.
Noen som kjenner seg selv igjen?

Ferie bestilt

Jess, nå er det ikke lenge igjen til vi suser på ferie. Planen var ikke å reise noen plasser i ferien, men den planen gikk i dass. Vi drømte oss bort ett lite øyeblikk og kikket igjennom nettet for å finne sydenturer. Reisen for oss og ungene ble på godt over 30-40 tusen for 6-7 dager. Ikke verdt det, så da bestemte vi oss for sverie ferie. Vi var så heldige å få låne en campingvogn, så da ble ikke reisen så dyr likevell :-) gleder meg!

Vi skal reise til byske, der har jeg vært før sammen med ungene og mannen :-)<3

Test

Vet ikke om jeg har nevnt det, men dagene her hjemme kan være litt lange til tider. Ettersom jeg har vært hjemme i snart 2 måneder med alle barna, fordi dem ikke får starte i barnehage og skole før 21 august. Aktivitetene har som regel vært på barnas nivå, noe som kan bli litt ensidig til tider. Men i går fikk jeg lerrete som jeg kjøpte på wish for 39 kroner. Testet det ut, og funka helt fint :-) skulle gjerne kjøpt meg ett stativ og lys som kan stå på hver side for å forebygge skygger.

Da ble gårdagen litt mer morsom da jeg fikk tatt litt bilder. Resultatet er ikke perfekt, men det var morsomt å prøve likevell.Som sagt, dette var en test. For forberede litt bedre neste da jeg kan planlegge en fotoshoot. Jeg forsøkte foressten med hunden, men det var dårlig suksess ! Han trenger litt trening :-D

 

Lytte til kroppen, hjertet og fornuften

Hei mine kjære lesere. Jeg jobber meg igjennom en tid som er litt forvirrende og usikker. Så derfor har jeg ikke vært så aktiv på bloggfronten. Jeg forsøker å lytte til fornuften, samtidig som jeg lytter til hjertet og kroppen. Ikke alltid like greit. Det er mange tanker som ikke bare stikker innom for en liten stund. De kommer for å bli, derfor har jeg litt ekstra behov for å gjøre det jeg føler er riktig.

Jeg jobber med det, så får vi se om det føles bedre da jeg følger hjertet.

SONY DSC

Vi ses plutselig

Sommeren stakk innom dag 2

Jøss, så heldige vi er for tiden. Nå har vi vært på gressholmen i mange timer. Eller grasholmen, som det heter så pent. Vi har badet. Ja til og med hønemor i flokken har badet. Kaldt var det, men veldig forfriskende. Nå sitter jeg her, solbrent. Det er ikke like lett å tenke på seg selv da alt fokuset er rettet i mot 3 små barn som må smøres i fra topp til tå med solkrem.Vi har hatt en veldig fin dag. Sola gjør mye glede for både store og små. 

Sommeren stakk innom

Vi får vell se da, hvor lenge varmen kommer til å bli. Har ventet i en evighet på denne sommeren, så nå er det vell på tide. Vi skal dra på besøk til en veninne i dag som også har ei jente. Barna mine liker å være på besøk der. Dem har så stor fin hage med lekemuligheter. Lite av denslags her vi bor nå, desverre. Får håpe det kan bli bedre om ikke så alt for lenge. Vi har 20 grader hos oss i dag! deilig deilig.Ønsker dere en fin dag videre. <3

Helg

Vi har hatt en veldig fin og innholdsrik helg. Blir virkelig å anbefale olderelv camping i skibotn. Det var kjempegod service, fin plass for barna. Vi har kosa oss masse sammen med alle barna og foreldre mine samt besteforeldrene mine.

Vi rundet også av med å besøke polar parken i bardu. Jeg var også oppe ved kilpisjarvi for å handle litt :-)

Først vil jeg vise dere hytta vi sov i. Den leide vi for to netter.
Dette er også den største hytta dem har.
Her er kjøkkendelen, samt dører inn til soverommene.Stua :Soverommet til barna. Mine barn er ikke så flinke på det å sove i samme rom. Så det endte med at 4 mannsrommet ble til ettmannsrom. Den eldste ble liggende alene, i mens de to andre lå spredd på våres rom.Vårt soverom :Utsikten i fra hyttedøra:Så fortsetter jeg med litt bilder i fra helgen.

På turen hjem i dag, stoppet vi innom polar park.

Ikke alltid begge spiller på samme lag. He-he. I denne omgang, ville ikke Madelen ta bilde sammen med Benjamin. Sjekk blikket da!Fin helg og fin dag <3

NY bukse

Stakk innom min favorittbutikk. Nemlig, XXL. Der fant jeg en bukse i fra bergans på tilbud. Veldig fin! Jeg elsker slike friluft bukser. Fikk pinade på meg str S også. Enda stoltere!Ler litt av pusi som står på siden her. Koser seg under fotograferingen.I morgen skal vi kjøre rundt 4 timer til Skibotn. Vi har nemlig leid hytte og skal kose oss frem til Mandag. Blir deilig! Familietur <3

FolkeparkenVi startet dagen med å pakke sekkern, gå til folkeparken å sette oss ned ved grunnvannet. Veldig fint der inne, samtidig som det er aktiviteter for små. Barna syntes så synd på alle de endene som ikke fikk smake på bollene, fordi de slemme måsene stakk av med godbitene før dem fikk sjansen til å ta imot. Griske måser!

Vi ble på tur i omentrent 1 - 1,2 time før minstemann rett og slett stumpa utti vannet. Søkkblaut og kald, returnerte vi hjem i en sabla fart. Får se om han lærte noe av sine erfaringer.Det gikk bra da. Ventet egentlig litt på at det skulle skje. Han var som hauken på å være nært vannet. Til slutt stumpet han ned og landet fint med føttene. Ble bare våt fra livet og ned.Deilig å komme seg litt ut :-) Ønsker dere en fin dag videre !

Hjemreise og outfit

Jeg har virkelig funnet min favorittbukse. Denne buksa er i fra bikbok. Dem har fått inn mange farger i denne buksen. Har allerede kjøpt to farger. Er stygt redd for at jeg kommer til å kjøpe enda flere i de andre fargene også. De er kjempe deilige, behagelige og fine å se på.Kjøpte meg en enkel tskjorte som matchet de hvite skoene. Forresten, jeg er akkurat kommet hjem i fra flyturene. Først innom gardemoen for å fly videre til tromsø. Der ble det en mellomlanding for å flytte over til ett annet fly. Så dro jeg videre til Evenes. Trodde virkelig jeg skulle få sove disse dagene. Uten barn og forstyrrelser. Men det har nesten vært umulig. Varmt og klamt ! Skal bli godt å legge seg i sin egen seng på ett kaldt rom.

Ønsker dere en fin kveld videre :-)

Det vanlige jeg gjør i Oslo

Det slår aldri feil.. Det må alltids skvises plass til en tur opp mot slottet. Det er en så flott plass med grønne plener, stor bygning og statue. Utsikten tilbake nedover karl johan er også legendarisk. Jada, super etusiastisk turist.Det har vært noen lange dager med hard pensum fra klokken 09.00-18.00. Og da fungerer det veldig bra med en tur ut for å se på slottet.
Været har vært fantastisk. 21 grader og sol!Det siste bildet her, beviser mitt problem med tannreguleringen. Jeg får ikke til å smile. Jeg anstrenger meg og forsøker å skjule tennene så godt jeg bare orker. Og da blir resultatet slik! surleppe.Jeg merker det med en gang i ansiktet når jeg har spist fastfood i hele 3 dager! jeg lengter til å komme hjem og tilbake på diett. Har ingen kjøkken på hotellet så det ble bare tull å følge dietten.

Skøyen

Da har jeg kommet meg inn på hotellet etter en lang og inholdsrik ettermiddag. Først fra Evenes - bodø og så fly fra bodø - Oslo. Nå kommer jeg til å sitte her inne på hotellrommet før jeg skal stå opp i morgen for så å spise frokost. Deretter er det kurs dag nr 1 på 9 timer. Jeg er sulten og er nødt til å komme meg ut å få noe mat. Men føler meg ikke heeeelt komfortabel med å trave rundt alene. Jeg liker i allefall ikke å sitte på resturant alene. Så jeg får prøve å finne en matbutikk istedenfor.

Her er rommet mitt forresten.
Nei farsken altså. Jeg tar på meg skoa og kommer meg ut for å finne litt mat. Ha en fin kveld videre <3

I dag reiser jeg

God morgen. Dagen startet tidlig med en litt for aktiv guttunge kl 04.13 i natt. Jeg fikk han til å sove nermere 06.00 tiden. Han ligger fremdeles å sover i armene på pappan sin. Heldig grisen. Jeg er oppstått sammen med de to eldste som aldri har fått det helt til å være stille om morgenen. Jeg sitter i mornkåpen, i sofaen etter en morgendusj. Skal dra til Oslo kl 16.00. Som sagt har jeg fått meg ny jobb og før jeg får lovt til å bære id kort er jeg nødt til å være med på ett 3 dagers kurs. Jeg skal lære meg en god del om systemet og det gleder jeg meg til.

Det var så fullt på flyet at jeg måtte ta ett fly som gikk først fra evenes til bodø - og så fra bodø til oslo. Jeg må vell starte å pakke. Tenkte å ta en håndbagasje, så slipper jeg alt styret med å sende bagasjen.Nå skal jeg få spist litt mat og få rumpa i gir. Som dere ser er ikke ansiktet klistra på. På tide å få startet dagen. Ha en fin dag :-)

Dagens fotografering

Nå har jeg vært bak kameraet i dag. Havnet pluselig fremfor i samme slengen. Hadde barna med i fjæra for å aktivisere dem litt samtidig som jeg fotograferte søskenbarnet mitt.

Har virkelig lyst til å legge litt mer penger i ett bedre kamera med mer pixler. Nå har jeg ett canon 600D. Vurderer å selge det.Og så må jeg bare slenge med det bildet jeg overhode ikke ble fornøyd med. Dere aner ikke hvor mye det svei i øynene. Måtte presse dem opp i mot det sterke lyset. Tårene stakk innom og forlot ned over kinnet, like etter. "sinte linda".


Liker fargene i fjæra


 

Huset er solgt og overtatt av nye eiere

Jeg hadde aldri trodd at jeg ville kjent på følelsen av å selge. Jeg har gledet meg lenge og vært veldig klar. I går kom de nye eierne for å overta huset og i dag skrev vi under overtagelsen. Jeg føler der er litt vemodig å kvitte seg med det huset vi har bodd i igjennom alle barnas oppvekst. Men nå er det gjort. Ny og fresh start står for tur. Som nå viser seg å bli en del utfordringer. Men det er da ingen hindring. Da kan man virkelig være stolt av seg selv da den tid kommer. Jeg kan starte med å være stolt over å få være en del av verisure og få gi andre en god trygghet og sikkerhet i hverdagen. !Dette er ett gammelt bilde.. Før vi gjorde mye med det :-)
 

Skrekkopplevelse

Først nå har jeg funnet roen til å kunne sette meg ned med dataskjermen for å skrive ned hva som egentlig skjedde i dag. Det er en ting jeg virkelig hater. Da mener jeg HATER. Det er å bli vekt i den form av stressende situasjoner. Hvis jeg blir vekt av en mann som står på døra eller at jeg fysisk ikke er forberedt på noe. Vekkerklokke går greit. Da kan jeg ta den tiden jeg trenger til å gå på badet, ordne meg og ikke stresse. For da er det planlagt og jeg er forberedt.

Men i dag formiddag var det annerledes. Like før kl 07.00 våkner jeg brått til en lyd. En skarp lyd som jeg reagerer rimelig kjapt på. Jeg hopper opp av senga, løper ut i gangen før jeg returnerer tilbake til rommet for å kle på meg mornkåpen. Jeg skjønte det allerede da. Det var virkelig ekte, ingen falsk alarm. Det løper forbi ovnen i gangen. Den som står rett under brannvarsleren.
Jeg var innstilt på at dette bare var uskyldig brannalarm som gikk av ved en feil. Og dermed skulle jeg ned i trappen for å slå av alarmen før jeg ble oppringt av sector alarm.

Da reagerer jeg. Det ryker i fra ovnen. Jeg kikker ned i ovnen og ser noe som brenner. Det kommer røyk som lukter skikkelig svidd. Men hva var det som lå oppi?
Jeg slokker og får ovnen ut på verandaen, kikker litt til. Der ser jeg ett sukkertøy som er smeltet. Dette fatner, men ikke nok til å lage store flammer. For den brannvarsleren som hang rett over, reagerte før dette skjedde.

Pjuh, for en FLAKS! hadde denne stått lengre unna, så tror jeg ikke brannvarsleren hadde fått beskjed tidlig nok. Det eneste som fikk skade, var ovnen.

Men hvor ble det av alarmsentralen? skulle ikke dem ringe meg da? ...
7.30 da ringer det på døra. En mann i fra NOKAS kom for å inspisere hva som hadde skjedd ettersom brannvarsleren sto på i så lang tid uten å bli avslått. Jeg svarer han. " Hadde ikke tid til å ta meg av alarmen, ettersom jeg ble litt opptatt med en ovn som fatnet." Han noterer ned navnet mitt, og ønsker meg en fin dag videre etterfulgt av ros for innsatsen min. Jo takk, men hvor ble det av den telefonsamtalen som skal utelukke brann eller bekrefte? hadde dere ringt, hadde dere sluppet å bruke midler til å komme for inspeksjon. Og hvis dere hadde ringt, hadde dere kunnet varsle brannvesnet raskere dersom det var behov. Halvtime er alt for lang tid. For så å kontakte brannvesnet? heldigvis gikk det ikke så langt. Men dette var en stor vekker.

Det var deilig å få skrevet ned tankene. En slik ovn skal aldri inn i mitt hus igjen. Alt for farlig med små barn i huset. Det er nemlig veldig lett å stappe ned små dubbetingser som er brannfarlige. 

Linda er oppgitt

Jeg kan starte innlegget med at jeg kan forstå hvorfor de trapper opp i reglene for å utbetale boliglån. Det er mange som ikke egner seg til å ha ett lån på flere millioner, jeg er klar over det.
Men det jeg ikke skjønner er hvorfor en familie med godt over 800-900 tusen i året, ikke skal få muligheten til å låne litt over 1 million kroner. Jeg skjønner det ikke.I tillegg til en god sum egenkapital, så krever de at vi skal sitte med over 300 tusen i lomma. Hvor i helsikke skal man hente de pengene i fra. Vi er en helt vanlig familie, med 3 barn i barnehagealder, hund, katt, bil og hus. Da vi solgte huset, fikk vi ikke sjans til å kjøpe nytt nå som reglene var blitt så strenge.

Vi sitter her i dag, med en måneds leie på 15.000kr. Når banken mener selv at vi ikke skal kunne betale 5400 kr i mnd for å betale ned huslånet. Jeg klør hardt og intenst i hodet. For nå kjenner jeg at klokka tikker. Bomba går snart av. Vi sitter i en leilighet hvor man rett og slett bor seg ihjel. Vi hadde hatt mer til overs, dersom barna var eldre. For barnehage for 3 barn koster nemlig over 7000 kr i mnd. Ja og det var ett minus. Et større minus for oss, slik at vi ikke fikk lån.

Kan dem ikke se an hver søker. ?
Vi hadde kausjonist. men ettersom kausjonisten var over 60 år, så kunne vi ikke benytte oss av dem. Det måtte være nermest foreldre som kausjonerte. Ja og hva med at mange foreldre der ute er over 60 år? .. Ja hva gjør man da..

Jeg er sint. Veldig sint. Nå har jeg fått meg fast jobb. Jeg skal jobbe ræva av meg å få ei knallbra lønning som riktignok skal feie bankene av lasset. Kan vell bare starte å tippe lotto. Kanskje oddsen er større for gevinst, enn hva det er å få lån til bolig. !
I mellomtiden kommer forbrukslån og diverse kreditt kort kastene etter hver og en mann i gata. Det er en skam. EN SKAM!
Hilsen sint 3 barnsmor 

Gratulere med dagen Norge

Hipphipp hurra! Jeg har nettopp kommet hjem etter en fin feiring av dagen. Sliten som vanlig, etter en dag med mye stress. Med barn så syntes jeg hele 17 mai feiringen har blitt ett stressmoment. Men i år ble vi invitert hjem til ett vennepar. Veldig koselig og avslappende å få komme på besøk å spise kake og middag. Veldig taknemmlig for at vi fikk komme dit i stedenfor å være ute i byen å stille seg i kø. Det er kaos i hver resturant. Nå har jeg kledd av meg finstasen som består av en blå og fin nordlandsbunad. Deilig var det også, å henge den pent og pyntelig i skapet. Jeg elsker bunanden min, absolutt! Problemet er bare at jeg ikke tørr å bevege meg med den på. He-heBarna sitter / ligger i stolen å slapper av med tv. Tror de er meget fornøyd med dagen. Sukkerspinn, kaker, brus og lapskaus. :-)

Ønsker dere en fin 17 mai! <3

Mandag

God morgen ! Jeg starter dagen med å plassere barna hos min tante, før jeg så stikker videre til kjæveortopeden for å få en svindyr regning og att på til sjekke at alt står bra til. Så skal jeg dra å kjøpe skjorte til Madelen som hun skal ha under strikkabunaden sin. Og så må jeg vell invistere i nye hvite strømpebukser, ettersom de fra i fjord har startet å gulne. Jeg har aldri vært flink til å ta vare på strømpebuksene. Skjortene tar jeg pent vare på, men strømpebuksene blir igjenbruk resten av året. De er litt billigere for å si det sånn. Nå er det ikke mange dager igjen til 17mai. Jeg elsker 17mai.! Og dette året blir den enda bedre da den skal tilbringes sammen med venner og i byen jeg har savnet! Harstad <3Ønsker dere en fin dag <3

Det blir aldri fritt

Pjuuuh. Nå puster jeg to tre ganger før jeg slurper i meg ett glass pepsimax etter en laaaang dag med rydding og vasking. Vi har kjørt flere turer frem og tilbake fra det nye huset og til den nye leiligheten. Det tømmes sakte men sikkert, men likevell blir det aldri fritt. I dag kjørte vi atter en gang med stappfull henger. Og nå er hele gangen i leiligheta full av drit. Jeg vet rett og slett ikke hvor jeg skal starte. Minste mann fikk vært med onkeln i konfirmasjon, for å feire søskenbarnet hans. Dette var jo midt i blinken for vår del, ettersom han er den som trenger mest tilsyn. Så det ble litt enklere å vaske i dag.

Pyntet han med sin nye fine drakt i fra name it! <3


Nå skal jeg slappe av resten av kvelden før en ny uke med 3 barn hjemme står for tur. Ha det fint så lenge! :-)

Ditt navn her

Velkommen til bloggen min!

Her kan du ønske dine lesere velkommen til bloggen din, skrive litt om hvem du er og ting som interesserer deg.

Følg meg

legg til som venn

Kategorier

 • Blogg
 • Arkiv

 • November 2017
 • Oktober 2017
 • Juli 2017
 • Juni 2017
 • Mai 2017
 • April 2017
 • Mars 2017
 • Februar 2017
 • Januar 2017
 • Desember 2016
 • November 2016
 • Oktober 2016
 • September 2016
 • August 2016
 • Juli 2016
 • Juni 2016
 • Mai 2016
 • April 2016
 • Mars 2016
 • Januar 2016
 • Desember 2015
 • November 2015
 • Oktober 2015
 • September 2015
 • Design av  elise.femelle.no

  Annonser


  © Design av Elise Bjørnstad elise.femelle.no

  hits