potet

Heisann, nå har jeg akkurat preppa måltidet for morgendagen. Jeg har veldig ofte potet som tilbehør. Noe som er veldig godt og kan varieres. Jeg lager potetmos, chips eller vanlig kokte poteter. Dagens prepping gikk ut på å lage chips.Jeg starter som regel å renske potetene for skall. Hvis poteten har veldig lyst og fint skall, skyller jeg bare uten å skrelle.
Jeg kutter potetene i strimler.Deretter krydrer jeg med salt og grillkrydder. VALGFRITT så klart. :-) Så steker jeg det inni ovnen. Har ikke tatt tiden, bare følt meg frem. 

Kakebaking

Etter en hel uke ++ med sykdom, er det vellfortjent med en sjokoladekake. De eldste er nede på rommet for å gjennomføre en real finish der alt skal ryddes. Så når dem er ferdig står kaka i ovnen.

Jeg håper dere har hatt en fin helg og er klar for en ny uke :-)

tiende dagen

Nå har minstegutt lagt seg for 3 gangen i dag. Forhåpentligvis har han lagt seg for natten. Sliten kriger som har kjempet i mot omgangsyke i hele 10 dager. Nå har han fått nok. Han har gått ned 2 kilo og er bare 1,5 år. Syntes dette har gått litt for langt, med tanke på en vanlig normal omgangsyke. Har vært i kontakt med lege og dersom han ikke er frisk i løpet av helgen, er vi nødt til å ta en sjekk på sykehuset. Jeg håper han blir frisk!Han får i seg alt for lite i forhold til hva som kommer opp igjen, eller ut andre enden. Det holder seg ikke lenge før katastrofen inntreffer. Han er så liten og har lært seg på disse dager å fortelle hva han må. "mamma, må byyy" " æ bæja". Stakkars lille gutten til mamman sin <3 Han fortjener ikke dette.

Mat i fokus

God ettermiddag. Nå i dag tenkte jeg å ha fokus på mat. Denne uken har vært hard for kroppen med ett inntak på rundt om 300 kcal pr dag, noe som er langt i fra bra. Så i dag har jeg satt potetene på kok og fått laget meg litt mat i matboksene. Skal forsøke å spise hver 3 time.Har laget potetmos av poteten. Krakket poteten sammen med vann, salt og litt pepper.Skulle egentlig ha grønnsaker til, men det var visst fritt i fryseren. Så jeg får ta det igjen litt senere. Håper dere lager dere en fin helg <3

25 dager på diett. Resultat

God morgen kjære lesere. I dag har jeg satt sammen ett før og etterbilde av kroppen. Nå veier jeg 64 kilo, og veide tidligere 71 kg. Det som også sies at jeg har vært i ekstremt dårlig form den siste uka. Så jeg har regnet med at den muskler har forlatt redet i denne tunge mat stunden. Det har vært veldig vanskelig å få i seg mat. Dette skal jeg forbedre, må bare komme meg ordentlig i gang med å få i meg mer mat. Akkurat nå handler det om å overleve dagen.haha, jeg ler litt av det fantastiske symbolet på høhøa. Men jeg bare måtte. Trusa var så gjennomsiktig at det ikke var mulig å risikere noe som helst. Så håper dere får med dere fremskrittet så langt. Ha en fin dag! og god helg når denne dagen er omme. <3

 

Usminket - sminket

God formiddag. Jeg har lenge gått med dobbelhake og mye veske i ansiktet. I dag oppdaget jeg at noe var forandret. Har nemlig punktert litt, hvis jeg kan kalle det for det.

Må bare beklage mitt ufreshe ansikt. Sliten 3barnsmor med mye sykdom for tiden. Det tar litt på og i tillegg til mitt lille fri øyeblikk da jeg får muligheten til å blogge litt, har jeg ikke lyst til å pynte meg.
Dette bildet ble tatt i dag. Kjenner veldig godt på hele ansiktet at litt av det vannet som har forsvunnet, fant sted mitt i ansiktet og hakepartiet.
Jeg har hatt mange tanker om å tatovere bryna mine, noen som har erfaringer? da tenker jeg på tattovering som går over flere runder. Der hvert hår skal tegnes. Jeg vil ikke ha alt i en farge og bare kjøre på med fargelegging.
Jeg har bare ikke god hårvekst akkurat på bryna. Det vokser ikke hår over hele brynet. Jeg aaaaaner ikke hvorfor. Noen ganger føler jeg meg som en kattunge med skabb. Hårene er skjollete og flekkete.

Klem ifra sykehøna


 

Hands up, jeg leverJeg trodde aldri jeg skulle nå til dette punktet der jeg faktisk kan fortelle dere at jeg er i bedre form. Etter gårdagens besvimelse, gikk turen ned til legevakta for en undersøkelse. Jeg fikk beskjed om å komme meg hjem å få i meg veske og mat. Ellers måtte jeg belage meg på å få rumpa mi flytta bortover til sykehuset for intravanøst behandling. Jeg takket pent ja til å vende nesen hjem igjen for å lege meg selv. Litt dehydrert noe som førte til at kroppen ga beskjed om fare. Så nå sitter jeg her da, med husholdnings saft med sukker og en bit banan for å få i meg noe fast føde.

Ville bare stikke innom i dag for å si hei. Vi ses vell snart igjen, med bedre energi i bagasjen.

En cm her, og en cm der

Jeg tenker som regel ikke så mye om målene. Men da jeg først stiller meg opp for å se på resultatene blir jeg overgitt. Nå husker jeg hvor morsomt det er å gå på diett. Å gå ned i vekt på en usunn måte har jeg ingen forhold til, men det er slettes ikke bra heller. Jeg har vært i min tennåringsfase der jeg har hatt mange tanker om hvordan man skal gå ned i vekt. Dette er tanker som ikke varer, men som gjør min psykiske holdning ustabil.
Jeg vil bare vise dere mine forbedringer, så langt. Det er 20 dager siden jeg startet med full diett. Mye vann har forlatt kroppen. Noe merkes ekstremt mye på hakeparti og ansiktet. Jeg blir lett rund og blussen i ansiktet da jeg har mye vann i kroppen. I starten kan vektnedgang gå litt kjappere før det stagnerer.De cm jeg har mistet er så klart fordelt rund hele midja. Men dere forstår vell hvorfor jeg måler på denne måten. Jeg samler cm på ett punkt. Omså siden, fremme eller bak. Slik at dere kan få se hvor mye det egentlig rommer. Litt vanskelig å holde den fast rundt hele midja for at dere skal se utfallet. Jeg har tenkt tanken på hvor morsomt det skulle vært å laget en figur av kroppen slik man gjør med gravidmager. Med gips! det hadde vært kult.


tigerstriper <3 mine bevis på at jeg har bokstavelig talt strekt meg langt for å få 3 nydelige barn <3 hehe
 

Fyflate for en helg

Jeg som trodde at alt var i skjønneste orden. At all sykdom bare sklei forbi etter en runde med dårlig mage. Neida Linda. Du skulle virkelig få kjenne hvordan det er å være syk. Jeg har reist med min flotte sky i gjennom mine 23 år. Verste sykdommen jeg har hatt er influensa. Da er den hard, på over 40 grader i temperatur. Men nå i helga så fikk jeg meg en overaskelse. Spysyken som jeg aldri har hatt. For såvidt fikk jeg den heller ikke. Men var kvalm som tykje, gikk på do i ett strekk. Vondt i magen rett under ribbena og hjertet. Fikk ikke til å sove på 2 døgn. Slet med å spise, drikke. I slutten, altså i går - var jeg så sykt sliten at hele kroppen skalv, jeg telte ned og var sikker på at dette kom jeg ikke til å overleve. Jeg var nødt til å spy på egenhånd for å få opp. Følte meg bedre i en kort stund, frem til jeg var nødt til å gjøre det samme igjen og igjen.

På 2 døgn fikk jeg i meg ett halvt knekkebrød og litt vann. Var en smule dehydrert og tom i magen. Det er nok grunnen til at smertene aldri avtok. Jeg gikk ned 2 kilo og 2 cm inn i midja. Barna har spydd og spydd samtidig som dette har foregått med meg og mannen min. Det er helt utrolig hvor godt man egentlig har det, når man tenker seg om. For dette unner jeg ingen!Nå skal jeg bare få i meg mat slik at formen blir bra igjen. Får tenke diett når jeg får i meg mat, først og fremst. Ses !
 

Status

God morgen. Formen er fremdeles dritt, men mye bedre! Så i dag tenkte jeg å oppdatere dere litt på vekt og mål. Jeg startet på diett like etter nyttår, så nå har jeg kommet meg godt i gang. Gjennomførte mitt første cheat meal i går som besto av hjemmelaget hamburger med karbonadedeig. Fikk tatt noen få tugger før det minste barnet spydde over spisebordet. 1-2-3 akutt ferdig! haha jeg ler. Fikk i meg omentrent 900 kcal den dagen, noe som overhode ikke er bra. Mister vell en del muskler i samme slengen.

Tilbake til vekt og mål. Den 1 januar målte jeg vekta. 71 kilo blank. Midje mål på dette tidspunktet var på 95 cm. Jeg måler nederst på magen, der alt det gode ligger. Det er der jeg ønsker fremskritt og det er der fokuset mitt ligger. Jeg blir ganske kjapt smal i midja under brystene og låra. Men den nederste delen av magen, er vrien.


(den usminkede sannhet) mohahaha.

Så tilbake til i dag.
21. januar ligger vekta på 66,4 kilo. Midjemål har redusert med 4 cm og ligger på 61 cm. Ja jeg er fornøyd med fremskrittet. Det er viktig å måle med målbånd for å ikke bli lurt av vekta. Vekta er noe tull, som gjør at hele prosessen kan bli ødelagt. Dersom man er veldig opphengt i det tallet på vektskiva så sliter man. Det er fult mulig å gå opp i vekt når man bygger muskler og binder vann. Men overhode ikke på en negativ måte. Det er sluttresultatet som teller. For å komme dit må man bare stole på seg selv og arbeidet. Det beste er å la vekta stå og vente en laaaang stund før du stiller deg oppå. Jeg er ganske trygg på min bedømming nå for øyeblikket. Så jeg stiller meg på vekta og smiler dersom den går litt opp. Jeg vet hva som skjer med kroppen, så her er det ikke nødvendlig med panikk.

Jeg føler for å ta meg en luftetur med hunden nå. Har sittet inne i lang tid og er tung i hodet. Det beste for kropp og sjel da, er å komme seg ut! ses <3
 

min største frykt

Hei dere. Nå sitter jeg her med hode på skakke og hånd duken surret rundt håret. Jeg er helt utmattet etter en hel våkenatt med barn som fikk omgangsyke. Det har vært oppkast og diare i fra alle kanter. I tillegg ble jeg selv kvalm og har hanglet i hele dag. Jeg har aldri hatt omgangsyke og banker i bordet for det. Men panikken tar meg og gjør meg ufattelig dårlig. Jeg kan være kvalm i lang tid, uten å spy. Det verste med hele omgansyken er de små som må gå igjennom dette. De blir så redde og utilpass, forståelig nok. Mange planer ble ødelagt nå som helga står for tur. Men slik er det. Vi skal ta det veldig rolig i helgen og krysse fingrene for at snøen slipper taket. For nå som det daler ned, er jeg alene med alle barna. Mannen i huset har brøytevakt, noe som resulterer i at han er borte på natten og dagen.Det er vell bare å heve hodet å gjøre det beste ut av hele situasjonen selv om det er vanskelig. For denne tilstanden unner jeg ingen. Håper helgen deres blir bedre! god helg
 

Slik har jeg sett ut

Herremin så morsomt det er å se tilbake på gamle bilder. Jeg hadde verken øyenbryn eller noen god sminkerutine. Brunkrem all over!

Her er meg, i 2008


Vet ikke helt hva jeg holdt på med her. Gjorde bare det jeg ble fortalt om. Hallo? i 2008 var jeg vell rundt 14 år gammel. Ler meg skakk av det playboy smykket fra ei gatesjappe utenfor bysenteret i harstad.


2009. Var på tur til ett skoleball.


2010 - bulgaria!


2011. Her var jeg høygravid med nr 1.
SONY DSC

2012. Bare 4 uker på vei med nr 2.


Ett lite mobilminne fra 2013.


2014.


2016 førstegangs


Her var ett lite innblikk. Håper dere syntes det var like morsomt som meg. :-)

 

Ny kalender for 2017

Hei dere. Nå har jeg endelig fått kalenderen min som jeg har ventet på. Den er i en litt større størrelse enn den som jeg hadde i fjord. Jeg er superfornøyd. Oversiktlig er den også!Smilet er ikke like lekkert nå. Bare se her. ! Jeg ler så jeg griner. Tenk å utsette seg for dette synet. 

Sunday - funday

Søndag er dagen jeg slår på stortromma hver uke. Det er dagen jeg bruker tiden til å vaske og rydde. I ukedagene er det ikke tid og overskudd, så nå i dag skal jeg starte med den ukentlige husvasken. Jeg har vell vasket ett tonn med klær og litt til. De daglige gjøremålene som må gjøres før at barn og hund får oversvømmelse av energi er å gå tur. Vi har gått en liten luftetur og hatt det litt morsomt i bakkene.

Benjamin var så heldig å få en sparkesykkel med ski hos bestemoren sin i Harstad. Vet ikke helt hva det heter. Sparkekjelke? sparkeski? hehe. snowdriver... ja nei jeg vet ikke. Morsom var den i allefall.<3

Frokost

Det er ikke hver dag jeg har denne frokosten. Som regel går den i cottage cheese med sukrin/stevia og kanel. Har som regel veldig dårlig tid på morningen med barn som skal stelles og gjøres klar til barnehage, samtidig som at jeg skal stelle meg før jeg skal på jobb. Denne grøten er ikke like god dagen derpå, så derfor lager jeg ikke denne på forhånd.

Innholdet er ganske enkelt.
Jeg varierer litt i mellom proteinpulver og eggehviter. Dette er såklart valgfritt.
Havregryn
Vann
Eggehviter eller en scoop proteinpulver
Alt skal kokes sammen i en kaserolle. Jeg pleier å koke havregrynet vannet og proteinpulveret samtidig. Men det er ikke alltid det er så lurt. SÅ her er det viktig at du undersøker at proteinpulveret tåler varme. Noen proteinpulver tåler ikke varme og mister effekten sin med tanke på proteinkilden. Så hvis du ikke har det, er det fult mulig å helle i proteinpulveret etterpå. Jeg syntes det kan bli litt tørt når den tilsettes når grøten er ferdig. Smak og behag :)

Ha en fin dag dere! <3
 

Første skitur

Snuppa mi tok seg en liten tur ut i det fine vinterværet. Temperaturen har slakket ned og formen har blitt bedre. Så en liten tur ut for å prøve de nye skiene, må da gå bra. Ikke så tøff i trøya, men turte å prøve litt i allefall. Jeg tror dette kan bli veldig bra med tiden, bare hun får øvd seg litt.

Håper snøen holder seg litt til før det eventuelt kommer nedbør. Ha en fin Lørdag alle flotte lesere <3
 

Fredag 13

Denne dagen har vært innholdsrik. Jeg startet på jobb 07.30 og returnerte hjem 8.00 da jeg rett og slett holdt på å drite på meg. Det var ikke sjans i havet å holde seg. Med godt mot og mange runder på toalettet fikk jeg endelig litt fred til å sitte i sofaen med pleddet over meg. Mannen i huset ankommer hjemmet rundt 15.30 tiden. Han fryser og leter etter en ullgenser. Bedreviteren, altså meg.. visste nøyaktig hvor klærne fant sted. Jeg stormet altså opp i fra sofaen og slang pleddet til siden. I det jeg røyste meg opp registrerte jeg en lyd. En hard pang lyd. Jeg fikk en klump i magen og skjønte med en gang hva som hadde hendt. Jo der falt telefonen min over rekkverket og ned i trappen. Den knustes. Jeg har altså sofaen vedsiden av rekkverket til trappen som går ned til underetasjen.Jeg skrek mine modige tårer. Her kom altså mannen til utsetning for å holde rundt meg i min tunge stund. Han tilba seg å hente barna i barnehagen og stakk avgårdet. Da de ankom inngangsdøren var det sure miner i fri jenta mi. Jeg så det med en gang. Hun hadde feber. 39,5. Det var helga si det. Da kan like greit alle få det samtidig, slik at vi blir ferdige.

Jeg ønsker heller sykdom i min egen kropp, enn hos barna mine.Jeg krysser fingrene for at jenta mi blir frisk på null komma niks.

Og med det vil jeg ønske dere en riktig god helg! måtte all hell og lykke være med dere resten av denne beryktede dagen. Hej og hå

Tilbake

Hei. Nå ville jeg bare oppdatere dere litt på hvordan det står til. Jeg har startet på diett for en liten stund siden. Nå har vekta redusert med 3 kilo. Kjenner virkelig på kroppen at nå er jeg klar til å fortsette. Dere skulle sett meg i går på selveste soldagen. Det var solboller over heler arbeidsplassen min. Nå har jeg noe å være stolt over. Jeg regnet ut hver en kalori for å kunne finne en unnskyldning til å stappe i meg en herlig solbolle. Men gjorde jeg det? nei. Min støste svakhet, er bakevarer og jeg bestod denne testen med glans!.Jeg startet dagen i går med å måle meg på vekta og med målbånd. Så nå har jeg gått inn 1 cm i midja, låra og rundt rumpa. Over brystene har jeg redusert partiet med 1,5 cm. Glimrende! jeg er så motivert.

Nå håper jeg for alt det er verdt at jeg får dette til på egen hånd.

 

Heisann

Heisann. Ville bare stikke innom for å skrive litt til dere. Nå har jeg kommet meg i gang med dietten igjen. Dag 3, så ikke så mye å skryte av. Kjenner på kroppen at vannet er på tur å forlate. Jeg får i meg ganske lite mat nå, fordi jeg har vondt i munnen. Ikke nok med bare det, så har jeg fått en sperring slik at tennene ikke kan treffe hverandre - oppe og nede. Ja jeg har fått tannregulering. I en alder av 23 år! Jeg har valgt det selv, for å få ett nydelig smil om 1 års tid !<3 Jeg har alltid hatt komplekser for tennene mine. har hatt tannregulering før, men bare oppe. Nå har jeg oppe og nede.Tennene ser ganske rette ut på bildet her. Men det er pga godt lys. Det er den ene fortanna og de nedre tennene som har forandret seg mye etter sist regulering. Den hadde jeg i 2008.

Jeg gleder meg til alt er over <3 for nå kjennes det ut som at tennene henger og dingler bak strengene. Det jeg har fått spist i dag har vært cottage chees og eggerøre. Det må være mykt og lett å svelge. Jeg knuser maten med tunga oppi ganen. Høres rimelig ekkelt ut, jeg vet. Men som sakt. Jeg får ikke til å tygge igjen.
Gosh. Men dette er jo ypperlig! da kan jeg ikke frotse i meg mat! HA HA jeg ler.

Ditt navn her

Velkommen til bloggen min!

Her kan du ønske dine lesere velkommen til bloggen din, skrive litt om hvem du er og ting som interesserer deg.

Følg meg

legg til som venn

Kategorier

 • Blogg
 • Arkiv

 • Juli 2017
 • Juni 2017
 • Mai 2017
 • April 2017
 • Mars 2017
 • Februar 2017
 • Januar 2017
 • Desember 2016
 • November 2016
 • Oktober 2016
 • September 2016
 • August 2016
 • Juli 2016
 • Juni 2016
 • Mai 2016
 • April 2016
 • Mars 2016
 • Januar 2016
 • Desember 2015
 • November 2015
 • Oktober 2015
 • September 2015
 • Design av  elise.femelle.no

  Annonser


  © Design av Elise Bjørnstad elise.femelle.no

  hits