Solskinn og sure barn

Hei dere. I går og i dag har været vært ubeklagelig. Det har vært deilig varme i fra solen med tilhørende blå himmel. Vi benyttet anledningen til å grille i går som varte i 1,5 time før barna ble drittlei. I dag gikk vi en tur. Det gikk ikke lange tiden der heller før de to eldste lå på bakken å hylte. Der og da så jeg ikke humoren i situasjonen. Men nå i skrivende stund, er det veldig morsomt. Det morsomste med det hele, er at barna blir døds slitne av å gå litt. Men å løpe i dyp sne, fullpakket med klær? Nei det er ikke tungt.Alt i alt så fikk jeg ta ett bilde av de sutrekoppene når vi ankom hjemmet. Nå er alt glemt. De sitter / ligger i stolene sine å ser på barnefilm. Fint vær da! jeg lukket ørene hele turen å nøt den. Sola varmet <3I morgen drar jeg til harstad for å få strammet opp reguleringen. Ønsker dere en fin søndag videre <3
 

Torsdag

Hei. Stikker innom for å si tusentakk for hyggelige tilbakemeldinger på både melding, snapchat og kommentar. Jeg setter stor pris på det. I mars skal jeg til harstad for å få en hjerteregistrering på over 24 timer. Dette skal ikke foregå på sykehuset. Jeg drar dit for å få på registreringsapparatet. Denne registrerer da hjerteaktiviteten. Spennende.Kommer sterkere tilbake da formen blir bedre.

Hva feiler meg?

Det startet for en måneds tid siden. Nettene ble vanskelige og urolige. Søvn, det kunne jeg bare drømme om. Jeg lyttet til barna, konstant. Hørte jeg ett host, så løp jeg ned til dem. Omgangsyken kom i hus og jeg selv ble i veldig dårlig form. Jeg HATET å se barna mine så syke. Det var en kveld jeg valgte å gå en liten tur med hunden for å lufte hodet litt etter 2 lange uker med sykdom i huset. Jeg gikk hundre meter, før jeg returnerte.

Jeg ble dårlig. Følte kroppen ble slappere. Kvalmen steg opp under halsen på meg og trigget min redsel. Jeg tror det var grunnen for at jeg returnerte tilbake. Jeg kom inn sammen med hunden, satt meg ned i stolen for å slappe av. Jeg kjente en kraftig trang for å tisse, noe som måtte gjøres - der og da. Jeg røyser meg opp, går 3-4 meter før jeg sakte bare kollapser på gulvet. Jeg faller om uten noen forvarsel.

Mannen min ringer legevakten, som da igjen ville ha meg ned til kontroll. Jeg ble hentet av mamma og pappa, fikk en sjekk med EKG der den første testen viste noe utydelig. Hva da? jeg vet ikke. Det fikk jeg heller ikke vite. Det ble tatt en ny test, 45 minutter etter jeg svimte av. Kroppen følte seg roligere. Avslappet og i trygge hender.Den nye testen var fin.
Alt av blodprøver var også fine.

Etter denne episoden, utviklet det seg noe dypere. Angst tenker nå jeg. Men er dette reelt? jeg vil gjerne skylde på denne lidelsen. Herrefred, det er da mange som får dette.
Jeg drar til legen igjen, etter en hard helg med 3 timers søvn. Jeg var døds sliten. Jeg kviet meg med å ta kvelden den lørdagen som var. Jeg var hundre prosent sikker på at dette kom til å skje igjen. Jeg hadde rett. La meg i sengen, ballet over dynen - sovnet nesten. Jeg fryser. Fryser VELDIG. Kroppen rister. Jeg var forberedt med både pledd og blodtrykksmåler. Blodtrykket lå på 140 over 88. Hvilepuls på 100. Det hamrer og dunker i bryset. Føltes veldig ubehagelig og rart i halsen. Ville hoste. Akutt tissetrang. Var nødt til å røyse meg for å gå på do. Sitter på do og føler meg veldig svimmel.

Dette tok jeg opp med legen. Som da henviste meg til hjertespesialist. Jeg er kjempe takknemlig for at dette blir tatt på alvor. Men føler meg litt overfladisk og til bry. Som skrevet, så sitter jeg igjen med tanken om angst. Kanskje panikk angst? At det er slike anfall jeg får.

Jeg er sliten. Føler jeg ikke er tilstedet. Jeg rusler rundt og er i min egen boble.
Takk for at du leste <3 Kanskje har du råd? Klem i fra meg.

Fra min tid i teamjegliker

Her er utgangspunktet, til venstre. Jeg startet med en vekt på 74 kilo. Mye vann og fett. Litt muskler befant seg i underkanten også. Jeg bygget en god del muskler samtidig som jeg brøt ned. Det skjer noen ganger desverre og i særlig stor grad når man skal ned en god del fett. Selve matinntaket var stort, med mye innhold. Resultatene kom kjapt, så fremst man var intensiv og fulgte planen til punkt og prikke. Jeg savner det.Jeg holdt på i hele 6 måneder med å komme meg på scenen. Jeg var ikke klar, i verken hodet eller kroppen. Da mener jeg klar for noen plassering. Jeg trampet opp på scenen, for å få scene erfaring. Jeg rakk ikke å stille sammen med de andre i sandefjord. Jeg stilte i Oslo, noe som virket mer skummelt. NM og flere mennesker.Jeg fikk vært med å sett på de flotte jentene fra teamet. Hele reisen for meg har bestått av vennskap. Jeg har fått nye venner og nye erfaringer.Jeg kan godt huske det harde motet. Den viljen som sparket meg i rumpa når jeg måtte dra på trening hver dag. Den styrken har jeg ikke nå og jeg vet ikke hvorfor.

Jeg ble også spurt om å være med i se og hør. Takket ja og syntes dette er ett morsomt minne å se tilbake på.

Linda Eline Eilertsen (22) fra Lødingen i Troms har tre barn. Hun og ektemannen Thomas Ellertsen (25) har alltid vært glade i god mat. Men etter den tredje barnefødselen bestemte Linda Eline seg for å si stopp til en stor kropp.
- Under det siste svangerskapet veide jeg 94 kilo på det meste. Hadde riktignok en del vann i kroppen, men tre måneder etter fødselen veide jeg fremdeles 74 kilo, sier den 165 høye kvinnen.Det er morsomt å se tilbake. Nå er håpet rettet i mot en ny sjanse til å stå på scenen i mye bedre form. Jeg krysser fingrene på at jeg klarer det.

 

Vær forberedt

Har du noen gang planlagt dine søtsug dager? Det har jeg. Det er nemlig veldig smart. Nå kjenner jeg kroppen min veldig godt, noe som er en stor fordel. Jeg kan gå rundt å lukte på nystekte boller, brød og bakevarer. Det er det verste jeg kan lukte, fordi det er det beste jeg vet. Og så kan jeg bare få veeeeeldig lyst til å spise. Det slår aldri feil at jeg blir stående å lukte på bakevarene. I backup har jeg laget gele med gelatinplater og funlight saft. VELDIG godt og lite kcal. Bare ett lite tips, til deg i fra meg.

Og ja, jeg skal ikke legge skjul på at det forekommer en del småspising av nutrilett sine snacksmart sjokolader med kokkos. Eller, en del er jo å ta litt hardt i. Men en pr dag kan vell stemme. Er 105 kcal i en sjokkis. NAM.Slenger med ett blondinebilde i fra konkurransen <3 savner håret.

Stagnering

Hei. Nå har vekta stagner og cm minsker saktere. Så da er det bare å kjøre i gang med full trening og kondisjon for å få opp forbrenning og muskelmasse. Jeg var klar over at dette kom til å skje, har bare ventet på det. Jeg er opptimistisk og vet det bare varer en liten stund. Skal kjempe meg videre for å få resultater. I dag har jeg tenkt å lage noen pannekaker med banan. Gleder meg veldig til resultatet. Blogginnlegg om dette, kommer senere. Det er en liten time til jeg skal dra på sang øvelse. Jeg synger i kor, noe som er ufattelig koselig <3Vil du følge meg på snap og instagram? add, lindaeline93
 

 

Mine innkjøp

Den ultimate matfølelsen gjenstår fremdeles når alt føles så tørt. Derfor har jeg kjøpt litt forskjellig som kan hjelpe min matopplevelse. Jeg ELSKER sweet chilli! Denne fra tights.no var god, men veeeldig sterk.Kjøpte meg ei bukse også <3
 

Havre rundstykker

Hei dere. Nå har jeg preppa maten for kvelden og lunsjen i morgen. Jeg gleder meg allerede til å spise den! dette har blitt en favoritt som jeg da ikke kan spise så mye av på diett. Jeg regner inn slik at jeg kan ta ett måltid pr dag.Som regel lager jeg dobbel posjon for å ha til flere måltider.
4 dl havregryn
4 eggehviter
4 ss mager kesam
2 ts bakepulver

Stek på 200 grader i ca 10 minutter.
<3 Ha en fin kveld. Nå skal jeg sperre opp øynene å vente på farmen. Er så himla kveldstrøtt for tiden.
 

Min lørdag

Roen har endelig senket seg i stua. Nå kan jeg slappe av med familien i rolige omstendigheter. Vi skal kose oss litt ekstra med kortspill og brettspill <3 Vi har tilbringet dagen ute sammen med gudmoren til barna mine.

Alt i alt, en veldig flott dag <3

Laks

Hei. Nå er det like før vi skal ut i akebakken å ake. Vi skal også kose oss, eller dem skal kose seg med pølse på bål. Jeg skal ta med meg maten min som består av laks, brokkoli og litt løk. Jeg skal ta med meg spelt lumper og mager kesam slik at jeg kan lage meg en lakse wrap! :-)Ønsker dere en fin dag videre <3

News

God morgen. I dag spiller ikke magen min på samme lag som meg. Den vil rett og slett ikke holde på maten. Håper virkelig bakteriefloraen kan stabilisere seg litt, slik at maten ikke renner ut igjen. Har du tips, gjerne kom med dem. Har allerede forsøkt med salt kjeks.Har fått meg noe nytt i stua, som jeg er meget fornøyd med. Blomsten fikk jeg hos min kjære <3

Jeg håper dere får en fin dag. God helg til alle sammen <3

Ditt navn her

Velkommen til bloggen min!

Her kan du ønske dine lesere velkommen til bloggen din, skrive litt om hvem du er og ting som interesserer deg.

Følg meg

legg til som venn

Kategorier

 • Blogg
 • Arkiv

 • Juli 2017
 • Juni 2017
 • Mai 2017
 • April 2017
 • Mars 2017
 • Februar 2017
 • Januar 2017
 • Desember 2016
 • November 2016
 • Oktober 2016
 • September 2016
 • August 2016
 • Juli 2016
 • Juni 2016
 • Mai 2016
 • April 2016
 • Mars 2016
 • Januar 2016
 • Desember 2015
 • November 2015
 • Oktober 2015
 • September 2015
 • Design av  elise.femelle.no

  Annonser


  © Design av Elise Bjørnstad elise.femelle.no

  hits