tålmodighetsprøve

Nå har jeg sittet i noen timer å jobbet med bikinien. Det ser veldig lett ut, å lime på alle diamanetene. Men det skal jeg si dere, det var ingen lek. Lim på fingrene, diamanter som klistrer seg fast. Til og med oppdaget jeg etter en god stund, at hele bikinien var limt fast i bordet. Grunnen for det, var at limet gikk igjennom stoffet og i bordet. Fader for ett styr. Men liker å jobbe med det også, når jeg er ferdig med å lære av mine feil: Jeg har sydd litt for å få strammet bikinien bedre. Har lagt inn ekstra strikk.

Nå skal jeg nemlig ta kveld. Helt firkantid i øynene! har en følelse av at jeg kommer til å sove som en stein. I morgen må jeg få tak i samme farga tråd. Jeg gikk nemlig tom! God natt <3

"Hva vil du gjøre videre?"

Hva jeg vil? Jo jeg vil bare mer og mer skal jeg si deg. Men nå for tiden er det litt vanskelig å tenke på hva jeg ønsker og vil. Jeg skal gi meg, om 10 dager. Da skal jeg spise å kose meg sammen med familien. Jeg er langt i fra ferdig, kjenner jeg. Dette er en hobby/sport som jeg har startet å like. Det interesserer og fasinerer meg. Er det galt i å syntes at dette er litt kult? Jeg vil klare å mestre bikinifitness med ett bedre resultat enn det jeg har oppnådd nå. Jeg har også lyst til å prøve bodyfitness. Men her må jeg tenke litt på hva mannen min ønsker. Jeg vet at han ikke liker mye muskler på jenter, så derfor må jeg nok holde meg innenfor kategorien bikinifitness.Jeg har noen tanker om å starte påan igjen etter sommer. Tar det der i fra, hvordan det ligger an for konkurranse. Planen er å spise 1 planlagt middagsmåltid sammen med familien, etter konkurransen. Da tenker jeg kanskje lørdag eller lignenden, fordi det er den dagen vi er sammen og liker å kose oss litt ekstra. Jeg kommer til å gå på reverse diett for å unngå stor vektoppgang. Som sagt, så vil jeg kose meg ekstra i helgene. Må bygge dietten opp litt, for at kroppen skal komme i rute uten ett smell.For min del har jeg ingen ting i mot å gå på diett. Jeg har gjort det i ett halvt år noe som har endret syntet mitt på mat. Før når jeg var sulten, kunne jeg finne det raskeste snopet for så å stappe den i full fart inn i munnen. Jeg tenkte ikke over det, men etterpå hadde jeg en følelse av at jeg angret. Men likevell fortsatte jeg. Nå har jeg kontroll og jeg tenker virkelig over hva jeg spiser og hvorfor jeg spiser det. Jeg tenker ikke på å spise lite. Men mye sunn mat som inneholder rikelig med protein, karb og fett. 

Jeg har holdt på med en sport som jeg virkelig likte, helt til jeg fikk skade under kamp. Der stoppet det og det er ergelig. Den skaden plager meg fremdeles, under styrketrening. Jeg har operert 2 ganger og vurderer enda en gang, for å få fikset på problemet. Det er bare ett men. Det får være. Jeg vil kunne trene uten å få vondt.
Dette er noe jeg liker å holde på med, så hvis noen vil ta i fra meg "drømmen" kommer jeg nok til å eksplodere. Hvis du skjønner hva jeg mener.
Men det håper jeg ikke skal skje :)

Ha en fin dag dere, nå vet dere at jeg ønsker å fortsette. Men tar tiden til hjelp. Har god tid på meg, og mange år igjen :)

 

orange bikini

Nå har jeg fått en liten smakebit av bikinien. Jeg har vært veldig spent, ettersom dette er hennes første bikini hun lager. Jeg er meget imponert over hvor flink hun er. Den er ikke helt ferdig, ettersom alle diamantene skal limes på. Fargen er ikke som alle andres. Det går nemlig mye i rosa, lille, blå, turkis og grønn. Jeg har endt med Orange. Jeg syntes det er en veldig stilig farge. Med tanke på brunfargen, så håper jeg at den blir å vises litt bedre når jeg blir mørk i huden av all brunfargen.Jeg gleder meg til all pyntingen og til jeg skal få prøve den. Limingen av diamanter tar litt tid, vil jeg tro. Hva syntes du? utgangspunkter ser bra ut, ikke sant?
 

Mini er 8 måneder

svosj.. så gikk tiden alt for fort! 8 måneder har mini blitt. Jeg får ikke med meg hvor tiden blir av. Detta var mitt siste barn og jeg har planlagt å nyte hvert eneste sekund av barnseltiden. Jeg syntes at denne babytiden har gått raskere enn alle de andre. Samtidig så har de to andre blitt så store. Samspillet i familien går veldig fint. De eldste på 3 og 4 år, samarbeider om å aktivisere, mate og være til stedet for mini. Veldig morsomt å se på, hvordan de organiserer leken sammen.Nå er jeg i full gang med å redigere en film av barna. Jeg pleier å lage filmer for så å lage cdplater. Det er fine minner som man glemmer så raskt. I tillegg er den baby-barnetiden veldig fjern. Det går så fort, samtidlig som barna utvikler seg hver dag.
Jeg gir i gave til familie, slik at de også får gleden av å mimre tilbake <3Nå er påska over og jeg bretter opp ermene for å gjøre meg klar for di to harde ukene før konkurranse. Ha en fin kveld<3

 

Treningsøkt

Hei. Jeg stikker innom for æ legge inn ett lite innlegg fra telefonen. Beklager dårlige bilder!

Har vært på trening. Føler at kroppen krymper. Det var så klart positivt i begynnelsen. Men ikke nå lengre. Nå er jeg lita, og spinkel. Nå trenger jeg muskler! Kort tid igjen før jeg skal stille.

Ryggen er liten, rumpa er lita, magen er slapp. Huff. Jeg er rimelig spent på hvordan jeg ser ut om 2,5 uke. Da skal jeg lå scenen.

Påsketur på fjellet

I går var vi sammen med en del folk oppe ved rødekorshytta. Er en times gåtur dersom man går opp. Vi var så heldige å få sitte på scooter, slik at vi slapp den lange turen med barn og sekker. Veldig greit :-) Påskeharen stakk innom, og barna måtte lete etter egget.
Mini sovnet i bæremeisen under kjøreturen. Bråk og bevegelser er det beste for han <3 

God påske mine kjære lesere

Heisann. Har vært oppe i campingvogna en stund. Nå har jeg kommet hjem for å ta meg en treningsøkt på treningssenteret. I samme slengen, tenkte jeg å blogge litt. Og så vil jeg ønske dere en god påske :) Har noen bilder i fra di dagene vi har vært i vogna. I dag skal nemlig påskeharen komme på besøk, så det kan bli spennende. Bilder av dette, kommer senere.
Nå skal jeg ned på treningssenteret for å ta en intervall og styrke økt :-) Kos dere videre i påsken <3

 

Da lillebror har fått reserfart

Nå har lillebror fått veldig stor fart. Han er overalt til en hver tid. Denne alderen er helt grusom. Han har ustødige ben, som resulterer i at han faller. Og nå som de eldste liker å leke sammen, får di store utfordringer da lillebror kommer for å leke sammens med dem. Morsomt å se på alle reaksjonene og ordene di forteller han. " Nei lillebror, ikke spis på blyantene. Det er farlig"

Jeg må le av dette bildet. Han ser så lur ut. I dette øyeblikket la han merke til kameraet. Han er ei skikkelig stor linselus <3

Stakk bare innom for å vise dere litt av mine fine <3 Kos dere videre i dag. Nå nermer det seg påskeferie for min familie. Da skal vi nyte dagene i vogna. 

Sandefjord Open

Nå har jentene i teamjegliker fått stilt på scenen. Rikke kom på 5 plass, HURRA. Ufattelig nervepirrende og spennende opplevelse. Jeg er veldig glad for at jeg kom for å se på. Det har gitt meg mer ro. Jeg forstår hvordan det fungerer og det er ikke så skummelt som jeg hadde sett for meg. Man blir litt varmere i trøya av å "presenteres" sammen med alle før man eventuelt kommer til en finale og må ta en L walk( I walk ) alene. Her kommer noen bilder i fra dagen. Enjoy 

Ny fettprosentJeg glemte det av, fettmålingen i går. Kan inrømme at jeg var syyykt stressa av hele opplegget. Jeg gjennomførte en fettmåling sammens med Christian. Skuffelsen bare la seg over hele meg, som ett teppe. Gud så sint jeg var. Jeg lå på 16,7 sist samling, men nå 14,8. Jeg har 3,8% igjen å gå. Hvis jeg ikke rekker det, er jeg nødt til å vente til september! det har jeg ikke mot til å gjøre. Jeg kjenner at hodet mitt er klart. Jeg vil gjennomføre dette nå!
Jeg må ned i kcal fordi jeg ligger på litt for mye. Det ante meg, men den informasjonen kom visst ikke frem til meg i tide. Nå er jeg superstressa. Nøyaktig 3 uker på meg, til å komme i sceneform. GOOD LUCK sier jeg bare. Men ståpåvilje kan det gå, men jeg trenger hjelp i fra familie. Jeg må kunne dra på trening hver dag og ikke måtte sluntre unna fordi jeg må være sammen med barna hele tiden. Mamma skal være så snill å hjelpe meg med den delen. Så får jeg gjennomføre det andre på egenhånd. Maten og treningen såklart.
Kommer ikke til å gi meg. MEN problemet er som følger. Jeg må melde meg inn til Oslo grand prix, betale og i tillegg kjøpe biletter/hotell. TENK hvis jeg ikke rekker det. Tenk hvis jeg kommer til Oslo, tar fettmålingen og den er over 11. ? Det er jo krise. Da er jeg ruinert for penger, blandt annet.


 

Like før for teamjegliker

Nervene er i høyspenn. Når jeg kom inn på rommet der jentene ble fikset, var trykket rimelig høyt. Alle jentene var stille. Da mener jeg stum. Di satt å så inn i veggen, imens damene ordent håret deres. Det har vært mye lærdom bare av å være på sidelinjen.

Nå er det en time til start. Så jeg skal få i meg mat og komme meg avgårdet. See yah. 

Sandefjord

God kveld dere. Nå har jeg lagt med som ett slakt i sofaen sammen med Sunniva i fra teamet. Jeg har tatt noen bilder i fra omgivelsene for å gi dere litt innblikk i hvordan vi har det her. Veldig mange følelser i bildet. Vi venter fortsatt på en oppdatering av fettprosenten. Den blir nemlig målt i kveld av Christian Egner.
Hotellet er kjempefint. Så synd at vi ikke får nyte hotellfrokosten, i denne omgang.

Ha en fin kveld videre. Nå skal jeg ligge i senga å slappe heeeelt av frem til målingen!


 

Dagen før fettmåling

Jeg kjenner på kroppen at det er reisedag i morgen. Reisefeber, der jeg gleder meg og gruer meg. Jeg er ufattelig spent på hele opplegget i sandefjord. Posering, konkurransen og jentene i fra teamet. Det blir morsomt å se jentene, ettersom man har vært sammen om dette og fulgt opp hverandre. I tillegg skal jeg ta måling for å finne ut om jeg rekker å stille i april, eller om jeg må satse på høsten. Det vil si i september. Det er så mange tanker rundt hele opplegget med å måtte vente til september.Nok om det, jeg startet med pakkingen. Det er like vanskelig hver gang. Jeg glemmer også mye viktig, som jeg alltid har gjort. Og nå er det nytt opplegg. HOTELL uten stekovn. Jeg må safe og spise speltlumper. Som da inneholder mer karb enn det jeg skal ha i dietten. Jeg lager matpakker så langt det rekker slik at jeg får ta en måling i morgen kveld, før jeg spiser mer karb. Så får jeg en riktig måling :-)

Jeg må huske å ta med kameraet denne gangen. Og kanskje jeg kan ta med pcn ? ettersom jeg er på ett hotell, så må det være tilgjengelighet for internett tenker jeg. Da får jeg også muligheten til å blogge. Ha en fin dag videre dere. Nå skal jeg fortsette med planleggingen og pakkingen. Må smøre meg inn med vitaliberata før jeg drar.
Har ett lite hemmelig oppdrag, i mens jeg er der nede :-) 

Teamdrakt

I dag dukket det opp en kose joggedress i fra tights.no. Skal ha denne på når jeg stiller opp på sandefjord open. Må jo heie på teamet selv om at jeg ikke stiller nå til helgen! Det  er reklame på, for tights.no og navnet på teamet (teamjegliker) + mitt navn

Sponset av tights.no
 

Fagbrev utlevert

Jada, etter lang ventetid var det endelig min tur å få fagbrevet levert i hånda. Nå er jeg fornøyd. Er vell på tide å få den på veggen, med ei fin ramme. Vi fikk servert middag og dessert, og ettersom jeg er på diett hadde jeg spart meg for mat hele dagen for å kunne innta middagen på kvelden. Gudfader så sulten jeg var.
Måtte jo se fin ut, så derfor gikk jeg for krøller i den anledning.


Trivelig kveld! jeg trodde ikke det skulle være så særiøst. Følte meg litt lite pyntet da jeg kom inn til en sal med mennesker i bunad og dress. Menmen.
Koselig kveld uansett :-)

 

Får jeg stille i april, eller ikke?

Hei alle lesere. I dag har jeg tenkt og tenkt og tenkt. Det er under 1 uke til jeg får vite om jeg kan stille i april eller ikke. Jeg har mange tanker angående dette. Jeg vet at, dersom jeg ikke greier å være klar frem til 9 april blir jeg å stoppe. Jeg kommer til å ta en pause for så å starte på nytt når sommerferien er over. For min del kan jeg fortsette. Men kroppen har ikke godt av å gå på diett i så lang tid. Jeg har også en familie å tenke på. Sommerferie, med mor på diett kan være veldig kjedelig for dem. Di vil at vi alle skal spise grillmat og å dra ut på resturanter for å kose oss. Jeg vil også delta i dette uten å måtte ta med meg min egen matboks. Jeg har vært på diett i 5 måneder. Det er veldig lang tid, uten den delen med å spise samme mat som min familie. Det har gått så lang tid at barna ikke stiller spørsmål lengre. Di stiller ikke spørsmål til hvorfor jeg spiser annen mat, eller om det jeg spiser er diettmat.

Nå er jeg klar for å prioritere familien men likevell ha treningen og sunn livsstil ved siden av. Jeg skal fortsette å spise sunt, men ikke diett.
Hva syntes du om resultatene så langt?Jeg drar til sandefjord den helgen som kommer. Da skal jeg være sammen med di andre jentene som stiller i sandefjord open. Jeg er superspent! Det blir morsomt å være publikum å snike til seg litt ekstra innblikk i hvordan det fungerer :)

 

Tur nr 2

Nå har jeg vært på min andre tur, i dag. Det er så fint vær, at det må nytes hvert sekund. Varer nok ikke lenge før det blir grått og kjedelig.

Denne lille krabaten har jeg gått tur sammen med. Han trenger litt lærdom i hvordan man går pent. Det har jeg jobbet litt med i dag.

Gårdagens hjemmedag

Det var planleggingsdag i barnehagen i går. Derfor var alle barna hjemme. Koselig i bunn og grunn. Største gutten hadde ordnet og stellet i stand en lekekasse og ett lekehjørnet for lillebroren sin. Han satt seg ned sammen med han å lekte. Veldig morsomt å se, at han kan inkludere en baby på 7 måneder.

Jeg har startet dagen i dag med å gå tur. Jeg skal ta en ekstra gåtur sammen med min mor, senere - ettersom været var så fint idag. Jeg håper dere alle får en fin dag <3 

Mine treningstightser

Etter spørsmål, legger jeg ut bilder av mine treningstightser.
Jeg er litt usikker på om dette er alle. Kan hende noen er til vask. Men men, dette er ingen sponsorinnlegg. Så dersom du ønsker å stille spørsmål er det bare å sende melding på bloggen eller mail på lindaeline@hotmail.no :)

Ha en trivelig dag videre! <3


 

2 ganger pr dag

God dag dere. Jeg startet min nye uke med en gåtur på 3 kilometer, før jeg gjennomførte en styrkeøkt nå nylig. Deilig følelse, selvom jeg er sliten. Nå har jeg satt meg ned med kyllingen som jeg skal spise. Jeg har også fått mamman min til å stå for litt fotografering på treningen, så her kommer noen bilder
Det har vært stor etterspørsel, så jeg håper det duger. 

Rydding og vasking må være god trening

Pjuh. Nå er jeg ferdig med å rydde, vaske, skifte gardiner og dekorasjoner. Kjenner på kroppen at det var deilig å bli sittende i sofaen. I hjemmet har jeg vært en grå liten mus. Jeg liker gamle ting, grå hvit og kalde farger. Men nå fikk jeg plutselig ett kikk. Jeg har byttet ut det kalde, med en litt varmere farge. Nemlig LILLA
Det er veldig uvant! Men deilig.Får se hvor lenge dette varer. Er nemlig superallergisk i mot farger ! Ha en fin kveld videre. I morgen starter jeg med 2 treningsøkter, pr dag. Det blir spennende. Jeg tenker litt på hvordan humøret og energien kommer til å være. Jeg må i allefall ha en kardio og styrke pr dag for å komme meg mer ned. Brenne brenne :)


 

Campinghelga

Heisann, nå har vi nettopp kommet inn døra. Helga har vært veldig koselig med grilling, spilling og diverse aktiviteter. Vi har jobbet litt med å bli vant med nye rutiner. Vi er nye i campinglivet, derfor må vi lære av de småfeilene på veien. Det er virkelig mye å sette seg inn i.I den lille vogna kan det fort bli litt for mye for de som har lyst til å sitte i fred å spille spill. Reaksjonene kan nemlig alle i campingplassen få med seg. Det er ufattelig lytt, det skal være sikkert! her får man satt seg selv på prøve, ved å dempe stemmen. Det er jo nesten litt morsomt! 

Heihei i fra campinghøna

Nå har vi endelig fått satt oss ned med brus, spill og telys. Det er koselig å sitte sammen i den lille vogna. I morgen har vi noen enkle planer. Barna skal få grille pølser og leke ute i snøen. Deretter skal vi gå en tur. Håper på å se noe spennende!

Progresjonsbilde

Hei og hopp dere. Nå er det fredag! I helgen skal jeg kose meg sammen med familien min i vogna. Vi skal nemlig campe :-) Vi har fått satt vogna og spikerteltet på plass, så nå skal vi kose oss der i helgene, fremover. ! Jeg serverer dere ett bilde av hvordan det står til med fettet. Magen har blitt myyyyyye mindre. Og bare sånn til opplysning. Bhn er for stor. Det er stortsett alle. Så ett lite nytt innkjøp hadde vært fint. Men jeg bruker der så sjeldent. Nå for tiden går det alt for mye i sportsbh.Når det gjelder helgen, så er jeg veldig spent på hvordan rutinenen mine blir påvirket av at vi camper. Mat, steking osv. Det er litt større utfordring i en liten vogn :)
Men men, kos dere masse i dag! nå skal jeg levere barna i barnehagen.


 

Nye treningsklær

Uff, jeg har altså vært veldig avhenging av treningsklær i det siste. Det gir en ekstra motivasjon. Jeg har gått på di dyreste sidene å kjøpt meg tightser og diverse. Men i dag var jeg altså på stormberg. Ufattelig godt stoff i den tightsen jeg kjøpte. Jeg er knallfornøyd.Jeg ler av tøtta i bakgrunnen! jeg hadde nemlig med meg 2 av barna mine på trening. Og ettersom jeg måtte ta treningen før kl 4, så måtte dem være med. Jeg har en stor plan om å male spikerteltet i dag, ettersom helgens familiekos skal foregå der. Så da er det bare påtide å starte. 

Ditt navn her

Velkommen til bloggen min!

Her kan du ønske dine lesere velkommen til bloggen din, skrive litt om hvem du er og ting som interesserer deg.

Følg meg

legg til som venn

Kategorier

 • Blogg
 • Arkiv

 • Juli 2017
 • Juni 2017
 • Mai 2017
 • April 2017
 • Mars 2017
 • Februar 2017
 • Januar 2017
 • Desember 2016
 • November 2016
 • Oktober 2016
 • September 2016
 • August 2016
 • Juli 2016
 • Juni 2016
 • Mai 2016
 • April 2016
 • Mars 2016
 • Januar 2016
 • Desember 2015
 • November 2015
 • Oktober 2015
 • September 2015
 • Design av  elise.femelle.no

  Annonser


  © Design av Elise Bjørnstad elise.femelle.no

  hits