Vi har solgt huset

Da har vi solgt huset. Dette blir bra! nå skal vi vende nesen til Harstad for å leve livet videre med litt større muligheter enn i Lødingen. Jeg liker meg i lødingen, men føler at ting har stoppet opp. Det er så mye som legges ned og utfordringen blir større når det gjelder å ha barn. Det er alltids noe barna trenger, eller noe som må handles. Det er ikke like lett å få tak i det her, og derfor føler jeg en lettelse å komme tilbake til byen.

Bare den stunden barna var så syke. Den følelsen å måtte reise så langt med syke barn for å komme seg til sykehuset. Det var en tragedie. Nå er neste utfordring å finne seg ett nytt sted å bo :-)den nye utfordringen blir å få lovt til å leie bolig, sammens med våre firbeinte venner <3

Folie er kult

Jeg har veldig mange hvite møbler. Noen møbler er dyrere enn andre. Det gjenspeiler seg også i kvaliteten. Så nå har jeg påført folie på noen av møblene for å fornye dem litt. Jeg ble meget fornøyd. Ikke bare det at resultatet ble fint, det var jo ganske enkelt å legge på også. Jeg har ett eik bord som har fått en del bruksmerker. Jeg fornyet det også, i samme slengen.Jeg tror sannynligheten for at jeg fortsetter med dette er stor. Ses siden! hei og hå

Veldig opptatt

Hei dere. Nå har jeg nettopp kommet hjem i fra Sortland. Har vært en travel lang helg med to hunder, 3 barn og ei katt. Skal ikke klage. Jeg har kosa meg veldig og savner hunden allerede. Vi valgte å ta til oss en omplasseringshund ettersom vår egen hund er ett flottdyr. Han virker ensom og er meget utholdmodig. Han har også ett stort behov for selskap og læring fra andre hunder. Da mener jeg den lærekurven som trengs for å respektere andre hunder.
Det har gått veldig bra med begge hundene. Vi hadde en langhelg med mye tanker om dette ble riktig for han som skulle omplasseres. Han var nemlig 6 år og hadde sine egne behov.

Scott og Kaizer gikk fint i lag. Mye bedre enn forventet. Men så la jeg merke til at det ble mer ett slit for Kaizer å ha en unghund hoppende rundt seg. Han ville ha mye oppmerksomhet fra Kaizer som var mye eldre. Denne oppmerksomheten orket ikke han å gi. Derfor tenkte vi at det ville vært bedre for han å komme til en familie uten en unghund som krever mye.

Han er en fantastisk hund, med sterk personlighet. Visste dere at siberian husky har en helt unik stemme? Ikke bjeffing. Men mer uling, vræling, snakking. Høres virkelig snålt ut. Men morsomt.Vi har i allefall hatt en fin helg. Det tror jeg også Kaizer har hatt <3
 

SkiturDa har dagen blitt avsluttet med serie. Er himla trett. Så nå ligger jeg i senge, klar til å ta kvelden. Veldig tidlig må jeg si. Blir egentlig bare tidligere og tidligere.
Jeg har forresten vært ute i skiløypa sammens med mine to eldste på 4 og 5 år. Gøy i begynnelsen, helt til hun på 4 år mistet tålmodigheten. Hun ble temmelig sliten av noen hundre fall. Det verste var vell å komme seg opp igjen. Og da hun måtte drasse på skiene og stavene på egenhånd. Ja den tok kaka. Det eksploderte. Men da vi kom hjem og skiene var godt plassert i boden, da kunne hun gjerne tenke seg å være med på en tur til - en annen gang. He-heønsker dere en ny fin uke <3
 

Feirer med muffins

Endelig er Madelen blitt frisk. I den anledning disker vi opp med litt muffins som hun fikk lovt til å være med å lage. Morsomt for oss begge å lage noe sammen. Mor og datter tid er det ikke hver dag vi får tid til. Så nå har vi koset oss veldig.

<3

Strikkedilla

dilla og dilla. Nå er jeg endelig ferdig med kjolen som jeg har strikket. Ganske fornøyd med resultatet. Lillefrøkna mi har spurt ett par ganger om hun får prøve kjolen. Den er ikke til henne, skjønner du. Det er en gave til ei anna lita frøken. Så jeg er veldig spent på om jenta blir fornøyd. Jeg har i allefall laget den med kjærlighet. <3Sitter å ser i strikkebladet om jeg finner noe annet spennende å strikke. Dette er første gang jeg strikker en kjole med ermhuler. Veldig morsomt å prøve noe nytt, selv om jeg har plagdes for å få dette til. Øvelse gjør mester! Ønsker dere en fin dag videre<3 Jeg er forresten hjemme med denne frøkna i dag. Har vært noen dager med høøøg feber og feberkrampe. Noe av det skumleste jeg har opplevd. Men nå er det over. Heldigvis :-)


 

Dagen i dag

Hei. Nå har jeg kommet meg ganske så langt i strikkeprosjektet mitt. Begynner å se en form på hele kjolen. Eller tunika, kalles det vell. I den store strikkepausen har jeg vært ute sammen med barna, hunden og mannen.

Vi har tatt årets første soft is med sjokoladestrø. <3

Vi har litt difuse planer angående påska. Kanskje dyrepark, hytte, hotell? vet ikke. Har lyst til å ha med meg hunden og hele familien. Det er ikke alle plasser det er tillatt med dyr. Ideer?

 

Trøstespising

Har du noen gang funnet trøst i å spise mat? Dette spørsmålet stiller jeg nå i riktig timing. Jeg står nemlig med skjeia godt plantet ned i ett påske egg fylt med melkekrem. Ja jeg vet det er fyfy, grunnet palmeoljedebatten. Men det er ikke det som er poenget. Jeg sleiket av en skje med melkekrem nå nettopp, før jeg innså noe veldig viktig. Jeg løp bokstaveligtalt til sofakroken for å sette meg ned med datamaskinen. Ordene lå klare i hodet mitt, til å skrive ett innlegg om den tanken som oppsto.
Det ble litt svart ett øyeblikk. Så nå skal jeg nemlig forsøke å fiske frem poenget mitt. Altså. Da jeg tok kremen i munnen, glemte jeg den vonde følelsen som har blitt sittende dypt inni meg i hele dag. Så nå skjønner jeg hvorfor det er så mange der ute som trøster seg med mat. Som oftest, eller rettere sagt flertallet trøster seg med feil type mat. Usunn mat!. Det er det gode søte. Men så tenkte jeg, hvorfor? Det er fullt mulig å spise seg lykkelig. Det har jeg merket. Fordi at selvbildet har myyyyye med saken og gjøre. Spiser man sunt, føler man seg sunnere, og kanskje vil det oppstå forbedringer på kroppsbasis. Ikke kanskje, det vil oppstå forbedringer.Energien vil øke, selvbildet vil øke, fokuset ligger på god helse. Når alt bare er dritt, spiser man som regel bare dritt. Når jeg spiser en bolle, så tenker jeg 'jaja, da har jeg spist en bolle - så da kan jeg spise 10 stk til." Men selvbildet er helt på bunnen da jeg har spist alle bollene.

Men dersom jeg spiser sunn mat, føler jeg med mye freshere. Jeg mister den dårlige skyldfølelsen, jeg får motivasjon og en liten anelse av stolthet. Legger jeg ut ett heftig bilde på instagram i tillegg, så topper det krona på kransekaka. Er dere med meg? skjønner dere hva jeg mener?Jeg hadde nok mest trolig satt meg ned med den sjokoladekremsegget hvis jeg ikke hadde brydd meg. Men nå bryr jeg med over gjennomsnittet mye om kroppen min. Så her sitter jeg da, forsøker å fortelle dere at jeg gjorde noe bra i dag. Jeg stoppet meg selv å trøste spise, selv om lysten var stor! mistet nesten litt kontroll der jeg sto. Prøv å tenke tanken når du går i samme fella som meg. Still deg selv det spørsmålet jeg stilte meg. "Blir dette å gjøre det bedre?" Eller kommer det til å vokse å bli værre.

<3

Kveldsarbeid

Det er sjeldent jeg strikker. Men da jeg får ett innfall hvor jeg har lyst å strikke, så er alltid prosjektene litt for store for tålmodigheten. Alt skal gjøre i ett kjør, for å få resultat raskest mulig. Når jeg velger ut ett nytt prosjekt, ser jeg etter mye morro. Jeg har null sjans til å strikke en og samme farge, eller uten noe mønster. Det må være variasjon i hele strikkeprosjektet.Nå har jeg startet med en kjole. Som skal være til dattera mi på 4 år. Strikker den i str 6 år. Kan jo nemlig ta noen år før jeg er ferdig. he-he.
Uansett. Jeg trives å strikke. Føler en slags ro. Litt ekstra kos med sjokolade og diverse, hadde vært tingen. Får ta det igjen en annen dag. Sjokolade er ikke så diettvennlig.Nå skal jeg strikke videre, før kvelden. Ha en fin kveld videre <3

Ditt navn her

Velkommen til bloggen min!

Her kan du ønske dine lesere velkommen til bloggen din, skrive litt om hvem du er og ting som interesserer deg.

Følg meg

legg til som venn

Kategorier

 • Blogg
 • Arkiv

 • Juli 2017
 • Juni 2017
 • Mai 2017
 • April 2017
 • Mars 2017
 • Februar 2017
 • Januar 2017
 • Desember 2016
 • November 2016
 • Oktober 2016
 • September 2016
 • August 2016
 • Juli 2016
 • Juni 2016
 • Mai 2016
 • April 2016
 • Mars 2016
 • Januar 2016
 • Desember 2015
 • November 2015
 • Oktober 2015
 • September 2015
 • Design av  elise.femelle.no

  Annonser


  © Design av Elise Bjørnstad elise.femelle.no

  hits