Ferdig på operasjonDagen startet veldig tidlig. Halv 7 var vi kjørt i fra Lødingen og videre til Harstad. Lillemor som hostet og spydde i går kveld, slet med å stå opp. Hun var rimelig sliten, men likevell sterk. Nå sitter hun i senga på sykehuset å spiser is etter is etter is. Det er det eneste vi har fått i henne foreløbig. Operasjonen gikk veldig bra og i følge legene var det minimal blødningsfare. Det er jo veldig positivt! Utfordringene kom da vi var kommet oss opp på rommet. Der skulle hun få på seg sykehus skjorte og emla. Etter det skulle hun drikke saft med medisin som ville gjøre henne likegyldig og døsig. Dette tok sin tid, ettersom hun allerede hadde fått med seg ugler i  mosen. Hun er veldig skeptisk og skarp, noe som ble en stor utfordring. Hun er overhode ikke lettlurt.Da vi hadde gjennomført dette, måtte hun ha to stikkpiller på rappen før hun skulle inn til operasjonsstuen. Hun ville ikke ligge i sengen ned til operasjonsstuen, så mannen min løftet henne ned. Der nede ble hun møtt av en dame kledd i grønne klær. Skeptisk som hun var, klep hun hardere rundt halsen på pappa. Jeg fikk på meg grønne kappe, grønt hodeplagg og blåe skohetter. Da var jeg klar til å ta henne med inn på operasjonsstuen. Planen var å legge henne på benken. Uten hell måtte jeg la henne sitte på fanget mitt frem til hun skulle i narkose. Det var ikke snakk om å ligge, så hele prosessen ble gjennomført på mitt fang. Hun kjempet, mer og mer. Hendene hennes slo rundt meg i reddsel. Kroppen hennes ble bare tyngre og tyngre. Plutselig falt hodet bakover. Hun sovnet og jeg lo, jeg vet ikke hvorfor jeg lo? Syntes ikke det var morsomt, men reaksjonen min ble slik. Tror det var en reaksjon i fra ei usikker og redd mor. Jeg syntes det var ubehagelig å se henne kjempe, men likevell tape. Følte et øyeblikk at jeg hadde lurt henne.På oppvåkningen var hun hysterisk. Hun skrek, dro i ledningene og ville ha veneflonen ut av hånden. Når legene nærmet seg, skrek hun. Når legene snakket til henne, skrek hun. Alt som kom ut av munnen, var "nei". Hun hadde ikke smerter, men var ufattelig kvalm. Det var ett blodbad uten like. Hun spydde opp blod og masse slim. Forsåvitt var det positivt, fordi at den intense kvalmen ga seg.Alt i alt var hun veldig flink. <3 Nå håper jeg hun kommer til å bli frisk. For å si det slik, blir hun ikke frisk nå - så kommer hun ikke til å bli frisk. For nå har de fjernet alt av mandler og falskmandler.
 

På mitt største

Hei igjen, kjære lesere. Har fått inn ett spørsmål om å lage ett innlegg om hvordan jeg var på mitt største. Det har også vært en del spørsmål angående kull 3 av teamjegliker og vektjegliker. Vektjegliker er med i teamjegliker. Her er det bare en liten forskjell, som har med vekta å gjøre. Di har en litt lengre vei å gå som resulterer i at det ikke er mulig til å bli sceneklar til september. Det er også noen som ikke har lyst å stille i det hele tatt, men som bare vil komme ned i en vekt di liker.
Følg temet på snapchat: "vektjegliker" og "teamjegliker".

Jeg har vært igjennom tre svangerskap der alle var forskjellige. Jeg ble bare større og større for hver gang.
På mitt tyngste veide jeg 94 kilo, med baby. Etter graviditeten var jeg bare bikket ned til 90. Her var det mye å få vekk selv. Dette var med svangerskap nummer to, da madelen kom til verden.

Alt på kroppen min var oppblåst med både fett og vann. Jeg husker veldig godt at selvbildet var lavt når jeg skulle ut blant folk. Det var lite aktivitet på meg, for å si det slik. Jeg ville helst ikke ut døren.Når jeg ser på bildene har jeg full forståelse for hvorfor jeg følte meg ufresh.Mine tanker om denne tiden, er at jeg aldri skal tillate meg selv å gå tilbake dit. Ikke fordi at jeg hadde mer på kroppen, men jeg hadde mindre selvbilde og deltok mindre aktivt. Da mener jeg alt i fra å være ute sammen med barna til å få besøk eller dra ut sammen med venner. Nå har jeg kommet meg til en vekt jeg trives med, så her skal jeg holde meg.

Håper dere fikk ett lite innblikk i hvordan kroppen min har vært og at jeg besvarte spørsmålet. Har ikke så alt for mange bilder av meg selv i den tiden, så her har jeg gransket alle mapper og filer på datamaskinen for å finne noe dere kunne se.

Ha en fin kveld videre, nå skal jeg pakke ferdig til en natt på sykehuset sammen med datteren min. <3
 

Sykehuset med lillemor

I dag er det tid for kontroll på sykehuset. Lillemor skal operere mandlene i morgen, noe som skremme meg en smule. Jeg er ikke forberedt på å se snuppa få gjennomgå dette, selv om at jeg vet at det kommer til å gå bra. Jeg har gjort akkurat det samme selv, men liker ikke å se at mine barn skal oppleve det. Men likevell, så er det veldig bra at hun får operere når hun er lita. Så slipper hun å plages videre. Nå sitter lillemor og nyter frokosten før vi skal ta kjøreturen til Harstad. Det er godt over en times kjøretur helt inn til sykehuset.Jeg har satt meg klar i sofaen for å lese den lille boka vi fikk i fra sykehuset. Her er det godt forklart hvordan operasjonen skal foregå. Det hun bør vite altså. Før narkosen og etter. Hun er livredd for leger, noe som gjør meg ekstra nervøs for hele inngrepet. Bare vi kommer inn til dørstokken på sykehuset, slår hun seg vrang. Men noen triks har jeg lært meg etter disse årene sammen med henne. Det er ganske lett å snu henne, så lenge man bruker riktige triks :) 

Gratulerer med dagen, Linda

Hurra for meg selv. I dag har jeg hoppet inn i mine 23 år. Dagen har vært veldig fin og gleden av å få en hund om en knapp uke er ikke til å tro. Det er altså en felles bursdagsgave til meg og mannen min. Vi begge har bursdag i April, så derfor tenkte vi å droppe bursdagspresang til hverandre og heller invistere i en hund. Vi har lenge hatt lyst på, men måtte vente til den rette anledningen.Jeg har vært så heldig å få noen presanger også :-)
 

Dagen før min dagHei dere. Nå har jeg stått på kjøkkenet i det fine været. Har vært ute å gått en tur på 3 km, så litt fornøyd kan jeg være. I morgen har jeg nemlig bursdag og får dermed besøk i fra familien. Så i dag har jeg laget ostekake etter mannen og mamman min sitt ønske. Jeg gleder meg til å kose meg litt ekstra på dagen min.

Nå skal jeg hente barna i barnehagen samt henge i å brette klær, rydde og vaske til morgendagen. Ha en fin dag videre <3
 

Hils på lillenurket

Hei og god formiddag. Nå har jeg nettopp kommet hjem i fra en herlig campinghelg i vogna. Det har vært litt småbyger med sne og regn i en liten periode. Men i går ettermiddag var det helt fantastisk. Helt blå himmel og sol. Da benyttet vi anledningen til å ta en stor grillmiddag. Jeg skal bare ha det sagt - det var noe av det beste jeg har smakt på en god stund.

Åj, jeg holdt jo på å nevne det viktigste. Vi har nemlig fått ett nytt familiemedlem: En kjærlig liten valp som skal komme til oss 3 mai! dere har ingen anelse hvor mye vi gleder oss. Barna maser hver dag om hunder skal komme. Han er så nydelig og liten, for en liten stund. Denne kompissen kommer til å bli STOR. Rasen heter Øst sibirsk Laika. Vi er enda litt uenige om navn. Benjamin på 4 år sier han skal hete "takras". Måtte le litt, han har så mange artige forslag. Hvis du har forslag til ett guttenavn som vil kle denne tøffingen, bare skriv i kommentarfeltet<3

 

InnkjøpDagens innkjøp har vært gardiner, putetrekk og 2 bilderammer. Jeg ble lei av lilla og tenkte at et ville vært fint med litt lyse kalde grønne gardiner. De har en spesiell blandet farge. Grønn, turkis, blå. Kommer litt an på hvilket lys som skinner på gardinene. Gardinene og putetrekkene er kjøpt på Kid.

 

Grillsesongen er i gang

Tropevarmen er på tur, har jeg lest. Allerede i dag har vi grillet grillpølser til den store gullmedaljen. Barna var i ekstase da de kom hjem i fra barnehagen. Da var det nemlig handlet inn til favorittmaten deres. Litt vind, men det resulterte i full guffe på kullgrillen.Det er virkelig deilig nå som det er vår. Vi kan endelig ta i bruk alle lekene, sandkasse, firehjulingene som barna fikk i julegave. Det er mer glede i å være ute. Ingen sure miner om at de fryser på hendene, eller at di har fått sne i nakken eller i skoene. Det barna mine liker minst, er å leke med kroppen bandasjert i ullklær, dresser, votter, skjerf og hue. Det plager dem ettersom det er vanskelig å få god gripeevne og bevegelse med så mye klær.Men så snart det har vært sommer lenge og det faller ned litt sne, da er det vinteren som er det beste. Så det er jo litt bobb bobb om hva de føler er best. Så klart liker jeg sommeren på grunn av varmen. Men jeg hater sommeren når mygga surrer rundt ørene mine.Pølsa var god, forresten. Det er lenge siden jeg har spist grillpølse. Er på diett ja, men ikke en hysterisk en. Holder bare vekta i sjakk, så da skader det ikke å nye en pølse så fremst jeg kutter ned på noe annet.

-Jeg vil også takke for alle di fine kommentarene jeg har fått angående forrige innlegg <3

 

Siste utskeielse

Har dere hørt eller tenkt tanken at du alltid skal begynne på en mandag. Mandag skal du starte å trene, eller begynne med diett. Da skal du slutte å snuse, eller røyke. Det er mandagen det gjelder, for da starter du liksom på nytt. Det er rart med det, slik tenkte jeg også. Helt til jeg tenkte " jeg starter på tirsdag". Det er ikke så nøye. Jeg ser på kroppen og jeg ser på vekta at den stiger. Nå må jeg holde den i sjakk før det skjer en voldsom forandring. Jeg starter i morgen med å spise reverse dietten.Jeg avsluttet dagen i dag med ferske boller. De skal nytes fullt ut, før jeg legger godsakene på hylla.Nå skal jeg nyte siste rest, før jeg legger meg. Ha en fin kveld <3

4 kmNå har jeg vært ute sammen med typen og minste barnet. Vi startet med å gå en tur bare for å gå. Jeg bruker en app som registerer hvor lang tid jeg har brukt, hvor langt jeg har gått og hvor mange kalorier som er brent. Det hjelper litt på motivasjonen når man har oversikt. Jeg har satt rumpa ned og føler at kroppen gir meg en dose "feber". Føles slik på kroppen, selv om at jeg ikke har det. Veldig merkelig. Den prøver å fortelle meg noe, det er jeg sikker på.Jeg vil ha MER ENERGI! skal til legen i dag å rase i fra meg litt. Kanskje legen kan fortelle meg denne gang hva som foregår med kroppen min. Jeg har notert ned plagene mine, for at legen skal kunne legge sammen alt å finne ett svar. Jeg er i allefall lei av å ha det slik som jeg har det i dag. Krysser fingrene på et svar. Nå skal jeg legge meg på sofaen å slappe av.
SES

Sponsorpakke fra tights.no

Mandag og ny uke. I dag tenkte jeg å starte for fullt med sunn mat. Startet faktisk med cottage cheese helt til jeg gikk en gang til på kjøkkenet å innså at jeg ikke har handlet noe. Derfor starter jeg i morgen. Men ett bedre mot! formen er elendig i dag, men skal tvinge meg på trening når jeg blir litt bedre. Jeg har åpnet pakken i fra tights.no. Der lå det noen goodies som jeg skal benytte meg av under treningen i dag. Er det noe jeg alltid har bruk for, så er det slike drikkeflasker. Blander bcaa i den, eller pwo/proteinshake.

Jeg måtte teste denne for å gi dere en tilbakemelding på om smaken er godkjent. Det vil jeg absolutt si. Smaken er tropical fruits. Det finnes flere smaker, inne på tights.no. Bare ta turen inn dit å se om du finner en smak du kanskje vil like. Jeg har ikke smakt på noen av de andre smakene, så jeg kan bare stå god for denne.

Og forresten. Sjekk outfitn min i dag. Lekker? Ja jeg vet. Har ikke orket å kle på meg ordentlig klær. Så jeg labber rundt i pysjen, fremdeles. Skal trene i dag.! jeg lover. Viktig å si det her, slik at jeg kan holde det jeg lover. Nå har jeg skrevet det.Ses senere. Ha en fin dag <3
 

Team samling for kull 3Nå har jeg kommet meg tilbake til hotellet. Helt kake i hodet. Det har vært veldig mange intrykk og mange fine mennesker å se i dag. Derfor blir man litt tappet for energi når det er så masse mennesker i ett lite rom. Veldig fornøyd med dagen. Fikk hilset på alle jentene som jeg skal være fadder til. Trivelige jenter som jeg har trua på kan nå langt. Spennende å se jentene, ettersom jeg var i akkurat samme situasjon for 6 måneder siden.Det var virkelig hyggelig å få så mange fine tilbakemeldinger i fra det nye teamet. For noen føltes det som at jeg var kjendis, ettersom de har fulgt med meg på snapchat i mange måneder. Alle disse jentene har vært følgere og har fulgt med på fremgangen, oppturene og nedturene. Det er ganske fint for dem å se hvordan det har vært for oss å gjennomføre denne opplevelsen. Jeg skulle ønske jeg fikk den muligheten.Jentene har fått gå igjennom en del i programmet til Anette Marie.Dem har fått gjort nesten det samme som vi fra kull2 har gjort. Det har gått i læring og utførelse av treningsøvelser og litt mentaltrening sammen med Harald. Tøy og bøy har det også blitt.Oslo igjenGod kveld! nå har vi ankommet hotellet. Helt greit hotellrom denne gangen også. Det eneste jeg savner, er ett kjøleskap. Jeg har med meg litt mat som skulle vært i kjøleskapet, men ingen kjøleskap. Har hengt maten ut i fra vindet i en pose, for å holde det kaldt.

Vi har vært på egon å spist en bedre middag, før vi ankom hotellet igjen. Veldig godt! Deilig å kunne kose seg litt igjen. I allefall ett måltid i ny og ned. Har vært heldig nå å gå ned vekta igjen. Rett etter konkurransen gikk jeg opp. Men nå har jeg gått ned til 57 igjen. Jeg kan tenke meg å ligge på 60. Stabil vekt.Det er så mange speil på dette rommet, at det fader ikke var så enkelt å ta bilder uten at jeg syntes. Nå skal jeg slappe av før jeg legger meg. I morgen er det en spennende dag da jeg skal møte jentene jeg skal være fadder til. Det har nemlig kommet ett kull til, som heter teamjegliker kull 3. Så her skal jeg bidra med å hjelpe dem som trenger en ekstra motivasjonsboost og støtte. Det ser jeg frem til. Og det beste med å ha en fadder, er at den personen har gått igjennom det samme.
Ha en fin kveld og nyt den. Klem i fra meg. <3

 

Fotografering i stua

Jeg og mini har tatt noen bilder. Jeg tenkte å gjøre dette hjemme i stua, så da måtte jeg lete frem det som kunne brukes. Jeg følte meg i bedre form, etter lang tid. Tenkte å disponere tiden til noe hyggelig før jeg måtte starte med middag til de andre små. Så da ble jeg enig med meg selv at vi skulle ta noen bilder. Bukse med seler, og en gammel koffert som er over 100 år gammel. Den har jeg nemlig arvet i fra min bestemor, som har arvet den i fra sine forfedre.

Resultatet ble litt dårlig, ettersom jeg fikk skygger. Dagslyset var fint, men skyggene fikk jeg ikke bort. Hadde ingen blits eller lampe jeg kunne dempet det med. Men men. Bare hobbybilder som viser hvor vakker mini er. En smakebit skal dere få, here it comes.

 

Kroppen sier stopp

Jeg er veldig usikker på hva som skjer. Ja det bekymrer meg en smule. Men nå har da jeg ett veldig spesielt syn på livet, ettersom jeg aldri er syk, aldri hatt omgangsyke eller noen form for hard influensa. Jeg kan bli forkjølet, få litt hoste og svie i halsen. Men feber, nei den ser jeg lite til. Jeg føler meg sterk og har alltid sett på meg selv som udødelig. Det som jeg ikke skjønner, er at jeg har ekstremt godt imunforsvar. Før jeg startet med treningen, tok jeg aldri vitaminer. Jeg spiste normalt, men ikke sunt. Jeg var en melkelsker. Drakk MYE melk. Det er det eneste jeg kan "skryte" av.

Jeg har vært plaget, etter siste fødsel. Med mye svimmelhet. Nå tar jeg multivitaminer og rikelig med c og d vitamin. Jeg trener og er i fysisk aktivitet. Jeg har også fokus på å drikke mye vann, så derfor får jeg ikke dette til å stemme. Jeg tenkte tanken om at det måtte ha noe med karb å gjøre. Men nå er jeg på oppkarbing, så jeg får i meg mer en nok.

Problemet er, at jeg krøp opp trappen i dag. Det er ikke tull en gang. Jeg krøp og jeg måtte legge meg ned for å ikke svime av eller spy. Jeg er så svimmel at jeg ikke vil sette meg i bilen å kjøre på butikken. Jeg vil ligge på sofaen, ta det med ro å slappe av. Når jeg skriver dette innlegget så ligger jeg med hodet til siden. Så litt skrivefeil er beregnet i dag!


Og ja, jeg har vært hos lege. Konstantert med at det kunne være krystallsyke, men jeg vet ikke. Har time på sykehuset i mai. Skulle gjerne tatt en helsjekk i fra topp til tå! en skikkelig eu kontroll ettersom jeg har safe'a igjennom alle min år. Kan ikke si at det har vært mye tull med meg. Er også godt kjent som googlelege og wikipedialege, så råd i fra ukjente som ikke er lege - er ikke vits. Jeg mangler ikke jern, eller noe slikt. Alle tester er tatt. Det verste med å være i slik form, er å ta vare på en liten en som er over alt. Han rører, ødelegger og putter alt i munnen for tiden. Ikke nok med det, så faller han. Jeg er nødt til å krype etter han. Mye surk på meg her, men nå kjenner jeg på kroppen at jeg er lei av dette. Spesielt det faktum at jeg ikke har en anelse om hva det er!
Ses! Det blir bare en slapp klem i fra meg i dag. Ha en fin dag<3
 

Egg med ost og bogskinke i form

Denne deilige middagsretten har jeg laget til hele familien. Den smakte ufattelig godt! Den har passelig innhold av karb og rikelig med protein. En middag som jeg kunne dele sammen med mine.

Ingredienser:
8 egg
40 gram spinat
40 gram purreløk
margarin til smøring av form
En boks bogskinke
Revet ost
Salt og pepper
4 ss fløte

Hvordan:
-Sett ovnen på 150 grader
-Smør formen med margarin
-Stek purreløk og spinat på panne med 3 ss vann
-Legg purreløken og spinaten i bunnen av formen
-Legg bogskinke i bunnen og på siden av formen
-Klekk 8 egg over skinken
-Strø litt salt og pepper over
-Hell over 4 ss fløte
-Topp overflaten med revet ost

Sett den i ovnen til eggene er ferdig. Ca 15-20 minutter

Fremgangsmåte:


Kutt opp purreløk og spinat


Stek i pannen, med 3 ss vann


Smør en ildfast form med margarin eller olje før di legger i purreløken og spinaten.


Kutt strimler av bogskinke


Fyll bunnen og sidene med skinke


Klekk 8 egg
Krydre så mye du vil


4ss fløte på overflaten


Topp overflaten med ost.
Før du setter den inn i ovnen.Maten ble godkjent i fra alle i familien! det er et godt tegn, da man har små kresne barn.
Jeg har foccacia brød og salat til.

 

Bloggen er mobilvennlig

Ja jeg vet. Bedre sent enn aldri! Jeg har endelig fått satt meg ned å jobbet med å få fikset nytt mobilvennlig design. Har fått veldig mange tilbakemeldinger om dette ønsket i fra dere. Så da var jeg bare nødt til å gi dere det! Jeg forstår veldig godt at det er frustrerende å lese på mobilen, eller ipadn når man ikke kan få se designet og mye av innholdet. Nå skal det være i orden. Dersom det mangler noe, si i fra.Så da håper jeg dere får en bedre bloggopplevelse da dere har hele designet tilgjengelig på mobil og nettbrett :)
Klem i fra meg

Mine tanker etter konkurransen

Nå sitter jeg her da. Tre dager etter konkurransen, med mer mat og karb i magen. Følelsene er litt blandet. Vet dere hvorfor? Jeg tror nemlig at jeg savner adrenalinet med å se at vekta og fettet slipper. Det var en deilig følelse å vite at man får til. Nå har jeg en ny diett som skal hjelpe kroppen til å komme tilbake til vanlig kost. Jeg må fylle på karb, men ikke like mye som jeg vanligvis spiser. Grunnen for dette er at kroppen kan sammenlignes med en svamp. Alt jeg trykker i meg, kan gjøre at jeg hopper kjapt opp i vekt. Det vil jeg ikke. Jeg vet at min psykiske del vil reagere kraftid, dersom det skjer.Jeg tenker det at jeg må finne det adrenalinet en annen plass. Og det tror jeg må være i treningen og oppbyggingen av muskler. Jeg har små muskler som ble borte under stor vektnedgang. Så lenge jeg får til å balansere følelsene ovenfor det å være ferdig med eventyret, til å snu det til det positivet - vil dette bli knallbra. Jeg får bygget kroppen opp, bli sterkere og mer muskuløs. Det ser jeg frem til! Det er nok en bonus å få oppkarbing.

Det er veldig viktig å holde følelsene i sjakk. Dersom jeg føler at tankene snur seg, vil jeg ta kontakt med pt for å få kontroll igjen. Vil ikke havne i situasjoner der jeg ønsker å spise mindre for å ikke gå opp i vekt. Den tanken er det mange som sitter igjen med, der panikken tar dem for å gå opp i vekt. Grunnen for det, er for at man har kjempet seg ned i vekt. 

Jeg gir vekk en treningstights

Vil du være den heldige vinneren av en splitterny treningsstights? grunnen for at jeg gir denne vekk, er fordi at den er for liten. Jeg kjøpte feil størrelse, rett og slett. Men så kom jeg på tanken om at jeg har fått meg så mange fine lesere. Kanskje du føler at du fortjener den mer en andre? Jeg vil nemlig gi denne tightsen til den som kommer med den fineste kommentaren på hvorfor du fortjener den.

Så hva skal du gjøre:

Skriv i kommentarfeltet grunnlaget for hvorfor du fortjener å vinne?
Enkelt og greit!

Denne tightsen er i størrelse SMALL
Det kan også være en gave til noen! eller til en venn som kanskje passer den og som er en verdig vinner
Lykke til.  Jeg kommer tilbake til når jeg trekker vinneren


 

Jeg skal i se og hørHerrefred så kjedelig. Jeg har nettopp har besøk av en hyggelig mann i fra se og hør. Mannen min knipset noen bilder, slik at dere skulle få se. Men da jeg skulle føre bildene over fra kameraet til pcn, ser jeg at minnekortet ikke var i kameraet! Men men, slik er det. Veldig trivelig å snakke med han om min historie angående min vektnedgang, familie og graviditeter. Jeg har stor tro på at dette kommer til å bli en fin historie.

Jeg var så heldig å få blomster da han kom. Heldige meg :) Hadde nemlig planer om å kjøpe meg blomster nå som sola titter frem.Jeg ønsker dere en fin dag videre. Klem i fra meg.
 

Utvider mine flettekunskaperJeg er veldig glad i å ordne datteren min på håret. Men nå har jeg blitt helt tom for ideer gitt. Jeg slo i hjel litt tid når jeg var på gardemoen, så i den anledning gikk jeg igjennom alle butikkene. Jeg gikk igjennom bøkene for å se om det var noe spennende jeg kunne lese på veien hjem i fra gardemoen til evenes, men ingenting som fristet. Da la jeg merke til fletteboka. Genialt tenkte jeg! en egen flettebok. Passet meg ypperlig da jeg har ei så tålmodig jente som liker å få fletter i håret.Hun er ei jente-jente med stor glede over neglelakk og håroppsatser. Det er så mye dilldall som interesserer henne. Ringer, smykker, kjoler, hårpynt, armbånd og lignende. Hun var i full fyr og flamme da hun så fletteboka! mange fine "elsa" fletter, sier hun. Elsa er hun ene jenta i filmen Frost (frosen). Nemlig favorittfilmen til jenta mi.

 

Meg på scenen

Jeg har den følelsen av at jeg ikke gjorde så best som jeg kunne. Så nå har jeg lyst å gjennomføre på nytt for å forbedre. Men dette må jeg vente en stund med fordi jeg har brukt mye tid og penger på akkurat dette her. Det er mange som tror at det ikke koster så mye, men tro meg. Det gjør det. Og med 3 barn, så kjennes det i pengboka. Jeg ønsker også å være mer deltagende i middagsfronten sammen med mine barn. Slik at ikke deres mor bare er på "slanking". Barna må også se at man kan spise vanlig normal sunn mat i tillegg. Nå er da mine barn veldig små, men med skarp hjerne. Så er på tide å passe seg for hva man gjør og sier. Akkurat nå føles det ikke riktig å være mer opptatt av å gå ned i vekt. Føler det blir for mye inntrykk i fra barna dersom jeg holder på lengre. Får komme tilbake til denne sporten senere. Men å holde meg i god form og spise sunt. Det er det ingen tvil om at jeg skal.

Helgen har vært stressende som sagt. Er på tur hjem, så skriver dette innlegget nå like før jeg skal pakke ned pcn å løpe ut døra.


(foto: Eva Mariann Hagen)
Ha en fin dag dere! Klem i fra meg.
 

Etter konkurransen

Jøssenavn så sliten jeg er. Sitter nå i senga å nyter en pepsimax, samt litt smågodt. Har vært en stressende og innholdsrik dag! Alt gikk ikke helt etter planen. Vi måtte gå på scenen tidligere enn forventet. Uheldig vil jeg si, fordi ingen av oss hadde fått ordnet håret eller smurt oss inn med siste del.

Opplevelsen var okei, men å gjennomføre den helt alene var veldig sårt. Rart med med, når man er alene føles alt så ensomt. Og en så stor happening for min del og ett stort mål å bare nå til scenen. Selv om jeg visste at jeg ikke kom til finalen, var det veldig stort å få delta. Men, det har gitt meg mersmak. Vil absolutt prøve dette igjen.

Bilder i fra scenen kommer senere.

 

Stiller i bikinifitness

Klokken 13.00 skal vi stille opp på konserthuset i Oslo. Jeg har ikke fått følt på nervene enda, men er veldig spent. Har ikke peiling på når vi skal på scenen.

Hele showet kan du se på treningsforum.no gratis.

Wish me good luck <3

I morgen skjer det

Kvelden er snart omme for min del. Siste måltid med biff og vin skal nytes før morgendagens festligheter kommer. I dag fikk jeg godkjent bikinien på konserthuset i Oslo. For å si det mildt, så har jeg store ønsker om å nyte den sjokoladen som allerede er handlet inn. Jeg har den i veska, klar til servering etter konkurransen.Jeg har ingen forhåpninger for konkurransen. Jeg kommer meg på scenen, det er målet. Mer har jeg ikke forventet. Det er selvsagt et pluss å komme i finalen, men dit kommer jeg ikke. Det vet jeg. Så klar er jeg ikke, desverre. Kanskje en annen gang.

Nå skal jeg steke den biffen jeg har snakket om. I morgen smeller det, god natt!

 

Ankommet hotelletHei igjen. Nå har jeg satt den lette rumpa mi ned på stolen inne på hotellrommet. Jeg tenkte å vise dere kjapt, det lille koselige hotellrommet mitt. Det gjør nok jobben sin for en kort og travel helg. Litt ensomt å være helt alene da, men har heldigvis mye på planene. Nå er det på tide å få av seg alt av parfyme, sminke og deodorant. Når jeg skal sprayes, er det viktig å ikke ha på seg dette for å få ett fint resultat.

Nå skal jeg løpe videre, må hoppe i dusjen før jeg stikker. Hade.

På vei til Oslo

Hei kjære lesere. Nå har jeg forlatt lille Lødingen med nesa mot Oslo. Sitter på flytoget, for øyeblikket. Timeplanen er hektisk nå, så jeg kommer til å blogge litt senere om hva som foregår.

Har time til bruning og inveiingen i første omgang. Ønsker dere en fin dag videre.

Klem i fra meg

Blogger i fra mobilen akkurat nå, så beklager dersom det skulle oppstå skrivefeil og litt dårlige bilder. Verken kamera eller di lange falske neglene er beregnet for ett blogg innlegg.

Ikke pakket og ikke klar

I morgen drar jeg til Oslo. En ganske hektisk dag, når jeg tenker meg om. Kofferten ligger på gulvet, tom og støvete. Det eneste jeg har lagt ved siden, er bikinien og skoene. Hva mer? det står helt stille. Nå kjenner jeg at nervene har gjort meg litt bakoverlent. Jeg har glemt at jeg skal reise i morgen... flere ganger. Så dere skal ikke se bort i fra at jeg glemmer flyet i morgen. Neida, så ille er det ikke.Det skal bli rart å avslutte dette eventyret sammen med teamet til Anette. Jeg har hadd en fantastisk reise.
Dere kan føle meg på snap og instagram også :)
Legg til: Lindaeline93


Jeg skal ta med meg pcn, for å oppdatere så godt jeg kan. Kommer nok mest sansynlig til å være mest aktiv på snapchat. Så følg med, dersom du vil :)

Klem fra meg. 

Mine tips og råd

Er du sånn som meg, prøver ut en god del måter for å gå ned i vekt. Alle mulige shaker og kurer. Jeg gjorde nemlig dette. Uten hell, men med ett hysterisk syn på hvordan man skulle greie å gå ned i vekt på. Nemlig tanken om å sulte seg, spise lite, ta ett knekkebrød pr måltid for å overdrive. Dette er absolutt ikke til å anbefale, nå som jeg vet hvordan man går ned i vekt på en sunn måte. Alt jeg har gjort nå på disse 6 månedene er det veldig mange som har delte meninger om, men det å trene, spise sunn og ren mat og mye mat kan da ikke være så ille. Jeg syntes ikke det er krise om ei jente på min alder, velger å satse på noe slikt som det jeg har gjort. Jeg råder ikke alt for unge jenter til å gjøre dette, og da mener jeg alt under 18 år. For å si det sånn, bør man ha egen inntekt.

Jeg har noen råd for deg som vil prøve å gå ned i vekt.

€ Ta kontakt med profesjonelle. Jeg har ikke kompetanse til å gi dere diett eller treningsprogram.

€ Bli kvitt alt av godsaker i skap og skuffer. Hvis du er i tvil om du klarer å motstå.

€ Skaff deg motiverende treningsklær, hvis du føler at det kan styrke motivasjonen.

€ Sett deg mål.

€ Handle mat for en lengre periode.

€ Lag gjerne matbokser med mat for dagen. Dette forebygger at du havner i skuffen der kjeksen, nugattien og sukkeret står. For alt kan friste når man er sulten. Til og med pålegget i kjøleskapet.

€ Samarbeid med familie, venner og kjæreste. Å ha noen på sin side, styrker motivasjonen.

€ Dokumentasjon. Hvis du sliter med å holde motivasjonen oppe, start med blogg. Dokumenter hva du gjør, for å få viljestyrke til å vise verden at dette kan du klare.

€ Spis all maten! kroppen trenger mye mat når man er over gjennomsnittlig aktiv.


Jeg håper dere som vil gjennomføre dette, tenker dere nøye om. Jeg har fått en del tilbakemeldinger på hvilket "forbilde" jeg er for unge mennesker som leser bloggen min. Som att på til vil starte med det jeg holder på med. Javell, foreldre. Har dere barn under 18, vil jeg fraråde. Men starter denne ungdommen å drømme selv. La det få gjøre det. Dette er altså ikke så dramatisk som det ser ut som. Vil heller si at de damene på forsiden av alle pornoblad på narvesen og kiosker har mer dårlig innflytelse enn hva jeg har. Mine sunne verdier handler ikke om å leve slik resten av livet. Nei nemlig, det er en drøm som jeg lever opp til en til to ganger. Ikke mer.
Jeg heier på alle som har viljestyrke til å gjennomføre dette. Det er bare di som virkelig vil, som får det til. Stå på, og lykke til <3
Jeg har fått oppfølging og hele prosessen har vært under kontroll der jeg har fått råd og forklaringer på hvordan og hvorfor kroppen reagerer slik den gjør. Stor lærdom!


teamjegliker av anette marie antonsen <3
 

tusen hjertelig takk for alle fine tilbakemeldinger

Først vil jeg bare si, jeg er overveldet. Jeg har fått så sykt mange fine tilbakemeldinger på bloggen, telefon og andre sosiale medier. Nå er jeg rett og slett rørt. Jeg vil bare si tusen hjertelig takk for alle fine tilbakemeldinger. Jeg fikk en hyggelig telefon i dag, fra avisa nordland. Så nå ligger det ute en artikkel om meg på http://www.an.no
Nå sitter jeg å leser igjennom en haug med spørsmål i fra dere herlige mennesker som blir motivert av meg. Tenk dere for en glede det er for meg å motivere andre! jeg er rystet. Dette hadde jeg aldri tenkt kom til å skje. Jeg vil svare på noen spørsmål i denne omgang for å lette litt på trykket hvis det er flere som lurer på det samme.

Har du personlig trener?
Ja det har jeg. Han heter Christian Egner.

Får du hjelp med trening og kostholdsplan?

Ja, jeg har fått hjelp i fra min personlige trener.

Kan du dele programmet?

Nei, desverre. Programmet er kjøpt og betalt. Dersom du ønsker ett oppsett og et program, ta kontakt med en pt.
Jeg ønsker dere alle en kjempefin kveld videre. Nå trenger kroppen hvile for en ny dag i morgen <3
 

Ditt navn her

Velkommen til bloggen min!

Her kan du ønske dine lesere velkommen til bloggen din, skrive litt om hvem du er og ting som interesserer deg.

Følg meg

legg til som venn

Kategorier

 • Blogg
 • Arkiv

 • Juli 2017
 • Juni 2017
 • Mai 2017
 • April 2017
 • Mars 2017
 • Februar 2017
 • Januar 2017
 • Desember 2016
 • November 2016
 • Oktober 2016
 • September 2016
 • August 2016
 • Juli 2016
 • Juni 2016
 • Mai 2016
 • April 2016
 • Mars 2016
 • Januar 2016
 • Desember 2015
 • November 2015
 • Oktober 2015
 • September 2015
 • Design av  elise.femelle.no

  Annonser


  © Design av Elise Bjørnstad elise.femelle.no

  hits