Baconsnurret kyllingfilet med pesto og fetaost

Dette er blitt min favoritt. Jeg liker kylling, men har blitt litt lei etter dietten som inneholdt mye av kyllingfilet. Nå har den blitt tilsatt noe ekstra som utgjør en stor del av den herlige smaken.

Jeg startet med å kutte ett snitt i kyllingen, for å få plass til pesto og fetaost. Deretter surret jeg bacon rundt før jeg la dem over i ei ildfast form.Jeg stekte kyllingen på 225 grader i 25 minutter.

Hvorfor blogger du ikke?

Jeg sitter her, svett og skitten. Håret opp i en dusk, ingen sminke og lavt energi nivå. Jeg er trett om dagene, men still going. Jeg har fremdeles mini hjemme. Har søkt om barnehageplass, men vil ikke ha han inn før etter sommerferien. Alle tar ferie i morgen, noe som skal bli veldig deilig. Kan bli litt ensformig å være hjemme i over 1 år. Men nå skal vi på ferie til Piteå. Vi er litt usikre på om vi blir å rulle avgårde den 4 juli. Det klør i fingrene av å komme seg på ferie, så tiden får vise. Denne helgen tar vi en kort campingtur til min hjemby. Mye som skjer der nå som det er festspill dager.

Jeg blogger ikke ofte, det er ikke lidenskapen min og heller ikke ett must. Jeg blogger fordi jeg enten har lyst eller for å holde motivasjonen oppe. Jeg opprettet bloggen for å starte en "dagbok" for meg selv, som ble en interesse for mange. Trening og kosthold er spennende, så det er forståelig. Jeg skal starte på nytt etter sommerferien, da ingen hinder står i veien.Jeg ler litt av meg selv. Har kjempet i mange måneder med å gå ned i vekt. Nå har bare mammakroppen min kommet tilbake for å si hei. Jaja, det får jeg jobbe med når sommerferien er over. Sommerferien er for barna og da skal jeg bruke mye tid på dem og god mat! <3 

 

værsyk

Nå er det ikke langt unna for at jeg pakker baggen og forlater Nord Norge. Jeg og hele familien er værsyk, noe som resulterer i ett fabelaktig grettent humør. Dagen i dag har bestått av regn, vind og skyer. Ikke ett eneste sol glimt. Men jeg skulle ikke sitte hjemme å kjede meg. Jeg og barna skulle nemlig dra å prøve den nye fiskestanga. Det gikk dårlig, for å si det mildt. Men deilig å komme oss ut, i allefall.Vi har bedd til værgudene for å få en litt bedre sommer. For dette er håpløst.Nå har jeg startet med sesong 4 av orange is the new black <3

 

Livet på vent

Har du noen gang følt at livet har stoppet litt opp? Den følelsen sitter jeg igjen med, i dag. Jeg har følt på den følelsen en stund nå. Etter at dietten var ferdig og spenningen ble over. Nå føler jeg meg litt på sidelinjen, uten jobb og hobby. Mini har blitt så stor at treningsøktene på treningssenteret går ut på å løpe etter han. Og ettersom jeg ikke har fått meg jobb, så blir hverdagene veldig ensidig og kjedelige. Mini er fremdeles hjemme men det begrenser seg hva vi kan finne på i lag. Nå kjeder han seg og vil ha nye utfordringer. Hvis jeg sender han i barnehage, så får jeg mulighet til trening igjen. Kanskje det er en tanke? Ikke for min del, men for hans del. Møte nye barn, sosialisere seg og stimulere motorikken med spennende leker.

Jeg har en utdanning, som ikke trengs her i den lille bygda mi. Så nå må rumpa flyttes på. Mye arbeid for en liten pike :) Håpet er der, for jeg skal få en ordning på dette. Få en ordning på hverdagen og følelsen av å være til nytte. Jeg er ikke laget for å være hjemme å trø.Nå er jeg klar for arbeidslivet og utfordringer!

 

Sjømatsfestivalen Lødingen

Da var nok en dag ferdig med sjømatsfestivalen. Dette er en årlig happening som foregår en helg i året. Det kommer mennesker reisende for å få med seg denne festligheten med god sjømat og musikk. Det serveres drikke, grillmat og diverse som kan friste. Vi var ute i går for å tilbringe litt voksentid på sjømaten, nå i dag har vi vært sammen med barna for å leke litt i hoppeslott, kjøpe litt småsaker i bodene å bare nyte det fine været.takk for denne gang, sjømaten. :)

Bilder fra dagen med se og hør

God formiddag. Jeg har pakket klart baggen til minstemann med mat og skift. I dag skal jeg og han tilbringe dagen til å handle en del mat og nyttige ting. Så derfor tar vi turen til den nye coop obs i Harstad. I dag fikk jeg tilsendt noen bilder som ikke var med i reportasjen hos se og hør. Veldig fine bilder som er tatt av Svend Åge Madsen (se og hør).

Linda Eline Eilertsen (22) fra Lødingen i Troms har tre barn. Hun og ektemannen Thomas Ellertsen (25) har alltid vært glade i god mat. Men etter den tredje barnefødselen bestemte Linda Eline seg for å si stopp til en stor kropp.
- Under det siste svangerskapet veide jeg 94 kilo på det meste. Hadde riktignok en del vann i kroppen, men tre måneder etter fødselen veide jeg fremdeles 74 kilo, sier den 165 høye kvinnen.Linda Eline Eilertsen (22) fra Lødingen i Troms har tre barn. Hun og ektemannen Thomas Ellertsen (25) har alltid vært glade i god mat. Men etter den tredje barnefødselen bestemte Linda Eline seg for å si stopp til en stor kropp.
- Under det siste svangerskapet veide jeg 94 kilo på det meste. Hadde riktignok en del vann i kroppen, men tre måneder etter fødselen veide jeg fremdeles 74 kilo, sier den 165 høye kvinnen.

Linda Eline Eilertsen (22) fra Lødingen i Troms har tre barn. Hun og ektemannen Thomas Ellertsen (25) har alltid vært glade i god mat. Men etter den tredje barnefødselen bestemte Linda Eline seg for å si stopp til en stor kropp.
- Under det siste svangerskapet veide jeg 94 kilo på det meste. Hadde riktignok en del vann i kroppen, men tre måneder etter fødselen veide jeg fremdeles 74 kilo, sier den 165 høye kvinnen.

Jeg vil til slutt takke se og hør for den positive opplevelsen og ikke minst at min historie var verd å dele. Forresten, nå er jeg klar for å dra på handletur. Ha en fin dag videre! klem i fra meg.

 

Jegerprøve bestått

Jess, endelig ferdig med både kurs og eksamen. Nå kan jeg delta i jakt og skyte opp til storvilt. Jeg har mulighet for å jakte på småvilt nå som eksamen er tatt og bestått. Er vell på tide å spare til våpen, slik at jeg kan skyte opp til storvilt. Jeg er overlykkelig! veldig morsomt å bestå.

Dette har jeg da holdt på med om kveldene og stort sett brukt mye tid på. Lesing og nettprøver, frem til eksamensdag. I tillegg har jeg vært på kurs som besto av 30 timer.

Ville bare stikke innom for å skrive hva som har foregått i den siste tiden, så nå kan jeg fortsette med å se litt på serie. Hadebra så lenge!

 

Ung mann

Se der ja. En liten forandring har skjedd med Scott. Han former seg til en større og mer manndig herremann. Lillegutt har fått en personlighet som allerede sjarmerer. Av og til blir jeg litt oppgitt i en stressende hverdan med 3 barn. Han er oppmerksomhetsyk, elsker å få komme bort til sofaen for å få ekstra kos. Han har sin faste plass i stuen, der han får være i fred. Jeg har bestemt at sofaen ikke er ett sted han skal holde seg til. Grunnen for det er å lære han at det er mitt sted, hvor han ikke får hoppe opp og benytte seg av. Den største grunnen er at sofaen ikke skal bli ødelagt av hans valpeoppførsel. Det klør i tennene noe som resulterer i at alle gjenstander, til og med gulvteppene får smake sin egen medisin. Derfor har jeg satt en grense. Han respekterer det. Har er fantastisk ! Når jeg fikk han, var han uheldig med tissingen inne. Nå har det ikke vært uhell på lenge. Det er store fremskritt som gjør hverdagen enklere.

Her er han forresten. Bildet til venstre og i midten er eldre bilder. Bildet til høyre, er slik han ser ut nå.Jeg har mye å henge fingrene i for tiden, så derfor er det litt lite blogging. Kommer sterkere tilbake <3


 

Lysegrønne fingre

Nå har jeg tatt fatt i den triste hagen. Den har stirret på meg i flere år nå. Uten erfaring eller kompetanse til å innføre ett godt arbeid, konstanterte jeg med at denne jobben skulle jeg bare glemme. Jeg kan ingen ting om blomster eller lignende. Men resultatet ble overaskende bra. Morsomt var det også! men sabla dyrt å holde på med slikt arbeid. Utstyr og blomster koster ufattelig mye hvis det skal syntes i hagen.Her finnes det altså ingen grønne fingre, i så fall er det en svak fargenyanse. Lysegrønn kanskje?Jeg har laget ett lite blomsterbedd som måtte oppfinnes på nytt. I hagen min finnes det ingen fine hjørner. Hagen var ei stor bule når vi kjøpte huset. Gresset var grodd over meteren uten at noen klipte det, så gresset la seg, tuvet seg og ble veldig vanskelig å reparere. Men det gikk, etter 1 år med klipping og klipping og klipping.Det fine været varte ikke så lenge og nå krysser jeg fingre og tær for at det ikke begynner å pissregne. Litt, er okei. Men ikke mye! nå vil jeg ha sommerfølelse.

 

Ditt navn her

Velkommen til bloggen min!

Her kan du ønske dine lesere velkommen til bloggen din, skrive litt om hvem du er og ting som interesserer deg.

Følg meg

legg til som venn

Kategorier

 • Blogg
 • Arkiv

 • Juli 2017
 • Juni 2017
 • Mai 2017
 • April 2017
 • Mars 2017
 • Februar 2017
 • Januar 2017
 • Desember 2016
 • November 2016
 • Oktober 2016
 • September 2016
 • August 2016
 • Juli 2016
 • Juni 2016
 • Mai 2016
 • April 2016
 • Mars 2016
 • Januar 2016
 • Desember 2015
 • November 2015
 • Oktober 2015
 • September 2015
 • Design av  elise.femelle.no

  Annonser


  © Design av Elise Bjørnstad elise.femelle.no

  hits