Mister kontrollen

Dere som har fulgt meg lenge, har nok sikkert fått med dere at jeg nevnte noe om anfall som kommer og går. I natt fikk jeg det samme. Har ikke hatt det på leenge lenge. Men plutselig så kom det, atter en gang. Jeg har gått med hjerteregistrering i over 1 uke uten resultater. Det var noe der, med sinusrytmen. Men ikke arytmi som vi indikerte at det kunne være.

I natt startet det. Jeg svetter, skjelver og blir varm.Det går over til å fryse. Hjertet hamrer og kvalmen intreffer. Følelsen av å besvime da jeg røyser meg. Blodtrykk på 143 over 85. Ikke ille altså, men likevell høyere en vanlig for min del. Jeg har alltid hatt lavt blodtrykk. Så lavt at jeg kan besvime av den grunn.

Jeg er ganske sikker på hva årsaken er. Selv om legene ikke har vært helt sikre om det stemmer. Men disse "anfallene" intreffer da min indre sjef registrerer at noen sykdom intreffer. For like etter jul 2016 / nyttår 2017 fikk barna omgangsyken. Den varte i en evighet og minstemann datt ned i vekt da han hadde diare i over 2 uker. Jeg var så utslitt, redd og lei. Jeg har aldri hatt omgangsyken og har vanskeligheter med å få spy. Så jeg var dårlig i 2 uker, men fikk ikke til å spy.

Jeg ble dehydrert, datt om og dro til legevakten. Helt utslitt til å ta vare på barn. Mannen i huset måtte blihjemme for å ta vare på både meg og alle barna. Jeg fikk så mange anfall som jeg retter i mot angst, at mannen måtte sove nede sammen med barna. Jeg fikk ikke til å sove sammen med barna, for da ble jeg redd og mistet kontrollen  - og jeg fikk ikke sove da barna lå nede alene med sykdom. Jeg lyttet, hele tiden for å høre om noen var dårlig.

I natt fikk minstemann feber. Høy feber. Han fikk ikke til å sove før i 3 tiden på natta. I alle de timene, så jeg i sengen å skalv samtidig som jeg konsentrerte meg om å puste. Pusten ble tung og dyttet ekstra på for at jeg skulle føle meg svimmel.
Jeg forsøkte alle teknikker for å roe meg ned. Lære meg selv å takle situasjonen. Føler ikke det hjalp.
Noen som kjenner seg selv igjen?

Ferie bestilt

Jess, nå er det ikke lenge igjen til vi suser på ferie. Planen var ikke å reise noen plasser i ferien, men den planen gikk i dass. Vi drømte oss bort ett lite øyeblikk og kikket igjennom nettet for å finne sydenturer. Reisen for oss og ungene ble på godt over 30-40 tusen for 6-7 dager. Ikke verdt det, så da bestemte vi oss for sverie ferie. Vi var så heldige å få låne en campingvogn, så da ble ikke reisen så dyr likevell :-) gleder meg!

Vi skal reise til byske, der har jeg vært før sammen med ungene og mannen :-)<3

Test

Vet ikke om jeg har nevnt det, men dagene her hjemme kan være litt lange til tider. Ettersom jeg har vært hjemme i snart 2 måneder med alle barna, fordi dem ikke får starte i barnehage og skole før 21 august. Aktivitetene har som regel vært på barnas nivå, noe som kan bli litt ensidig til tider. Men i går fikk jeg lerrete som jeg kjøpte på wish for 39 kroner. Testet det ut, og funka helt fint :-) skulle gjerne kjøpt meg ett stativ og lys som kan stå på hver side for å forebygge skygger.

Da ble gårdagen litt mer morsom da jeg fikk tatt litt bilder. Resultatet er ikke perfekt, men det var morsomt å prøve likevell.Som sagt, dette var en test. For forberede litt bedre neste da jeg kan planlegge en fotoshoot. Jeg forsøkte foressten med hunden, men det var dårlig suksess ! Han trenger litt trening :-D

 

Lytte til kroppen, hjertet og fornuften

Hei mine kjære lesere. Jeg jobber meg igjennom en tid som er litt forvirrende og usikker. Så derfor har jeg ikke vært så aktiv på bloggfronten. Jeg forsøker å lytte til fornuften, samtidig som jeg lytter til hjertet og kroppen. Ikke alltid like greit. Det er mange tanker som ikke bare stikker innom for en liten stund. De kommer for å bli, derfor har jeg litt ekstra behov for å gjøre det jeg føler er riktig.

Jeg jobber med det, så får vi se om det føles bedre da jeg følger hjertet.

SONY DSC

Vi ses plutselig

Sommeren stakk innom dag 2

Jøss, så heldige vi er for tiden. Nå har vi vært på gressholmen i mange timer. Eller grasholmen, som det heter så pent. Vi har badet. Ja til og med hønemor i flokken har badet. Kaldt var det, men veldig forfriskende. Nå sitter jeg her, solbrent. Det er ikke like lett å tenke på seg selv da alt fokuset er rettet i mot 3 små barn som må smøres i fra topp til tå med solkrem.Vi har hatt en veldig fin dag. Sola gjør mye glede for både store og små. 

Sommeren stakk innom

Vi får vell se da, hvor lenge varmen kommer til å bli. Har ventet i en evighet på denne sommeren, så nå er det vell på tide. Vi skal dra på besøk til en veninne i dag som også har ei jente. Barna mine liker å være på besøk der. Dem har så stor fin hage med lekemuligheter. Lite av denslags her vi bor nå, desverre. Får håpe det kan bli bedre om ikke så alt for lenge. Vi har 20 grader hos oss i dag! deilig deilig.Ønsker dere en fin dag videre. <3

Helg

Vi har hatt en veldig fin og innholdsrik helg. Blir virkelig å anbefale olderelv camping i skibotn. Det var kjempegod service, fin plass for barna. Vi har kosa oss masse sammen med alle barna og foreldre mine samt besteforeldrene mine.

Vi rundet også av med å besøke polar parken i bardu. Jeg var også oppe ved kilpisjarvi for å handle litt :-)

Først vil jeg vise dere hytta vi sov i. Den leide vi for to netter.
Dette er også den største hytta dem har.
Her er kjøkkendelen, samt dører inn til soverommene.Stua :Soverommet til barna. Mine barn er ikke så flinke på det å sove i samme rom. Så det endte med at 4 mannsrommet ble til ettmannsrom. Den eldste ble liggende alene, i mens de to andre lå spredd på våres rom.Vårt soverom :Utsikten i fra hyttedøra:Så fortsetter jeg med litt bilder i fra helgen.

På turen hjem i dag, stoppet vi innom polar park.

Ikke alltid begge spiller på samme lag. He-he. I denne omgang, ville ikke Madelen ta bilde sammen med Benjamin. Sjekk blikket da!Fin helg og fin dag <3

NY bukse

Stakk innom min favorittbutikk. Nemlig, XXL. Der fant jeg en bukse i fra bergans på tilbud. Veldig fin! Jeg elsker slike friluft bukser. Fikk pinade på meg str S også. Enda stoltere!Ler litt av pusi som står på siden her. Koser seg under fotograferingen.I morgen skal vi kjøre rundt 4 timer til Skibotn. Vi har nemlig leid hytte og skal kose oss frem til Mandag. Blir deilig! Familietur <3

FolkeparkenVi startet dagen med å pakke sekkern, gå til folkeparken å sette oss ned ved grunnvannet. Veldig fint der inne, samtidig som det er aktiviteter for små. Barna syntes så synd på alle de endene som ikke fikk smake på bollene, fordi de slemme måsene stakk av med godbitene før dem fikk sjansen til å ta imot. Griske måser!

Vi ble på tur i omentrent 1 - 1,2 time før minstemann rett og slett stumpa utti vannet. Søkkblaut og kald, returnerte vi hjem i en sabla fart. Får se om han lærte noe av sine erfaringer.Det gikk bra da. Ventet egentlig litt på at det skulle skje. Han var som hauken på å være nært vannet. Til slutt stumpet han ned og landet fint med føttene. Ble bare våt fra livet og ned.Deilig å komme seg litt ut :-) Ønsker dere en fin dag videre !

Ditt navn her

Velkommen til bloggen min!

Her kan du ønske dine lesere velkommen til bloggen din, skrive litt om hvem du er og ting som interesserer deg.

Følg meg

legg til som venn

Kategorier

 • Blogg
 • Arkiv

 • Oktober 2017
 • Juli 2017
 • Juni 2017
 • Mai 2017
 • April 2017
 • Mars 2017
 • Februar 2017
 • Januar 2017
 • Desember 2016
 • November 2016
 • Oktober 2016
 • September 2016
 • August 2016
 • Juli 2016
 • Juni 2016
 • Mai 2016
 • April 2016
 • Mars 2016
 • Januar 2016
 • Desember 2015
 • November 2015
 • Oktober 2015
 • September 2015
 • Design av  elise.femelle.no

  Annonser


  © Design av Elise Bjørnstad elise.femelle.no

  hits