Nyt

Ja jøss, litt sol har vi fått her i Nord Norge. I allefall inne i lille Lødingen gropa. Her har vi tilbringet dagen ute med mye maling og hagestell. Det er rett og slett deilig å være ute å nyte været, selv om man jobber og sliter. Dagene er så mye enklere med både diett og trening. Lysten er der og null kjedespising. Det er fort gjort da rumpa blir sittende inne med dårlig vær. Da spiser jeg opp maten på null kommaniks. Så sitter jeg der da, på kvelden. Sulten. Skal nemlig ut igjen, for å gå på fjellet og lette på samvittigheten for at jeg nylig inntok en hamburger. Planlagt, men shame. Henger meg på motivasjonsbølgen og stikker en tur på fjelltoppen. Kan da ikke skade :-) Ses ! 

Lørdagsfrokost

God morgen kjære lesere. Nå har jeg allerede inntatt frokosten som består av kyllingfilet, grønnsaker, avokado og hjemmelaget dressing. Jeg har krydret kyllingen med curry for å få en litt annen smak. Kan bli litt kjedelig i lengden med samme krydder. Hjemmelaget dressing har jeg laget ett innlegg om tidligere. Den er ganske enkel.

€Mager kesam
€hvitløkspulver
€sukrin/steviaI dag har jeg planer om å ta ett vanlig måltid sammen med familien, men har ikke bestemt meg helt enda. Liker ikke å skjeie ut, selv om det ikke gir store skader. Får se hva det blir til. Kos dere videre i dag! <3

To uker på diett

Nå er rutinene på plass og endelig kan jeg senke skuldrene litt. Det tok litt tid før jeg innså at jeg nemlig ikke kunne ta en brødskive, eller drikke et glass melk. Rart å se hvordan hjernen fungerer. Et halvt år på diett blir aldri en grei vane som kan fortsette. Men alt det andre man stapper i munnen, kommer til å fortsette å føles normalt. En tygge med brødskive eller knekkebrød, føles ikke unaturlig. Bare veldig veldig riktig. Såklart føles det riktig, når kroppen har levd på samme kost i mange herrens år. Så kommer denne dietten og forvirrer hjernen din, som deretter får deg til å tro at man faktisk trenger søtsaker i store mengder, begrunnet med at kroppen har ett sug. Den kneika har jeg jobbet med de første ukene. Jeg har kommet over den, med en fot. Så da er det ikke langt igjen.Jeg trives på diett nå, det er ingen som stresser meg. Jeg kan bruke den tiden jeg trenger å nyte det å få selvbildet tilbake. Den største forskjellen merker jeg på overkroppen og lårene. Fettet går raskere vekk der, selv om jeg skulle ønske at det var magen som forsvart først. Men men, jeg står han av. Dette skal jeg klare, en gang til. Ha en fin dag dere <3

Hjemmelaget speltlompe - PizzaMagen min er fornøyd. Fy fader så godt dette var. Jeg startet med å lage speltlomper. Og for deg som ikke vet hvordan du lager speltlomper så får du en enkel beskrivelse her:

Speltlomper
Poteter
Speltmel
Salt

Hvordan
Start med å koke så mange poteter du vil ha. Jeg hadde 5 store poteter.
Deretter la de kjøle. Når de er kalde, skreller du potetene før du moser den med stavmikser.
Tilsett 1 ts salt.
Jeg er usikker på hvor mye mel jeg brukte. Måtte rett og slett prøve meg frem helt til deigen var fast og fin.

Derette kjevler du deigen. Jeg deler deigen i flere biter for å få fin størrelse på lompene. Så steker du dem på panna.
Finito

Så tilbake til pizzaen. Bruk lomper som bunn, og fyll på med det du ønsker. Jeg har tilbehør som er diettvennlig for meg. Jeg har hatt taco saus, karbonadedeig og tacokrydder, litt ost, mager kesam, rød løk og avokado! Ufattelig godt <3
 

Tekstfri innlegg 

23 juli

På mandag starter hverdagen til alle andre i familien, bortsett i fra min. Mannen starter på jobb, barna starter i barnehagen og min vanlige hverdag med husarbeid fortsetter. Mini starter i barnehagen også, men det skjer ikke før i midten av august. Da er jeg hjemme sammen med hunden og katten. Det blir da trivelig. Sånn helt ærlig, skulle jeg ønske det var en jobb å gå til. Mye morsommere å være på jobb, få dagene til å gå.Nå er det påtide å få i seg en matbit, før jeg vender snuten ned på treningssenteret igjen. Ha en fin Lørdag! :)

Kroppen endrer seg

God morgen. Jeg starter dagen med å innta alt av vitaminer, tran og frokost. Nå har jeg satt meg ned for å undersøke om det har skjedd noe med kroppen, fremme og på siden. Det har visst skjedd en del, til og med mye på litt over en uke. Jeg er søkk imponert over hvordan kroppen reagerer denne gang. Nå skal det også sier, at kroppen ikke har fått stabilisert seg etter forrige diett. Det er også grunnen for at jeg raste opp i vekt. Dette er morsomt! kanskje jeg bli i god form før jul. Det hadde vært supert!

Legger ved et bilde som viser hvordan forskjellen ligger an i dag.Om ikke så alt for lenge, kommer endringene til å stagnere. Det er fordi at kroppen kvitter seg med vannet først og deretter fett. Så fremst jeg er flink til å spise maten og å få i meg nok av alt som trengs, forebygger jeg muskeltap. VIKTIG! Så her er det bare å fortsette "the good work". Ha det bra, så lenge :-)
 

Sommer i nordHalleluja for et hærlig vær. Svetten renner fremdeles og følelsen av å trene kommer til å bli enda bedre. Skal ikke klage, for da forsvinner været - selv om at jeg vet at været kommer til å være borte vekk etter kort stund. Jeg skal ta på meg noe lett før jeg stikker ned på treningssenteret. I dag er det overkropp.

Vi dro på en liten utflukt for å la Scott bade litt. Det er ikke så populært å stille seg nede på stranden med hund.

Sitter fremdeles å haler ut tiden. Det er tungt å trene når varmen står på. Får bare legge vekk datamaskinen og tusle meg på trening. Hejdå

Ny teamdrakt

God kveld kjære lesere. I dag har jeg vært på roadtrip sammen med datteren min. Vi har vært å truffet Anette Marie og noen jenter i fra teamet som jeg er fadder til. Koselig møte med dem, altså <3 Jeg fikk tildelt en fin teamdrakt, litt på etterskudd. Veldig fornøyd med den. Buksa og jakken er i fra Craft.Ville bare stikke innom for å vise den fine drakten. Så nå skal jeg se på dr, house samtidig som jeg spiser mitt siste måltid for dagen. <3 Ses i morgen.
 

Naken

I den ene tanken er sminke rett og slett unødvendig. Alle kvinner hadde nok sett bedre ut, uten. Og det vil jeg påstå, med tanke på at sminken har ødelagt en god del kvinners hud og utrykk. Jeg har merket at realiteten ser syk ut, uten sminke. Selvtilitten synker betraktelig. Dette har jeg tenkt på en stund uten å finne ett svar. Nå har jeg smakt på tanken og kommet frem til at jeg gjemmer meg bak sminken. Jeg blir ikke en annen person, men tryggere på meg selv fordi at utseende blir mer og mer slik jeg ønsker det. Jeg får farge i kinnenen, kontraster og utrykk. Jeg blir litt mer søt, hvis jeg kan kalle det for det.På det øverste bildet, er jeg mer usikker. Litt kjedelig at virkeligheten har blitt slik. Det er det samme som at alt er lettere å skrive over melding, i steden for å fortelle det ansikt til ansikt.

Feig? Ja kanskje.Jeg tror det er mange jenter der ute som føler det samme som meg. For selve fokuset på sminke har nemlig tatt helt av. Jeg kan sette meg ned foran speilet å sminke meg på en grå regnværsdag, bare for å ha noe å gjøre. I tillegg er det morsomt å prøve ut nye ting. Noe jeg ikke tørr å gjøre hvis jeg skal ut blandt folk. Da har jeg "endret" utseende mitt, som gir ekstra oppmerksomhet. he he. Jeg ler.

Vi ses, nå skal jeg rydde og gjøre klart for en aldri så liten visning av huset. hej!

Dagens utflukt

Akutt lei av å være hjemme. Så vi fikk lyst til å ta oss en liten kjøretur for å finne ett fint sted å være. Vi knipset bilder, så på ulike steiner og busker. I tillegg fant vi et bein som tilhørte en kjeve som vi misstenker stammer i fra en rev. Spennende! her er ett lite bildedryss i fra dagen.Nå er det påtide med en kveldstrening. ! hejdå

En uke på diett

Jeg er så fasinert over alt som har med kroppens funksjon å gjøre. Den nye starten med diett og trening har vært lett som en plett. Jeg har ingen panikk for at kroppen er sånn som den er nå, fordi jeg vet at det er mulig å endre på utseende. Det har gått en uke, med diett og trening. Allerede har kroppen startet med å kvitte seg med det overfladiske fettet. Ingen tvil over hvor fettet har lagt seg. Rumpa, midja, hofta, lårene, under armene. Jeg kan sammenligne kroppen med en tørr svamp, som får en dusj med vann. Den fylles rimelig kjapt, så snart vannet trenger inn. Slik har kroppen reagert når jeg startet å spise normalt.Motivasjonen er der og jeg har bestemt meg for å ha ett måltid i måneden hvor jeg kan spise det jeg vil sammen med familien. Det tror jeg kommer til å holde meg litt mer i "live" når hele prosessen foregår. Kroppen trenger litt ekstra karb. Det er nemlig positivt en sjelden gang. Nå sier jeg ikke at man skal spise en hamburger eller noe annet veldig ofte. Det vil ikke gi samme funksjon som da kroppen har stabilisert seg under dietten. Da kan et lite avbrekk få kroppen i gang igjen.

Nå skal jeg kose meg i det fine været, ses!

Enkel, sunn og god hvitløksdressing

Det du trenger:
€Mager kesam
€Hvitløkspulver
€Sukrin/sukrinmelis/stevia

Jeg gjøre det veldig enkelt, ettersom resterende malaging tar en del tid. Bland mager kesam, med hvitløkspulver og søtningsmiddel. Jeg bruker 1 ss av sukrin og smaker meg til med hvitløkspulver. Jeg smaker som regel underveis på alt. Det kan fort bli litt for mye eller litt for lite.

Denne har jeg brukt til både kjøtt og kylling, funker kjempefint. Du bestemmer så klart selv, hvor søt du vil ha den.

Ja jeg vil stille på nytt

Planen er å komme seg i god form og se bra ut, jeg har lyst å stille på nytt men tiden får vise når dette blir. Jeg vil være fullstendig klar og føle at jeg har muligheten til å vinne. Jeg vil ikke stille på scenen med et tidspress og resultater som ikke er gjennomført til de fulle fem.Konkurransen er ikke målet, men ett plus for motivasjonen. Mitt mål er å føle meg vell. I tillegg vil jeg oppnå resultater som jeg må jobbe for. Følelsen av å mestre med stor motgang, er "berusende".

I første omgang skal jeg trene hver dag med en fridag i uka. Jeg holder meg til en sunn kostholdsplan som vil gjøre veien litt enklere. Diett er ikke enkelt, men et alternativ for at kroppen skal respondere. Jeg holder oversikt over mål, vekt, og utseende. Det er litt for enkelt å bli blind på seg selv, derfor gjennomfører jeg ukentlige bilder for å se fremgang.
-Fremgang kan være vanskelig å se, men i lengden er det meget morsomt å se på fremskrittene.
Jeg har teamet til Anette Marie Antonsen i ryggen, samtidig som jeg er fadder for kull 3. Det er et team som samarbeider om å nå ett felles mål. Det kan være et mål om å delta i bikinifitness, bodyfitness, athlet og kanskje bare vektnedgang eller oppgang. Trening og sunt kosthold er en stor del av prosessen. Jeg er litt på egen hånd, men får alltids hjelp dersom jeg trenger råd og veiledning. Personlig trener (Christian Egner) står for kostholdsplan og treningsprogram.
Håper jeg har svart på noen av spørsmålene som har blitt spurt om.
Ha en fin kveld videre :)


 

Hipphipp for mini som fyller 1 årPjuh. Svett, glad og fornøyd med en dagens feiring. Mini fylte 1 år i dag, som ble feiret hjemme sammen med familie. Trivelig dag med masse godsaker som jeg ikke fikk smake på.

Jeg vil påstå at mini har hatt en fin dag. For nå er han trett og sur etter dagens topp stemning. Litt for sent for han å legge seg, så derfor får vi stå han av.Dagen avsluttes med ei treningsøkt. Hejhå

Mine mål

God kveld! nå har jeg satt inn målene mine i lifesum. Der har jeg oversikten over hele prosessen fra tidligere og den jeg skal igjennom nå. Jeg har gått opp mange cm.Nå ligger målene på :
Midje € 92 cm
Bryst € 95 cm
Arm € 29 cm
Lår € 60 cm
Rumpe € 99 cm

Det er ca 10 oppgang på alle målene, bortsett i fra arm. Da måler jeg rundt biceps. Jeg håper fettet slipper raskere denne gangen, ettersom jeg hadde mye løs hud etter fødsel. Nå er den løse huden forsvunnet og erstattet med fett. Så her har jeg litt å jobbe med. Ønsk med lykke til :-)

Rykk tilbake til start

Jeg har motet meg opp til å gå på vekta. Med stor skuffelse endte tallet på 66 kg. Noe som tilsvarer 8 kg oppgang siden april. Jeg er rystet og oppgitt hva mat kan gjøre. Jeg har hatt det alt for fint med god mat og lite trening. Nå er det bare å ta seg i nakkeskinnet for å få endringer igjen. I dag tok jeg bilder av kroppen for å holde oversikt over "før" bildet. Jeg kommer ikke til å dele dette bilde, enda. Så får se om det kommer frem med tiden. Akkurat nå ser jeg at kroppen har gått tilbake til der jeg var, med bare litt mindre slapp mage enn forrige gang.Jeg vil så gjerne tilbake hit. Fornøyd og lykkelig Linda for innsatsen og den nye kroppen. Jeg skal tilbake, bare gi meg 5 måneder. Følg meg gjerne på reisen og del gjerne med andre :) ha en strålende kveld videre. klem fra mor

Diettstart

God dag ! nå har jeg startet første dagen med diett igjen. Nå er alt planlagt og klart, med både diett og trening. Kjenner på kroppen at jeg er klar for en ny runde med hardt kjør. Det kommer til å foregå i et halvt år, frem til fine resultater. Da er det jul og en pause står for tur. Jeg har også en operasjon på vent, som jeg håper skal gjennomføres da jeg er ferdig med å eventuelt stille på nytt.

Denne hemmer treningen min i en lang periode. Har operert 2 ganger tidligere med samme problemet etter en idrettskade. Så nå skal det forhåpentligvis være siste gang.

Her er dagens frokost!

Ønsker dere en fin dag videre. Nå skal jeg ut å røre meg litt. HEIHEI

Piteå Havsbad

Burgermiddagen er inntatt og en rekke med herlige aktiviteter er gjennomført. Nå sitter jeg i forteltet sammen med mini for å legge inn ett lite innlegg. Dagen i dag har vært fantastisk så langt. Sola har kommet på besøk etter en uke med regn. Synd det er bare 1-2 dager til avreise hjem.

Vi startet med å dra på tivoli. Det var en dyr affære.

Deretter kom dronen til naboen opp i lufta for å holde følge med gubben min og barna ute på vannet.Liten smakebit i fra dagen. Nå skal vi trø ned på stranden :)
 

Motivert!

God morgen kjære lesere. I dag har jeg satt ned foten. Det er to dager til vi returnerer hjem til Norge, noe jeg gleder meg til!. Har hatt en fin ferie, men føler at kroppen har endret seg litt for meget. Nå har jeg ikke mulighet til å komme meg inn i klærne som jeg invistert etter min diettslutt. Nå har jeg hatt noen fine late dager med masse god mat. Har en stygg misstanke om hva vekta ligger på nå. Så da jeg kommer hjem, skal jeg gå i gang med å fullføre diett og hard trening i 6 måneder.Jeg er tilbake til der jeg var, psykisk. Trives ikke i min egen kropp og gjemmer meg under store klær. Slik var det da jeg veide 74 kilo. Fettet har lagt seg på magen, hofta, rumpa og lårene. Jeg føler at kroppen ikke kommer til å bli stabil. Det virker som at jeg blir å hoppe opp og ned i vekt, noe som ikke er stabilt og trygt for kroppen. Jeg må få til å ballansere det, slik at kroppen får en stabil matvane som ikke gir stor vekt oppgang.

Når jeg er i gang med diett og trening, skal jeg vise dere før bilde. Jeg skal også vise hvordan kroppen endte etter bare 3 måneder etter diett. Det er skummelt hvor mye mat og trening kan gjøre for kroppen. Det skal også sies at jeg har vært veeldig lite aktiv på både trening og ellers. Det er en selvfølge at kroppen reagerer slik. Men gud fader, jeg har hatt en fin tid! virkelig fått spise mye god mat og slappet av.

Ha en fin dag dere! ses om ikke lenge<3

 

hergårdet bra innlegg

Skulle bare stikke innom før jeg tar turen inn til Piteå city. Skal lete etter en veterinær for å planlegge innsjekken for scott. Han må ta ormekur før han forlater sverige. Legger ved noen bilder i fra den tidlige morgenen. Ønsker dere med det, en fortsatt fin dag :)

 

HuttemegtuNei fy fasan nå er jeg dritt lei av dette sommer været. Neste år bestiller jeg sydenreise for å sikre meg sol og varme. De timene på fly med 3 barn, kommer til å være småkaker i forhold til de lange ukene med dårlig vær i sverige og i nord norge. I dag har det vært lyn, torden og masse MASSE regn. Vi var på nippet til å pakke ned forteltet.

Dagen har vært aktivisert innendørs med lekeland og badeland. Ungene var tidlig i seng, for å si det mildt.Været skal være dritt i en hel uke til. Det vil si hele den resterende ferien. Jeg ber til værgudene.! amen.

Hello from sweden

Tjena! Nå sitter jeg i Stockholm sammen med min fantastiske livlige familie. Vi har inntatt en campingtaco som smakte utsøkt. Ungene er lagt for dagen og morgendagens kjøretur står på ventelista. I morgen vender vi nesene i mot piteå, som tar 8 timer og 40 minutter. Selve kjøreturen til Stockholm tok 16 timer. Vi har holdt oss på Rødsjø camping i en uke nå.

Har noen bilder i fra uken som har gått. Vi har vært på mange shoppingsrunder, litt lekeland og dyrepark samt en god del kjøreturer for å kjøpe ditt og datt.
Happy ending på dagen i dag. Leos lekeland! Både unger og barn er svette.
Flotte dager! I kveld skal vi slappe av med brettspill. Som sagt, er det lang biltur i morgen :) Ha en fin helg og ferie for dem som har det.

Ditt navn her

Velkommen til bloggen min!

Her kan du ønske dine lesere velkommen til bloggen din, skrive litt om hvem du er og ting som interesserer deg.

Følg meg

legg til som venn

Kategorier

 • Blogg
 • Arkiv

 • Juli 2017
 • Juni 2017
 • Mai 2017
 • April 2017
 • Mars 2017
 • Februar 2017
 • Januar 2017
 • Desember 2016
 • November 2016
 • Oktober 2016
 • September 2016
 • August 2016
 • Juli 2016
 • Juni 2016
 • Mai 2016
 • April 2016
 • Mars 2016
 • Januar 2016
 • Desember 2015
 • November 2015
 • Oktober 2015
 • September 2015
 • Design av  elise.femelle.no

  Annonser


  © Design av Elise Bjørnstad elise.femelle.no

  hits