Bare en liten uke

Hei dere. Nå sitter jeg i stolen å slapper av fremfor tvn. Utrolig nok sitter jeg å ser på harry potter. Ikke bare første filmen, men alle 8. Får ikke sett alle i kveld, såklart. Skal bruke hele uken på å se en film hver dag. Jøss så sosialt ! he-he. Dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg til fredagen. Da skal jeg nemlig til sykehuset på gyn. En så liten ting kan bety så mye for en kvinnekropp med plager. Nå har jeg slitt med smerter og ubehag i lang tid, noe som gjør meg sliten og deprimert. Som skrevet tidligere har det vært lite med trening. Nermest null, siden smertene startet for fullt. Det har også bidratt med at jeg ikke går ned i vekt, noe som er enda mer deprimerende! Do you feel me? Uansett. FREDAG er min lykkedag!. Krysser fingrene for at det er noe som kan gjøres noe med, på stedet.Til tider, når jeg står opp kan jeg kjenne kuler i magen som er ubehagelige. Det verste med å sove og stå opp, er at blæra presser i mot der det gjør vondt. Jeg er nødt å gå på do, en - to ganger om natten for å unngå smertene. Ubehaget kommer om natten når jeg ligger, så forebygger jeg smerten med å gå på do. Smart, hva? Jada, jeg finner løsninger. Og som sagt, nå er jeg lei. Hvis de ikke ser noe som helst på ultralyd, ja da graver jeg et hull og hopper ned. Jeg er bombesikker på at det er noe å finne i magen. Må bare dagen komme!

 

Hei mine kjære

Hei mine kjære lesere! jeg beklager så mye for lite snapping den siste tiden. Atter en gang må jeg beklage. Men sånn er det, jeg er utbrent. Helt ærlig så har jeg ikke trent på en god stund. Jeg har ikke klart å trene med de smertene som har kommet og gått. Jeg er så lei. Ting tar tid også, så her er det ikke bare å knipse med fingrene så får jeg full undersøkelse. Her må det finnes grunnlag og veldig gode grunnlag for å bli sendt til sykehuset for en sjekk.


De ukene som har gått har vært hektiske. En ny start med jobb som vikar i barnehage. Jeg er meget takknemlig for jobben jeg får, så derfor trasser jeg meg igjennom hverdagen fordi at jeg vet at smertene går som regel over i løpet av dagen. De er sterkert på morgenen og kvelden. Når jeg trener, kommer smertene tilbake.
Jeg vet ikke hva det er, men har fått en del plager som begynner å gå meg på nervene. Nå skal det da sies at jeg aldri blir syk, eller får noen som helst plager annet enn urinveisinfeksjon en sjelden gang. Snørr og hoste kan også forekomme 1 gang i året. Så derfor har jeg ikke den eneste anelse hva som kan skje med kroppen min, nå som alt kommer på en gang. Ikke influensa eller noe slikt. Det er kroppen som gir meg en haug med hint, om at noe ikke er som det skal være.Jeg venter på at datoen skal komme, til da jeg får sjekket første plage. Jeg er spent og gleder meg til å få ett svar! for jeg hater å være uviten.

Tørr ikke

God ettermiddag kjære lesere. Nå har jeg fått så mange hyggelig tilbakemeldinger i fra dere der ute og jeg har flere ønsker om å gi dere diverse tips. Blandt annet om hva dere kan putte oppi matboksen. Dette kommer! jeg lover. Trenger bare litt tid til å samle meg. Har vært mye på jobb i det siste og en del ting endrer seg. Det tar litt tid å få alle rutinene på plass med tre barn, trening, kosthold og renhold i hus. Så her har jeg feilet litt. Mannen jobber en del, så her er det to slitne foreldre som ikke orker å gjøre så mye annet enn å slappe av på ettermiddagen.

Har heller ikke turt å måle meg, ettersom treningen har dappet av. Jeg må skjerpe meg, rett og slett. I promise <3 

Hytte helg

Heisann dere. Nå har vi nettopp kommet hjem etter en fabelaktig helg på ei hytte. Ungene har hatt det kjempefint, samt oss voksne som var til stedet. Hunden har hatt det fantastisk hvor han har lekt sammen med en annen hund. Det har vært mye god mat i helgen og aktiviteter sammen med barna. Ja jeg har tatt diettfri i helga. Ufattelig deilig var det :-) Så nå starter snart hverdagen igjen frem til helgen igjen. Da drar vi nemlig tilbake. !


 

Jobb intervju

Da var jeg kommet til det punktet som virket så fjærnt. Fremtiden. Ja den virker ganske fjærn generelt. Men nå har jeg altså vært på intervjue. Spennende og nervepirrende på samme tid. Jeg er en sånn person som ikke har tid til å bli nervøs før jeg har gått inn døra dit jeg skal. Det skjedde i går. Jeg gikk inn døra, rar og stille. Møter en person rett innenfor døra. - Jeg ler. Hun stopper opp å ser på meg. Stiller ett kjapt spørsmål -kan jeg hjelpe deg? - jeg fniser og løfter på skuldrene. Og til slutt så får jeg ut ordene om at jeg skal i jobb intervju. HE HE! heldigvis skulle ikke hun være sammen med meg på intervjuet. Det hadde blitt litt kleint.Det startet veldig fint, der jeg fikk presentert meg. Så kom alle spørsmålene. Da mener jeg mange spørsmål. Spørsmål som ikke alle kan svare på uten å ha god erfaring og egenskaper innenfor det pedagogiske. Gosj, jeg er rystet. Tror jeg fikk svart rimelig bra. Så jeg krysser fingrene. Jeg var så fornøyd da jeg trampet ut av døren. Men når jeg var satt meg i bilen for å kjøre i litt over en time, ja da samlet tankene seg. Jeg begynte å tenke på hva jeg kunne ha sagt annereldes. Nei huff, jeg får bare krysse fingrene. Jeg er i allefall veldig stolt over å ha blitt valgt ut av så mange søkere. Det var rundt 40 søkere og 4 ble valgt ut. tror jeg hun sa? Så ja. Det er da positivt.

Det er altså en stor jobb å være arbeidssøker. Det vil jeg påstå! så mye som skal undersøkes, skrives, søknader og diverse. Cv blandt annet. Det tar mye energi av å være på hugget, hele tiden. Jeg er nok ikke alene om å kjenne på denne følelsen. <3

Ha en fin dag da dere! i dag skal jeg til lege med eldste gutt. Og i morgen skal jeg til veterinæren med scott! vi ses.

Ditt navn her

Velkommen til bloggen min!

Her kan du ønske dine lesere velkommen til bloggen din, skrive litt om hvem du er og ting som interesserer deg.

Følg meg

legg til som venn

Kategorier

 • Blogg
 • Arkiv

 • Juli 2017
 • Juni 2017
 • Mai 2017
 • April 2017
 • Mars 2017
 • Februar 2017
 • Januar 2017
 • Desember 2016
 • November 2016
 • Oktober 2016
 • September 2016
 • August 2016
 • Juli 2016
 • Juni 2016
 • Mai 2016
 • April 2016
 • Mars 2016
 • Januar 2016
 • Desember 2015
 • November 2015
 • Oktober 2015
 • September 2015
 • Design av  elise.femelle.no

  Annonser


  © Design av Elise Bjørnstad elise.femelle.no

  hits