Intervall ferdig, nå er det helg

Har vært å hamstret inn kylling, avokado og kesam. Nå har jeg tatt helg etter en nok så vellykket intervall. Nå har jeg kommet ned til 70 tallet på vekta. Har vært på 74, for 2 uker siden :-)
Jeg ser en liiiiiiten antydning til muskler i lårene. Begynner å komme seg. Når jeg får vekk enda mer fettprosent, kommer dette til å bli bra :D
Nå er det tid for å rydde litt, og gå i dusjen. Hadebra så lenge

glede å gå på vekta

Jeg tror aldri jeg har opplevd å glede meg for å stå opp og finne frem badvekta. Hver morgen, veier jeg meg for å se hva som skjer. Det går ned flere gram hver dag og det gir meg ekstra motivasjon. Ikke tro at jeg blir blind av det. Jeg er fullt klar over at det kommer til å stagnere. Først drar vannet i kroppen. Tror ikke alt det andre fordufter like fort. Men jeg kjenner det på buksene at det skjer ting :-)

I dag har jeg hatt lillegutt med meg på programmet. Benøkten er grei å gjøre sammen med Sander :-)Tar en gåtur senere :-) for å få fart på forbrenningen. Ha en fin dag :)

-3 kilo

Ja, da var jeg hjemme igjen etter formiddags trening. Har hatt en overkropp økt idag. Jeg sliter litt med pull ups. Bruker 2 strikk for å komme meg opp! har ikke sjans, uten. Får håpe det ordner seg. Jeg gikk på vekta i dag. Fikk med meg at jeg hadde gått ned 3 kilo på 1,5 uke :) sier meg fornøyd med det. Men har fortsatt 9 kilo igjen.Denne øvelsen heter kabelpress :-) svintung

Må ta litt bilder av formen, for å se progresjon :-)
Min lille supermann var også med på trening <3
ha en fin dag videre, folkens :-)

spinatkuler og proteinpulver

God kveld. Nå har jeg kosa meg med mitt siste måltid som besto av karbonadekjøttdeig, ris og avokado. Krute godt! frokosten, derimot. Den er jeg nødt til å skrive litt om. Jeg var dritspent på hva spinat og proteinpulver + vann kom til å smake. Jeg har nylig fått proteinpulveret, derfor har jeg ikke brukt denne spinatfrokosten før. Jeg har holdt meg til kesam og bringebær. For å si det sånn, jeg kommer til å fortsette med det.

Jeg har aldri vært kresen på mat, eller brekt meg av noe jeg syntes var stygt. Det gjorde jeg altså denne gangen. Spinatputer, proteinpulver og vann blandet i en mixer.. Smakte direkte grusomt. <det kom i retur for å si det mildt.Menmen, det er vell alltid litt utfordringer når det gjelder dietter. Er ikke alt som faller i smak. I den første uka på diett, følte jeg meg stappmett. Ikke snakk om å få i seg alt. <men nå har jeg lyst på mer mat, og er sulten hele tiden. Veldig merkelig. Så da jeg kjenner noen gode dufter, er jeg snar med å finne min egen matpakke for å ivareta kontrollen :'D

Pakke fra Gymgrossisten

Heisann. Jeg kom nylig inn døren. Har vært ute av huset siden kl 07.30. Jeg gikk med barna i barnehagen i dag, ettersom gubben ikke har skiftet til vinterdekk. Det lå nemlig sne på veien i dag. Så da fikk jeg litt ekstra trim. Ingen sure miner for det :) Det var oppvarmingen før bein økta.

Det kom en pakke til meg i dag, fra gymgrossisten. Proteinpulver med sjokoladesmak. Har smakt den før, og den funker fint :) Så nå skal det bygges myskler!En av øvelsen svir noe dyrisk. Det er jo selvsagt et godt tegn at jeg kjenner musklene som blir brukt. Men du grønne jeg konsentrerer meg om pustingen.Jeg har bestilt en ny trenings tights. Den er så fin! gleder meg til at den kommer i posten. Tro det eller ei, jeg blir nemlig motivert til å gå på treningssenteret da jeg har fine treningsklær. Så da måtte jeg oppgradere litt :-)

Da har jeg gjort mine ærend, så nå skal jeg slappe av å se farmen på symo. Må vell lage meg litt mat også :) ha en fin dag videre.


1 uke på diett

God ettermiddag. Jeg startet dagen med å kjøre mine svigerforeldre til flyplassen, deretter dro jeg på treningssentere for å gjennomføre mine treningsrutiner. Jeg har forresten vært på diett i 1 uke. Kjenner meg litt smålei av kylling, så jeg varierer litt på krydderet. Kan bruke karbonadekjøttdeig, i stedenfor. Men vil helst holde meg til planen. I dag var lille Sander med. Det er noe jeg må venne meg til. Han trenger tid og oppmerksomhet, så det er noen pauser som blir litt for lang.Forresten så har jeg fått dato for neste møte med team jeg liker kull 2. 11-13 desember. :-) Da er det reise til oslo, igjen :-)
åjda, så fort klokka går. Jeg må dra å hente de største barna i barnehagen. Hadet fint så lenge !

Ferdig med dåp

Hodepine, gnagsår og alt som følger med en hektisk dag. Dåpen er endelig ferdig. Jeg er døds sliten. Jeg har nettopp slengt rumpa mi i sofaen, mens alt av gaver og kaker ligger der jeg slapp det. Trenger en liten pust, før jeg rydder vekk alt som er kommet hjem i stua mi. Under middagen snek jeg diett maten min på fatet. Virket ikke som at noen la merke til det :')

I dag hadde jeg en stor utfordring.. Nemlig kakene. Men utrolig nok, så gikk det over all forventning. Jeg rørte ikke en smule! Super stolt. Ettersom jeg klarte dette med glans, så har jeg ingen tro på at jeg kommer til å styrke. Detta skal jeg klare! Herrefred så lykkelig jeg er av å se på vekta, at den går ned.Gavebordet var fullt av fine gaver! herrefred så heldig Sander er.


Madelen sto opp kl 4 i natt, så hun var rimelig sliten under middagen. Men etter den, så var det 100% full gass. Har ikke sett maken til propell. Batteriet har ikke fått tid til å ladde, så det tok ikke lange tiden før hun satt seg ned å begynte å leke en rolig lek.

ELSA OG ANNA dukker er en stor favoritt.

Dagens trening/intervall og dåpskake

Phuuu. Nå har jeg nylig satt meg ned. Har hatt mye å styre med i dag. Først startet dagen med intervall! ufattelig tungt denne gangen også.. Jeg var nesten ikke starta, før jeg hadde lyst til å gi opp. Men jeg bet tenna sammen :-)
Jeg syntes egentlig det er lite motiverende å jogge på mølla, ettersom jeg bare titter på veggen. Hadde møllene stått ut mot rommet, så hadde alt vært mye bedre.
Så i dag valgte jeg å jogge ute, til det hadde gått 10 minutter. :-) Da hadde jeg bare 20 sek /10 sek pause * 16 igjen.Jeg har tatt bilde av kaka under progresjon og etter. Kaka består av sukker bunn, vaniljekrem, jordbærmousse og jordbær. Jeg har også dynket bunnene med saft :-) Synd at jeg ikke kan smake. Men men :) får nyte synet av den.Nå skal jeg dusje, og dra til lokalet for å pynte. Ha en fin lørdag :-)Fredag og trening

Har nylig kommet hjem i fra treningssenteret. Har trent sammen med ei veninne som jeg ikke har snakket med på leeeeeenge. Så treningen startet med en lang prat :') like greit, så slapp vi å få så dårlig trening, ettersom vi hadde så mye usnakket. I dag var det bein økt ++ og i morgen er det intervall. Det er intervallen jeg gruer meg mest til. Den er så sykt tung!akkurat nå har jeg min største mentale utfordring. Jeg har nemlig dåp på søndag, og det er kakebaking og matlaging her i huset. Jeg kjenner den deilie sjokoladekake lukta! Jeg kan selvsagt ikke spise noe, ettersom jeg er på diett. Fysj så kjedelig det er å betale for maten, og ikke få spise den.

Vurderte å starte med dåpskaka, ettersom det blir så dårlig tid i morgen. Men jeg visste ikke helt om det er så lurt at den står i to døgn.. må tenke litt på den.
Hadebra så lenge.


STRESS

God morgen. Jeg stresser som en gal med å rydde, vaske og ordne for at alle gjestene skal komme. Det er en del som skal sove hos meg, og i vogna. Så jeg har mye som må ordnes. Jeg er enda ikke ferdig med bordkortene, og har heller ikke funnet en kjole jeg skal ha på meg. Jeg hadde plan om å få på meg bunaden, men ikke snakk om at den ville kneppes igjen over brystene. Så i all panikk, må jeg finne en kjole!

Jeg har et svakt minne om at de fine bunadskoene jeg kjøpte til den eldste sønnen min, er ødelagte etter en 17 mai feiring. Han løper, faller, skraper opp alle sko. Så jeg må reparere :')

Det blir trening i 3 tiden, sammen med ei veninne. Da er det tid for benøkt, igjen. Nå begynner treningen å bli morsom. Jeg har kommet over den harde gangsperren, og føler at jeg mestrer øvelsene. Så jeg er ikke like beskjeden på treningssenteret nå, som jeg var tidligere. Da ville jeg helst være helt alene. Nå gjør det meg ingen ting å være sammen med mange andre :-)

Slenger med ett bilde av meg og lille snuppa mi. Bare for å mimre litt da jeg fikk på meg bunaden ! :'D


Gjennomført kardio

Du grønne glitrende... jeg er døds sliten. Tror ikke det er noe som heter "kondis" i min kropp. Hallelusja jeg blir å kjenne det om noen dager :-)Prøver å være flink til å få med bilder til bloggen når jeg er å trener. Men det er ikke alltid det passer seg.
Men er man alene, så føles det bedre.tøy og bøy. :) Får se om det virker. Ha en fin dag videre :) i dag fyller min kjære mamma 40 år! enda ung, hun da. Så jeg skal dra dit å feire dagen hennes :)Kardio dag

God morgen. Nå sitter jeg å motiverer meg til kardio dag. Kjenner at jeg holder på å brygge på noe, men håper at det går fort over! Akkurat nå spiser jeg frokost. Jeg sliter litt med å få ned alt, ettersom det er så ufattelig mye. Jeg skal nyte en intervall i dag. 10 minutter med jogging, 20 sek løp med 5% stigning og deretter 10 sek pause. Gjentar dette 8 ganger for så å ha en 2 minutters pause. For da skal nemlig hele opplegget kjøres en gang til ! :pØnsk meg lykke til! Tid for å pines :')

kilo og fettprosent

Skulle ikke tro at jeg nå sitter å vurderer å skrive mine nåværende kiloer på bloggen. Men de skal jo bort, så la gå. Etter svangerskapet og fødelsen sitter jeg nå med 72.1 kilo på kroppen. Jeg må ta av meg 11 kilo, for å være i mål. Men jeg har troa på at det kommer til å gå fort i starten, men deretter stagnere. Mye er vann og det vises fint på vekta. Var på vekta på søndag, etter helga i oslo. Da veide jeg 73.2. Jeg er bare på 2 dagen med diett. Så jeg er fornøyd med tallene, så langt.Jeg har en fettprosent på 23 og må ligge på 10 eller mindre, da konkuranssen er. LANG vei å gå! men likevell så kort tid. Må være superflink, for å nå målet :-) Har fremdeles mye motivasjon og dietten går som en lek. Tror aldri jeg har vært så mett før, som jeg er nå.

Kroppen har reagert litt på denne overgangen. Startet med sukkerfall og ble dårlig, svimmel og skikkelig rar. Kjentes ut som hodet ble drit tungt. Men det har blitt bedre nå. Jeg kjenner på kroppen at energien stiger. Jeg har lite igjen da kveldingen kommer, så derfor benytter jeg morningen til å trene :-)

Syntes det er kjempe artig at så mange følger med på mitt lille prosjekt. Det styrker også motivasjonen min :-) !
Det er egentlig veldig viktig å få tilbakemeldinger på hvor flink man er, fordi at det er tøft å gå på diett å trene hele uka. Det sliter på, både fysisk og psykisk.
Så takk til alle dere ! :)

Første treningsøkt med ny treningsplan - check

Pjuh. Første treningsøkt gjennomført. Jeg er støl allerede. Blir vell å få ei kraftig gangsperre i ei uke eller to. Men deilig å kjenne at man har rørt på kroppen. I dag har jeg hatt en overkropps økt som var drit tung. PT har gitt beskjed om at her skal det løftes vekter til det tyngste og litt til. Så det vil si at jeg skal løfte så tunge vekter som er mulig. Og alle 10-12 repetisjonene og 3-4 sett skal gjennomføres.


Jeg har nå brukt litt ekstra tid på å bli kjent med manualer og maskiner. Rutinene kommer vell etterhvert. For å ha det sagt, så svirrer tankene hele tiden om jeg kommer til å klare dette. Jeg har fått spørsmål om jeg kommer til å klare det. Selfølgelig! jeg er sta og skal ikke gi meg. Mat er ikke alt her i livet. Det er snakk om 5 måneder med hard diett og hard trening. På den tiden hadde jeg vanligvist blitt sittende i sofaen å spist sjokolade å masse annet godt. Jeg hadde neppe prioriotert å gå på trening eller spist sundt, hvis jeg ikke hadde en mer "konkuranseinstilt" innstilling. Det er nemlig det som motiverer meg. Konkuranse og det å være redd for å feile. Derfor står staheta veldig høyt. Sånn er jeg i hverdangen også. Både en god og dårlig egenskap!
Nå ser jeg frem til å møte gjengen i desember, for da får vi utlevert tøy som står navne vårt på og logo for team jeg liker og partner gym :D Og selfølgelig sponsoren for klærne. :-)
I morgen er det ben økt! ser frem til det :)


Filefjell og fitnesslære

Hei. Nå er jeg kommet hjem i fra en fin kveld i Oslo og filefjell. Jeg har vært sammen med en fantastisk gjeng som også har ett mål om å stille som bikinifitness i mars.


Her er hytta som vi har vært på i helga. Ufattelig fin!
I Oslo kjørte vi ribb. Drit gøy! bare så dumt at vi var alt for heldig med været. Ikke en bølge å se. Så da måtte vi lage noen selv, for å få litt spenning! Jeg fikk utlevert en selfie stang som jeg måtte holde under svingene. :)Jeg gleder meg veldig til neste gang jeg skal møte denne gjengen. Mange fantastiske mennesker ! Vi er så gira allesammen, og søtter hverandre. SÅ jeg har troa på at dette skal gå fint :DDette bildet er tatt av anette marie. :-)

Jeg har allerede vært å undersøkt litt etter bikini til konkuranssen. Her er det viktig å ha mål og motivasjon :D Nå holder jeg på å spise opp lunsjen min, så skal jeg fortsette med litt husarbeid før barna skal hentes i barnehagen :)


"du kommer til å elske meg"

På kveldingen i går, kom mannen min hjem for å overaske meg. Han ringte meg å sa " kom ut, du kommer til å elske meg". Jeg ble selvsagt veldig nysgjerrig. Så jeg gikk ut for å møte han. Da hadde han kommet med en gammel skatt, til meg. Jeg liker gamle ting, og litt utradisjonelle møbler. Ja han hadde helt rett, elsket han mer :-D

Jeg bruker den som møbel i yttergangen. Piffer opp stemningen litt. Det er en smakebit av hvordan jeg har det videre inn i huset.

Veldig fornøyd :) Jeg fikk 2 tønner. Den andre har jeg malt hvit, så nå står den til tørk. Den tenkte jeg å dekorere med, nede i kjellergangen. :-) Legger ut bilde så snart det er i boks.
Ha en fin dag. Nå skal jeg sitte tålmodig å vente på at min nye oppvaskmaskin skal komme. hadehade

Oppussing

Jeg holder på å bli sprø av støv, spon, skruer og verktøy som ligger strødd i hele huset. Vi har holdt på en god stund med å pusse opp kjelleren. Der er vi akkurat blitt ferdige, og vi har flyttet rommene våre ned. Nå holder vi på med å rive oppe i ett av rommene. Dette skal bli tv stue som går i ett med den stua vi har nå. Da blir den større og mer innbydende. ! <3 Gleder meg veldig til at alt kommer på plass.
Men, det er dåp den 25, vi får masse besøk. Det er bursdag til min eldste sønn som blir 4 år den 2 november. Da kommer det også masse familie. Passet veldig dårlig, sånn egentlig.

Her er deler av kjelleren som har blitt pusset opp.
FØR:


Dette har blitt soverom. Hadde ikke bilde av hvordan gangen så ut, før oppussing. Men jeg har en smakebit av hvordan gangen ble etter.NÅ holder vi på oppe i vårt gamle soverom. Det skal bli stue. Kjellertrappen går ned, i mellom vårt gamle rom og stua. Der skal veggene rives, og trappeoppgangen skal bli en åpen løsning mellom stua og det gamle rommet, ettersom rommet skal bli stue :)Det nederste bildet er tatt av min nåværende stue. Denne veggen skal bort. Bak veggen er kjellertrappa og en vegg til som går inn til rommet. Stua kommer til å bli mye større  :) ! gleder meg veldig til alt er i orden. Men gleder meg ikke til å legge gulvet !
Nå skal jeg være sammen med barna å spise litt middag før gubben drar å feller en elg. :-) Oppdaderes sånn plutselig :-)


Mimre

Lørdag! Nå sitter jeg å mimrer litt i gjennom bildene på pcn. Jeg skal dele litt med dere der ute.
LONDON <3

17 mai 2014

Benjamin 3 år


Foto: Rune Nilsen
Lødingen


Mine treningsglade dager. Dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg til å komme i gang med diett og trening! bare en uke igjen :D

Nå skal jeg nyte denne lørdagen og være sammen med barna mine. Må vell finne på noe lurt å gjøre, siden det er helg. Men først og fremst må jeg finne frem alt av vinterklær. For fy fader så kaldt det er ute. Ha en fin lørdag allesammen. :-)
Dåps forberedelser

Jeg har ordnet litt på forhånd for å slippe alt det stresset før dåpen. Det er mye som skal ordnes i stand. Og ettersom jeg har tatt på meg det ansvaret å lage dåpskaken selv (jeg er ikke kokk, eller konditor) men jeg syntes det er veldig morsomt. Derfor har jeg lyst å prøve. :-) Jeg har laget disse dekorasjonene av fondant som er en søtere type av marshipan.


Dåpen skal være den 25 oktober og jeg er langt fra å være i rute. Jeg må vell bare henge i å bake kakebunner og lage bordkortene ferdig før jeg reiser til Oslo. Å lage dekorasjoner av fondant er slettes ikke lett, selv om at det ser ut som det. Jeg var veldig ivrig på å sette igang. Men da jeg hadde startet ble jeg sittende i flere timer.

Nå skal jeg rigge meg til i sofaen, å gjøre meg klar for farmen.
Ha en trivelig søndagskveld :-)

Diett og trening

Heisann. Nå har jeg bestilt flybiletter til Oslo den 16 oktober. Da skal jeg treffe alle som skal være med på det samme som meg. Jeg skal kjøre ribb og kose meg! Det blir sykt spennende. Jeg ser virkelig frem til det her. Motivasjonen er på topp, for å si det mildt. Nå skal bare treningen og dietten komme! jeg er klar. Den største utfordringen tror jeg blir å sitte sammen med min familie å spise måltider. Mannen min er veldig glad i å snike i skuffer og skap, spise på noe godt å bare nyte det å leve. Jeg har vell ett håp om at han kanskje kan smug spise i bilen eller andre plasser, slik at jeg ikke ser det .. hehe
Latterlig at mat kan ha så stor innvirkning på hverdagen. Så derfor har jeg forberedt meg litt. Mentalt. Jeg har gått på diett før, med stor hell. Jeg gikk ned 16 kilo på 4 måneder. Veldig fornøyd med den. Jeg trente styrke annen hver dag, og gikk på fjellet omentrent hver dag. SÅ det er ikke bare dietten som fungerte. Men det har mye å si på utfallet. Jeg er veldig spent på hvordan denne diette kommer til å se ut.

Slenger med ett bilde i fra sommeren da jeg gikk mye på fjellet :-) Ekstra god trening, med dattra mi på ryggen :DDitt navn her

Velkommen til bloggen min!

Her kan du ønske dine lesere velkommen til bloggen din, skrive litt om hvem du er og ting som interesserer deg.

Følg meg

legg til som venn

Kategorier

 • Blogg
 • Arkiv

 • Juli 2017
 • Juni 2017
 • Mai 2017
 • April 2017
 • Mars 2017
 • Februar 2017
 • Januar 2017
 • Desember 2016
 • November 2016
 • Oktober 2016
 • September 2016
 • August 2016
 • Juli 2016
 • Juni 2016
 • Mai 2016
 • April 2016
 • Mars 2016
 • Januar 2016
 • Desember 2015
 • November 2015
 • Oktober 2015
 • September 2015
 • Design av  elise.femelle.no

  Annonser


  © Design av Elise Bjørnstad elise.femelle.no

  hits