Progresjon

Sitter i sofaen, og holder pusten. Vet ikke hvorfor. Føler det er litt ubehagelig å vise alle og en hver, hvordan kroppen min ser ut. Men nå har jeg gått ned 7,9 kilo på 2,5 måneder. Jeg er langt i fra seneklar. Det er jeg fullstendig klar over. Men akkurat nå tar jeg ett steg om gangen. Jeg kjemper i mot kiloene, og fettet. Og att på til, så må jeg bygge større muskelmasse. Så jeg holder meg på den motivasjonspinnen, i første omgang.

Dette bildet er før og etter:
Framside


Bakside:
1 før bilde, og 2 etter
Den delen jeg sliter mest med, er mamma magen som har gått igjennom 3 svangerskap. Og den eldste er 4 år, mellomste 3 og den yngste er 5, 1/2 mnd.


Godt nyttår

Jeg vil ønske dere alle ett godt nytt år! for min del, tror jeg det nye året kommer med mye spennende. Vi har så mange tanker og planer som skal gjennomføres, i 2016. Jeg skal også stille i bikinifitness. Det gleder jeg meg veldig til. Jeg tror ikke at kroppen min rekker å bli i form til mars. Men da kommer det en ny konkurranse til høsten. Det som er litt kjedelig med det, er at jeg må gå i gjennom sommeren på diett. Ingen grilling og kos. For jeg har ett mål, og jeg skal KLARE det. Ingen juks, her skal det spises mye sunn mat. Nytter ikke å la være å spise, eller spy opp maten. For det som skjer med kroppen da, er å gå i forsvar. Den utsetter musklene, før fettet. Så da mister jeg alle musklene, før jeg mister fettet. Og nå er det viktig for meg å få i meg all maten jeg trenger. For å bygge. Vil ikke miste muskelmasse :-)

Nå som det har vært ett hærlig vintervær, så har vi vært mye ute å gådd tur. Skal utnytte det, fremover. Så fremst det er fint :-) Barna koser seg, bak på akebrettet.

Jeg får veldig mange spørsmål, og jeg vet ikke om jeg skulle hatt en spørsmålrunde. Kan så klart ta vare på de spørsmålene jeg har fått og deretter skrive innlegg om det. Men det er en del spørsmål. Og jeg regner med at det vil ta sin tid å gå igjennom, bare på en spørsmålrunde også. Jeg har i allefall tenkt å skrive ett innlegg, etter dette innlegget. Får mange spørsmål om før og etter bilder. Jeg har vist dere det på bloggen. Men skal lage ett nytt ett :-)


Spørsmål om trening som 3 barnsmor

Jeg skjønner hvorfor mange stiller meg dette spørsmålet. "hvorfor meldte du deg på teamet,  bare 3 måneder etter fødsel" . Tja. Hva skal jeg si. Jeg var kommet meg godt etter fødselen. Jeg var klar for trening, og fikk litt panikk av å se kroppen forfalle. Jeg er bare 22 år. Har 3 barn og har enda (i hodet mitt) en ungdomskropp. Da vil jeg at kroppen min skal være det. Hele selvbildet mitt blir ødelagt av å se meg selv slik. Det er bare meg selv og mannen min jeg vil imponere. Jeg sier ikke at årets ungdomskropp skal ha en diettkropp, med lav fettprosent og mye muskler."Hvordan prioriterer du familien, da du trener så mye" Jeg prioriterer familien like mye som jeg gjorde før. Jeg er sammen med barna på morgenen, jeg leverer de i barnehagen som vanlig. Jeg trener da de er i barnehagen. Da det er helg og andre fridager, har jeg trent når barna er lagt eller på morgenen. Det går fort, og jeg tror ikke det skader barna at jeg er borte en times tid. Jeg har mye tid sammen med dem, og mye alene tid da pappan er på jobb.Det er mulig å prioritere familien, selv om man trener og tar vare på seg selv. Det er viktig å tenke litt på seg selv også. Så lenge du har det bra, så smitter det over på barna. Humøret blir bedre og innsatsen i hverdagen blir bedre. For min del, så har energinivået blitt høgere. Det er veldig deilig å kjenne at man har litt mer overskudd.

Svangerskapene

Det har kommet en del spørsmål om barna mine, og mine svangerskap. Jeg har 3 barn og har hatt 3 normale fødsler. Jeg kan fortelle kort om alle 3.

nr 1. Benjamin (4år)
Februar 2011 fant jeg ut at jeg var gravid. Termin 02.desember.2011.

Ankomst: 02. november 2011. I mnd før tiden. Jeg kjente på kroppen at det skjedde noe den 01. november, så jeg trappet ned til jordmoren for å undersøke. Fikk tilbakemelding om at det var ingen ting på gang, og at jeg kunne dra hjem å slappe helt av.
Den dagen fikk jeg besøk av noen venner. Jeg var så sikker på at det kom til å skje noe den natten. Så jeg sa til besøket, at han kommer til natten. 06.15 gikk vannet, I SENGA. Jeg gikk i dusjen, ordnet meg litt og satt på do LENGE. vannet ville ikke slutte å renne.

Jeg ringte mamma, som kom å hentet meg sammen med pappa. Han hadde bandasjert baksetet med søppelsekker! litt redd for sin nye volvo.
Jeg ankom sykehuset etter en og en halv times kjøretur. Da kjente jeg mye press. Klokka var i 9 tiden. 15:12 var han ute.

2650 g.

Nr 2. Madelen (3år)
Slutten av februar, 2012 fant jeg ut at jeg var gravid. Termin 12.desember.2012


Ankomst: 14. desember. 2012. 2 dager etter termin. Jeg hadde nemlig snakket med fødeavdelingen, på termindagen. Jeg ville ha henne ut på den dagen. Er jo litt spesielt med den siste muligheten for like tall. 12.12.12. Jeg fikk komme til sykehuset for i gangsetting. Jeg hadde fortalt familien min at vi bare skulle på kontroll. Jeg fikk modningspille for å få start på hele greia. I mens jeg ventet, tok jeg siste rest av julegavehandlingen. Og det beste av alt, var at da traff vi på mange kjente og kjære som ikke hadde noen anelse at vi alle rede hadde startet noe. Så da kunne de løpe hjem å fortelle at det forsatt bodde en liten pike i magen min.
Jeg kom tilbake på sykehuset for å undersøke litt til. Det skjedde noe smått. Men ikke store ting. Jeg fikk være der, og ble passet godt på.

De tok vannet, for å få enda mer fortgang. Riene kom veldig kjapt, etter dette. Da var vi kommet til den 13. desember. Og riene ble hardere og hardere. Jeg valgte da å få epidural. Det angrer jeg ikke på, for hun kom ikke før 23.23 den 14. desember.

3650 g.

Nr 3. Sander (5 1/2 mnd). Termin: husker ikke! hehe. 

Ankomst: 15.juli.2015. For å si det sånn. Dette var den mest irriterende fødselen jeg har vært med på. Ikke snakk om at han skulle ut!. Jeg hadde bestemt meg for å føde i vann. Og det gikk ikke helt som planlagt. Jeg lå på sykehuset i 3 dager, før han kom. Og jeg hadde murringer og åpningsrier hele tiden. Jeg var ufattelig sliten og lei. vi kom mandagen, og de harde riene kom på onsdagen. 00.15 startet dem.
Jeg husker at jeg sto ved siden av senga, og mannen min sov. Jeg lot han sove, frem til klokka 03.20. Da orket jeg ikke stå med senge kantenen å vugge lengre.

Da kjente jeg at riene kom hvert minutt og at jeg var døds sliten. Vannet hadde ikke gått. De ville ikke ta vannet, fordi at hodet lå opp, som en stjerne kikker.
Dette irriterte meg veldig, fordi at jeg vet at det skjer så mye raskere når vannet er gått. Jeg la meg i badekarret for lindring. Jeg røyste meg opp av badekarret for å skifte vann. Når vannet var kaldt, hadde det ikke så stor effekt. Da la jeg meg i senga ved siden av. Jeg kjente selv at posen og babyen var med åpningen. Da jordmora kom og kjente, gikk vannet. 10 min etter, kom han. :-)

3110g.


Er det fett, eller muskler?

Ok! gikk på vekta i dag, og da sto det 65. FÅR LITT PANIKK. Fordi at jeg er livrredd når vekta går fort ned. Da kan det bety at jeg mister muskler! og det vil jeg IKKE ha noe ut av. Jeg spiser proteinene, og jeg spiser maten min. Jeg trodde at jeg kanskje spiste litt for mye enn det jeg skulle. Det vil si, litt for mye "tilbehør" Jeg prøver å regne inn litt mager kesam til fisken, og litt taco krydder i kjøttdeigen, + litt tacosaus. Og da hadde jeg en følelse på at jeg tråkket over kaloristreken. Men det hadde ikke vært mulig att musklene hadde forsvunnet, dersom jeg fikk nok karb og proteiner.
Sist måling, hadde jeg mistet 1 kg muskler. Men det er forståelig. For da fikk jeg ikke i meg all maten. Men nå er det annerledes. Jeg spiser alt. I teorien så har jeg bare 4-5 kilo igjen. Det kan jo ikke være mulig. Etter 4-5 kilo, så er ikke kroppen så skrapa for fett at jeg kan stille i fitness. Det ser jeg ikke for meg. Når alle de 7 kiloene nesten ikke syntes på kroppen, den dag i dag.

Jeg var forresten en snartur ute i går. De som følger meg på snap (lindaeline93) får med seg hva jeg gjør om dagene:)
Det var deilig å komme seg litt ut, selv om man ikke drikker alkohol. Jeg har alltid ett kjoleproblem, da jeg skal ut. Den jeg forsøkte først, hadde alt for stor utrigning. Det ble ikke aktuelt. Hehe


66 kilo

Da har jeg kommet meg ned til 66 kilo. Jeg skal nå 60-61 kilo. Så har ikke så alt for lang vei igjen. Men det kan godt hende at jeg ikke rekker bikinifitness i sandefjord i mars. Men til høsten skal jeg rekke! med god margin, håper jeg :-) Det er i allefall veldig morsomt å passe kjolene mine, som jeg har sett på som håpløse. Det er kjoler som sitter inn til kroppen. Og ja, jeg drar i trusekanten og strømpebuka. Jeg bretter den riktig, og føler at jeg må se etter valkene for å unngå at de ses. Det er stressende, og ubehagelig.
Skal komme meg på kjøkkenet for å lage maten jeg skal spise. Har vært så sløv i disse juletidene. Så da har jeg laget ett og ett måltid. Egentlig veldig tungvint. Har planer om å dra til ei veninne i kveld, for å komme meg litt ut. :-) Skal bare være sammen med folket som skal feire 2 juledag i hallen. Men dit skal ikke jeg. Holder meg unna alkohol, og lange ravenetter. Trenger minimum 8 timer søvn, og hvile når jeg holder på med all treningen og dietten :)

Min Julaften


Vi har vært 14 stykker her i mitt hus på julaften. Det har vært strålende. Veldig koselig at min familie har vært samlet. Det er også deilig å kjenne på at jeg har min egen lille familie, og min familie på morsiden som har feiret sammen med oss. Det er lengesiden vi har vært så mange og så samlet. Barna har vært helt i ekstase. Det har gådd i ett.

Denne røde fine kjolen, som Madelen hadde på seg... Ja, den hadde hun på seg i 1 time før den var helt utgriset av grøt og juice. Heh. Jaja, da var det bare å finne en annen kjole i alt stresset.

Lille blidfisen var vell oppe, nesten like lenge som oss. Han hadde det også veldig hyggelig sammen med alle folka. Mye oppmerksomhet <3

I jula syntes jeg det er viktig å prioritere barna og deres pakker, Det er en fin stund, og barna elsker pakker. I jula er det viktig å holde god stemning. Og når jeg har en så fin familie, så er det ikke noe vanskelig. Mannen min blir behandlet som han er barn, barnebarn og svigersønn. Det er morsomt å se hvor inkludert han blir. Han er blitt en stor del av min familie  <3 Det samme gjelder andre familiemedlemmer som får seg kjæreste, og som deler julen sammen med oss. Det har aldri vært problemer med å inkludere dem. Syntes det er en fin holdning :-)

Håper dere alle har hatt en fin feiring, og at dere får ett nytt år i 2016! Mine nyttårsforsett har vært lang. Men her er i allefall litt av min liste :
2016
€ Stille i bikinifitness
€ Gå ned 6 ekstra kilo
€ Få meg jobb
€ Ta hånd om min fine familie, og kutte ut de som prøver å ødelegge
€ Ta en ny tatovering med navnet til Sander
€ En hemmelighet som ingen får vite, før om en stund.
€ Dra på en kjærestetur sammen med mannen min.
GOD JUL

GOD JUL alle kjære lesere ! Nå har barna fått åpnet en gave hver. Og familien har fått satt i gang frokosten. Den står jeg over :) Har spist min dose med eggehvite og havregryn!.
Har til og med vært å trent :)

Det har kommet en del pakker under treet. Men det er overhode ikke alle. Kommer mange flere i dag.

Den store utfordringen

Ja, da var vi kommet til mitt største problem hvert år. Nemlig julekjolen. Jeg har en haaaug med kjoler, og jeg kunne tatt bilder av alle hvis jeg orket. Men jeg tok 3! for det var 3 kjoler jeg gadd å kle på meg. Jeg må prøve flere i morgen, til jeg finner en jeg liker.Kjolen til venstre har åpen rygg.. Da ble jeg skeptisk. Og kjolen i midten, klør!. Kjolen til høyre er bare litt lang da jeg står rett. Så jeg trør på den, dersom jeg ikke har høge sko. Tenkte å gå inn de nye konkurranseskoene.

Nytt familiemedlem

I dag har vært å henta det nye familiemedlemmet. Han heter kåvu. Samme navn som løva på løvenes konge 2. Den lille kattepusen er så herlig. Han er nysgjerrig, kosen og leken. Han er litt skeptisk til den eldre katta vi har her, i fra før av. Men hun er snill med han, og vil bare være reserve mamma. Tror de kommer til å bli gode venner, med tiden :-)Vi skal kose oss sammen med denne lille krabaten. Håper dere alle får en fin jul! og kos dere på den lille julaften. <3Øvelser

Jeg har hatt en fast treningsplan i 2 måneder. Nå har jeg nylig byttet, og er veldig fornøyd med det nye programmet. Jeg trener hver dag, og tar fri når jeg kjenner på kroppen at den trenger hvile. Det kan være de dagene jeg sover under 8 timer. Da er det viktig at kroppen får hvile, ellers bryter jeg bare ned.

Jeg har tatt bilder av noen øvelser, og skal dele disse med dere.

Pullups:Negativ pull ups: Hopp opp, senk deg sakte ned igjen. Her kan det være lurt å ha en stol eller noe å stå på. Lettere å hoppe opp.Rygghev:Roing med bredt grep:

Kabelpress:Knebøy med barn:


Knebøy med stang:Hip trust:Hvis jeg hadde planlagt å skrive ett slikt innlegg, så hadde jeg tatt flere bilder under øvelsene for at dere skulle fått sett hvordan øvelsene utføres. Men ettersom jeg fikk ett spørsmål om å gjøre det nå, blir det ganske simpelt! :-) Får gjøre det bedre i ett annet innlegg, hvis det er ønske om det.

Ha en finfin kveld videre. Jeg sitter i sofaen å nyter håndballkampen mot Norge og Nederland! finale i dag :D

Mine tanker om å stille til fitness, og hverdagen etter konkurransen

God ettermiddag dere. Jeg har fått en del spørsmål angående mine tanker om å stille til fitness, hvor mye penger jeg må ut med, hvordan hverdagen er med diett, hvor lenge jeg skal gå og hvordan jeg tenker at hverdagen kommer til å bli, etter konkurransen.

Jeg har hatt en høg fettprosent, og kjemper veeeldig med å komme meg ned. Målet er på komme på hvertfall 11 prosent, eller mindre. Jeg ha 11 eller mindre. Jeg tenker litt på tiden. Det er ikke så lenge igjen til at jeg skal stille, HVIS jeg er klar!... det er kanskje ikke sikkert at jeg rekker det enda. Og da må jeg fortsette å få fettprosenten ned, frem til høsten igjen. Jeg har fortsatt motet oppe, og har den tanken om at jeg skal vise treneren min at dette skal jeg greie.

Og jeg har kjøpt bikini, sko og diverse. Motivasjonen er veldig høy. Har ikke SPREKKET en eneste gang. Jeg har gått på diett i 2 måneder, og føler meg lite interessert i godsaker. Så fremst jeg blir mett, så er jeg fornøyd. Mine "forbedringer" så lang.(veldig langt under min komfortsone å dele ett slikt bilde) Men i dette tilfelle er kroppen ett objekt. Den skal vises frem, den skal fremmes og studeres. Det er nemlig veldig interessant å se hva som skjer ved hjelp av  riktig mat og trening.

Jeg har brukt mye penger på dette prosjektet, allerede nå. Men det er fordi at jeg har Personlig trener, en leder og ett team jeg samarbeider med. Det koster å få oppfølging, fettmålinger, treningsprogram og kostholdsplan. Dette er ett eventyr som kan stoppe opp for mange, pga økonomi.
Maten koster masse penger. Og vi forsøker å være flink til å dele på maten. Jeg spiser mye torsk for tiden, og da har vi en plan om at barna og mannen skal spise ett slikt måltid minimum 2-3 ganger i uka. Selfølgelig skal de få ha smeltet smør, saus og diverse snacks til maten.

Nå har jeg også fått spørsmål angående hverdagen etter konkurransen. Den er jeg spent på ja. Men vi får oppfølging av pt. Det blir satt opp en ny kostholdsplan som skal hjelpe oss å komme tilbake til normalen på en skånsom måte.
Jeg er ikke klar for å legge vekk treningen, og blir nok å satse videre på det. Jeg er veldig redd for å legge på meg masse masse.Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på :) Og jeg vil bare si at jeg setter stor pris på tilbakemeldingene jeg får og at dere følger bloggen min. Det gir meg ekstra boost, og får mer lyst til å vise dere hva jeg driver på med. Takk igjen :-)

17.12.2015

Nå har jeg startet en ny uke med ny diett og treningsplan. Det går forsåvitt ganske greit. Jeg kjenner det at jeg er ikke helt komfortabel med torsk, hver dag. Så jeg måler og bytter ut torsken med karbonadedeig annen hver dag. Nå som vi har hatt fint vær, kunne jeg gå ut å kose meg med en trilletur. Dagene har vært trasige, med is, sørpe og slaps. Det liker jeg ikke! så da holder jeg meg mest mulig inne. Jeg nyter tiden med sne og klar himmel !:-)Det er forresten ingen fridager, så jeg må kjenne på min egen kropp om den er sliten. Og det som er fint med det nye programmet, er at det tar under 1 time å gjennomføre :-) motiverende når man ikke bruker alt for lang tid.
Følg gjerne teamjegliker på facebook, snapchat og instagram :-)Tilbake i fra teamsamling

God ettermiddag. Jeg har hatt lite tid til blogging, ettersom jeg kom hjem i går natt. Da hadde jeg bare en ting på planen, og det var å legge meg for dagen. I dag har mi lille bursdag. Hun fyller 3 år, og skal feire litt hjemme med familie. Derfor har jeg stått på her hjemme før det kommer besøk. Har også dratt litt frem og tilbake på vaksinering av minstegull og litt diverse butikker. Startet dagen med ny diett. MEGET SPENNENDE! torsk hver dag. Hehe.

Jeg har lagret noen bilder som anettemarie har tatt. Jeg tenkte nemlig ikke over å ta bilder av helga. Så bra har den vært! :-DJeg hadde ny fettprosent på 19.7. Jeg har lang vei å gå, og har det veldig utfordrende. Det er ingen tvil om at jeg har for mye på kroppen. Det ser jeg enda.
Jeg sier ikke at jeg har alt for mye, som menneske. Men for å delta i konkurranse har jeg det. Jeg hadde en prosent på 23, da jeg startet.

Nå skal jeg stå på for å komme meg mye mer ned! skal nemlig stille i mars, uansett f. Dette skal jeg få til! :-)Hadde mye poseringslære. Så jeg skal øve hver dag, for å bli trygg. Det er nemlig dritvanskelig! selv om at det ikke ser slik ut. Men det er de rette muskelgruppene som skal vises, og dermed må man posere riktig for at dommerne skal kunne se dem. Det er også masse som må huskes. Håret, smilet, hendene, føttene, hodet og alt. Det er en påkjenning, rett og slett. Opp i alt det her, skal konkurransen og senen være morsom! derfor er det viktig å være trygg på seg selv.Hvis dere har spørsmål, generelt. Så er det bare å spørre. Skal forsøke å svare så bra som mulig :-)
Ha en fin dag videre. Nå skal jeg hente barna i barnehagen. Hun skal nemlig få ordne sjokoladekaka selv. Veldig spennende på resultatet! Blir sikkert kreativ :D

Så mye fett er borte

Nå har jeg målt med målbåndet. Jeg har målt ut i fra mine mål, før jeg startet på diett. Nå ser dere forskjellen på 7 uker. Jeg syntes det er så rart. Det er ikke noe jeg selv, ser. Derfor blir jeg litt paff av å se slike forskjeller. Skulle ønske jeg fortsatt ble fornøyd. Men det kan vell skyldes mine forventninger og krav til meg selv.Beklager rotet i bakgrunnen og dårlig kvalitet på bildet. Det var ikke barebare å holde ett tungt kamera med den ene hånden, og målbåndet i den andre.
Jeg er pakket og klar, og venter spent på å forlate lødingen. Nå er det Oslo neste. Kjører her i fra kl .16.00

Ha en fin dag dere. Kos dere masse i helgen :-)

Klar for samling

Nå sitter jeg i sofaen, spiser maten min og stresser i hodet mitt. Jeg planlegger, skriver ned hva jeg må huske. I dag drar jeg med flyet 17.55 til Gardemoen. Jeg er så heldig å få bo hos ei jente fra teamet. Passet meg ypperlig ettersom det ikke er så gunstig å lage mat på ett hotellrom.
Nå har jeg pyntet til jul, så jeg nyter syntet av min lille julestue før jeg skal hoppe i pakkingen.


Sitter enda å motiverer meg selv til å pakke. Jeg tror det største hinderet er at kofferten er på loftet. Altså, ett loft med ei takluke. Det er slitsomt det. SÅ da bruker jeg bloggen litt som unnskyldning. Må skrive litt først :-)

Jeg har bare 3 timer på meg, så da må jeg få rumpa i gir. Ses etter helga! da kommer det oppdateringer :D
Før og etterbilde (7 uker)

Nå skal det da sies at jeg kunne vært mye flinkere med å trene, gå tur og alt det dær. Jeg pusher meg ikke til siste skriket, fordi jeg alltid er alene på trening. Det er ingen som kan hjelpe meg med siste løft og de siste repetisjonene. Det vil si at jeg blir sittende med tunge vekter som jeg kan risikere å ikke få opp igjen. Det kan også være ganske farlig.
Nå sitter jeg her da, med enda ett før og etterbilde. 7 uker på diett har gått. Jeg konkurrerer virkelig med minuttene, timene, dagene, ukene. Det er så kort tid igjen! livredd for å ikke nå målstreken.Jeg merker mest forskjell på bh størrelsen og i ansiktet. Jeg merker at buksene blir lettere å få igjen rundt livet, men trangere i lår og rumpe :-) Får vite fettmålingen nå til helga. Hadde en fettprosent på 23.

ZZzzZZzzzz

Okei, kan jo starte med at jeg har sovet lite de siste nettene. Det er utrolig viktig å sove, men det er så mye å gjøre om dagene at jeg får ikke til å sove. Jeg ligger i sengen å tenker, planlegger og forsøker å finne motivasjon til alle gjøremålene. Vi holder på å pusse opp i hjemmet, og her er det fullt kaos. Av og til føler jeg at det ryddes, forgjeves. Jeg rydder, det kommer spon, støv, og alt mulig annet unødvendig rot. En skrumaskin her, en skrue der, ett par verktøy til og enda mer rot. Jeg rydder, jeg vasker men etter få timer, ser det like jævlig ut.

I dag greide jeg og overtale meg selv til å bare dra hjem, etter at jeg hadde levert barna i barnehagen. Kanskje like greit. Da får jeg vente til i ettermiddag! Får håpe at motivasjonen er bedre, og at jeg ikke er så trett. Det hadde sikkert blitt en dårlig økt, alikevell. Føler på kroppen at jeg hadde sluntra unna, kutta ned med sett og bare kjørt ett rolig løp.
Sitter i sofaen forresten, dupper litt av. Kan gjerne sove, men såklart venter jeg på noen mennesker som skal montere ved ovnen. Som KANSKJE kommer i dag, eller KANSKJE kommer i morgen. Det vet jeg ikke. Da blir jeg stressa, hele dagen.. Helt til de har vært her.I dag greide jeg og overtale meg selv til å bare dra hjem, etter at jeg hadde levert barna i barnehagen. Kanskje like greit. Da får jeg vente til i ettermiddag! Får håpe at motivasjonen er bedre, og at jeg ikke er så trett. Det hadde sikkert blitt en dårlig økt, alikevell. Føler på kroppen at jeg hadde sluntra unna, kutta ned med sett og bare kjørt ett rolig løp.
Sitter i sofaen forresten, dupper litt av. Kan gjerne sove, men såklart venter jeg på noen mennesker som skal montere ved ovnen. Som KANSKJE kommer i dag, eller KANSKJE kommer i morgen. Det vet jeg ikke. Da blir jeg stressa, hele dagen.. Helt til de har vært her.Forresten, jeg tror badvekta og alle speilene i huset, skal UT! de gjør meg forvirret og frustrert når jeg ikke ser forbedringer. Måtte bare ha det skrevet. Er heller ikke motivert for nye nytt før og etterbilde. Føler ikke at det er noe forskjell uansett. Kommer vell sterkere tilbake med tiden :-)

Ha en fin dag da dere. Jeg skal prøve å slappe litt av :)

Male male

Nå som jeg er hjemme i permisjon, kan dagene virke litt for ensformi. Derfor klør det i fingrene å ha noe å gjøre. Idag har jeg først vært på trening, så dro jeg hjem for å foreberede en malejobb. Deretter malte jeg, ryddet og omøblerte.Nå som jeg studerer bildet, så ser jeg noe.. Det vitrineskapet er stappefult med drit. Nå må jeg virkelig ta tak å rydde inni. Men, det er jo ett ork. Slikt arbeid er ikke morsomt.

Minner dere på om at jeg reiser til oslo til helgen. Der skal jeg møte teamet :-)


KONKURRANSE BIKINI

Jeg kom nylig inn, etter å ha sett i postkassa. Der lå min lille søte konkurransebikini. Har forsøkt å få den på meg, men hadde litt for mye på kroppen for å se bra ut i den. Bikinioverdelen var aaaaalt for liten, og trusa fikk jeg på meg litt kraft. Får i allefall motivasjon av å ha den i skuffa. Enda ett mål. Få bort flesket, for å passe bikinien ;-)

Kjøpte bikinien brukt for å spare noen kroner.Er den ikke nydelig????Gårdagens økt

Heisann. I går fikk jeg ikke tid til å stikke innom bloggen, så derfor viser jeg ett lite innblikk i gårdagens økt.(Rumpe, lår, legger, mage og korsrygg).Jeg har mine favorittdager, og rumpeøkta er IKKE en av dem. Intervallen og overkroppen er best. I dag har jeg intervalldag med løping, jogging og noen få pauser. Moter meg opp til å dra ned på treningssenteret.

KONKURRANSE SKO

God kveld, mine kjære lesere. I dag har jeg tatt nette fatt å brent noen kroner for å skaffe meg sko til konkurransen. Håper på å få de før neste helg, ettersom vi skal øve litt med sko og bikini. Jeg krysser fingrene. Er jo litt viktig å ha det på plass, så slipper man alt stresset når den tid kommer. Jeg har sett på bikini også, men jeg syntes det valger er så vanskelig ettersom føttene ikke minsker eller vokser noe særlig mer. Men kroppen min skal bli mindre, og cupen på bikini overdelen blir også mindre. Jeg har merket allerede at bhn har blitt for stor. Jeg har gådd ned i fra D cup, til C. Og jeg regner med å komme ned til B.


Kjenner at jeg gruer meg til å øve sammen med alle, med bikini. Jeg er enda ikke komfortabel med kroppen min, og har enda lang vei å gå for å få bort alt fettet og løshuden etter fødselen. Og da jeg ikke er komfortabel, så føler jeg meg ikke klar for å vise meg frem, eller posere. Må vell bare bite tennen sammen og være stolt over det målet jeg har nådd så langt. Er så redd for å ikke bli seneklar, frem til mars. Har så lyst!

Det har litt med å prestere. Er vanskelig å prestere, når man tenker hvor fæl man ser ut. At jeg har en valk mer enn de andre. Men men, nok surk. Jeg skal stå ekstra på denne uka, før vi alle møtes..

Må vell begynne å ta litt sol også, så slipper jeg å se så blek ut.
Ha en fin kveld dere! nok surk i fra meg. Over og ut.

Ditt navn her

Velkommen til bloggen min!

Her kan du ønske dine lesere velkommen til bloggen din, skrive litt om hvem du er og ting som interesserer deg.

Følg meg

legg til som venn

Kategorier

 • Blogg
 • Arkiv

 • Juli 2017
 • Juni 2017
 • Mai 2017
 • April 2017
 • Mars 2017
 • Februar 2017
 • Januar 2017
 • Desember 2016
 • November 2016
 • Oktober 2016
 • September 2016
 • August 2016
 • Juli 2016
 • Juni 2016
 • Mai 2016
 • April 2016
 • Mars 2016
 • Januar 2016
 • Desember 2015
 • November 2015
 • Oktober 2015
 • September 2015
 • Design av  elise.femelle.no

  Annonser


  © Design av Elise Bjørnstad elise.femelle.no

  hits